simon_r 28.01.10, 16:32 Noo... właśnie wróciłem z Karyntii i wysmarowałem małą relację z tamtejszych stoków. Chcecie poczytać?.... OTO LINKA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simon_r Re: Narty... 29.01.10, 08:54 ciekawe czy inni też tak twierdzą... zgredzie którego tu nie widziałem nigdy. Odpowiedz Link
qw994 Re: Narty... 29.01.10, 09:00 Ja tak trochę OT. Osoby na zdjęciach wyraziły zgodę na publikowanie? Odpowiedz Link
simon_r Re: Narty... 29.01.10, 09:26 No tak prawdę mówiąc to na piśmie tego nie mam :)) Ale niech spróbują zaprotestować to im dupska skopię :P Odpowiedz Link
simon_r Re: Narty... 29.01.10, 09:55 To im tego nie mów bo jeszcze pomyślą sobie, że też mogliby być wkurzeni... a na razie im się podoba i pokazują rodzinie i znajomym :))) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Narty... 29.01.10, 10:04 W przeciwieństwie do przedmówców stwierdzam, że mi się podoba :) Odpowiedz Link
super.zgred Re: Narty... 29.01.10, 12:17 puszysta_gimnazjalistka napisał: > W przeciwieństwie do przedmówców stwierdzam, że mi się podoba :) Jako spam, to mnie też się podoba:D Jest dość przekonywująco zredagowany, ale... Spam to spam, a kaczka jak to kaczka ... EOT Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Narty... 29.01.10, 13:18 e tam spam od razu moze jakbys miał do dupy wyjazd, pokój z widokiem na wysypisko smieci i w cenie powrót rządowym Jakiem do kraju to byłoby to mnie kontrowersyjne i podejrzane :] to w odniesieniu do wymiany poglądów w tym temacie Odpowiedz Link