wilowka 07.01.10, 23:56 Balsam do ciała, najlepiej nawilżający polećcie proszę. I jeszcze jakby ładnie pachniał... :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palya Re: Dobry i niedrogi 08.01.10, 00:10 na dole masz reklame kremu czekoladowego z biedronki...jak dla mnie rewelacja. jest wydajny i ma rewelacyjny zapach.. mniam Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Dobry i niedrogi 08.01.10, 00:14 Ja kupiłam ostatnio z Farmony masło do ciała - kiwi i karambola chyba. Kosztuje dychu z czymś, jest duże pudełko i bardzo wydajny. Pachnie bosko i fajnie nawilża. Odpowiedz Link
8n Re: Dobry i niedrogi 08.01.10, 00:17 nivea soft do wszytskiego <3 politrowe opakowanie starcza na dlugo. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Dobry i niedrogi 08.01.10, 00:20 Ja polubiłam bardzo Rossmannowe kosmetyki Isana. Są po pierwsze śmiesznie tanie, po drugie mają naturalny skład (oleje roślinne, a a nie paraffinum oil), co dobrze mi służy. Mam taki: torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=13040 (zgodnie z recenzją jest dość ciężki, ale ja takich potrzebuję - są też lżejsze balsamy). Zapach ma przyjemny, ale bez fajerwerków :) Odpowiedz Link
sru_karka Re: Dobry i niedrogi 08.01.10, 08:39 Ja używam dwóch: Dove ujędrniający, ładnie pachnie, jest wydajny i szybko się wchłania. Drugi to masło kakaowe Ziaja. Efekt jest taki, że pachnę jak budyń, mniam :> Z tej serii jest jeszcze "smak" kokosowy (ponoć pychota), waniliowy (ja osobiście nie widziałam) i oliwkowy (mam oliwkowy krem do rąk z tej serii, pachnie super i bardzo szybko się wchłania) :) Odpowiedz Link
sundry Re: Dobry i niedrogi 08.01.10, 10:47 Właśnie chciałam masło kakaowe polecić:) Teraz mam masło pomarańczowe,ale już nie pachnie tak ładnie. Odpowiedz Link