mason_i_cyklista 26.06.10, 20:07 forum.gazeta.pl/forum/f,98688,Protest_przeciwko_moderacji_FK.html a mówiłem, żeby ich za wczasu tutaj ściągnąć:P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stedo Re: protest FK 2 26.06.10, 23:31 Ty tam brylujesz, to możesz być naszym ambasadorem i zaprosić co bardziej bystrych. Bo żeby wszystkich to mam pewne obiekcje. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: protest FK 2 27.06.10, 00:49 e tam brylujesz. 5 osób na krzyż kojarzę Odpowiedz Link
facettt sluchaj, mam problem. 27.06.10, 14:28 w ciagu ostatnich 25 lat ukradli mi (tydzien temu) PIATY rower. nie wiem, co robic. lupic kolejny i lepiej zabezpieczac (grubszy lancuch itd...) czy kupic sobie jakiegos rzecha? Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: sluchaj, mam problem. 27.06.10, 23:57 pkt 1: wziąć pilnik i po chamsku (aż mnie ciary przeszły) zjechać pilnikiem wszystkie możliwe napisy z roweru. te z przerzutek, ramy amortyzatora. zrobić wieśniackie odarcia lakieru z kierownicy itd. obkleić ramę taśmą klejącą. ogólnie przygotować obraz nędzy i rozpaczy, który właśnie wyłowiłeś z wisły. tak przygotowany rower może być wyposażony w xtr-y i nie być atrakcyjny dla zlodzieja, bo go potem nie sprzeda. ale to dla desperata. drugi adres pod który warto się udać to urządzenia firmy kryptonite. (dystrybutor w Polsce: Velo) zapłacisz 300 zł za 5 kg łańcuch, czy U-locka, ale rower będzie stał mimo ataku bombowego a trzeci sposób - i najskuteczniejszy to nie spuszczanie roweru z oka, a na noc przywiązywanie go wyżej wspomnianym kryptonitem do kaloryfera. aha. osobiscie korzystam z wzbogaconego trzeciego sposobu. wzbogaconego o rower miejski, który ze spokojem może zostać ukradziony:) Moja etatowa piękności nie jest spuszczana z oka, a miejski moze se isc w cholere:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: sluchaj, mam problem. 29.06.10, 00:31 kącik porad, to sie podepne nie wiesz czy gdzies da rade kupic wolnobieg 7 rzedów z 11 zębami na najmniejszej koronce był taki shimanowski hg50 czy jakos ale teraz to chyba juz wyparte jak sa kasety Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: sluchaj, mam problem. 29.06.10, 07:14 raczej nie ma szans. a nawet jesli znajdziesz to lepiej go nie ruszać. widzialem juz wolnobiegi pod 8sp, a krąży wieść, że ktoś gdzieś produkuje 9sp. oba mają właściwości kupy słonia. jak Ci przełożeń brakuje to celuj w większe zębatki korby, nie wiem na jakich jeździsz aktualnie. jesli teraz masz 48-38-28 to nic nie zmieniaj, tylko poczytaj o wysokiej kadencji;) swoją drogą muszę się podzielić odkryciem: od jakichs dwóch lat leżą u mnie w szafie buty SPD - nówki shimano m075, które kiedyś tam kupiłem przez neta, ale były za duże i wsadziłem je z powrotem do kartonu z zamiarem wydania ich czy cos. zresztą jako młody tradycjonalista chwile później kupiłem noski i jakos zapomniałem o tych butach. dwa dni temu natknąłem się na nie w szafie, zakładam i... pasują idealnie:) już wygrzebałem pedały do tego, jeszcze muszę się rozejrzeć za noskami i chyba w koncu przestaną się ze mnie śmiać na maratonach, że "przyjechał pierwszy bez spd":) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: sluchaj, mam problem. 29.06.10, 13:23 mason_i_cyklista napisał: > raczej nie ma szans. a nawet jesli znajdziesz to lepiej go nie ruszać. > widzialem juz wolnobiegi pod 8sp, a krąży wieść, że ktoś gdzieś produkuje 9sp. > oba mają właściwości kupy słonia. > > jak Ci przełożeń brakuje to celuj w większe zębatki korby, nie wiem na jakich > jeździsz aktualnie. jesli teraz masz 48-38-28 to nic nie zmieniaj, tylko > poczytaj o wysokiej kadencji;) > > czytałem cos tam, sam krece głownie ze sredniej tarczy a o ten wolnobieg pytam bo jakbys cos wiedzial to bym kupił ale wielkiego cisnienia nie mam na ostatniej korbie co jezdziłem miałem 42 zeby i 14 z tyłu na najmniejszej ale ostatnio jak uwaliłem os suportu to zerknałem na zeby blatu w korbie i słabo wygladaja wiec wymieniam na zintregrowwane deore za 200 z hakiem, 44 zeby na blacie, jakies 5 procent wiecej mocy w stosunku do poprzedniej, ceteris paribus odezwe sie jeszcze do ciebie na @ ws maratonów i innych rowerowych na > > swoją drogą muszę się podzielić odkryciem: > od jakichs dwóch lat leżą u mnie w szafie buty SPD - nówki shimano m075, które > kiedyś tam kupiłem przez neta, ale były za duże i wsadziłem je z powrotem do > kartonu z zamiarem wydania ich czy cos. zresztą jako młody tradycjonalista > chwile później kupiłem noski i jakos zapomniałem o tych butach. dwa dni temu > natknąłem się na nie w szafie, zakładam i... pasują idealnie:) już wygrzebałem > pedały do tego, jeszcze muszę się rozejrzeć za noskami i chyba w koncu przestan > ą > się ze mnie śmiać na maratonach, że "przyjechał pierwszy bez spd":) Odpowiedz Link
paranormalny Re: sluchaj, mam problem. 04.07.10, 08:15 mason_i_cyklista napisał: > " ... osobiscie korzystam z wzbogaconego trzeciego sposobu..." Podpatrzyłeś moją [wieloletnią - ma 65 lat] sąsiadkę:O Jej rower od kilku lat stoi w piwnicznym, ogólniedostępnym korytarzyku i ..... nic. W tym czasie mej rodzinie skradli 4 rowery, z zamkniętych pomieszczeń:( Odpowiedz Link
sundry Re: protest FK 2 28.06.10, 17:52 Tu się nie pyta,czy może przyjść, tylko się stawia flaszkę i wysyła zdjęcia cycków/penisa czy co tam masz ładnego:) Odpowiedz Link
bijatyka Re: protest FK 2 28.06.10, 18:45 Na razie nie mam nic ładnego, ale flaszeczkę podsyłam Odpowiedz Link
sundry Re: protest FK 2 28.06.10, 19:54 No to chlup:D Choć w sumie tutaj to sezon ogórkowy od jakiegoś czasu.. Odpowiedz Link
bijatyka Re: protest FK 2 28.06.10, 20:46 lepszy ogórkowy niż buraczany (jestem spadem z FK) Odpowiedz Link
thank_you Re: protest FK 2 28.06.10, 21:01 Co Ty, buraczany to z Łomży. :-))) Nie krępuj się, rozgośc się, czym chata bogata i takie tam. ;-) Odpowiedz Link
bijatyka Re: protest FK 2 28.06.10, 21:07 thank You, thank_you... Już mi się tego FK nawet otwierać nie chce Odpowiedz Link
bijatyka Re: protest FK 2 28.06.10, 21:39 Na oślej to już mało co ląduje. Większość wysłane jest w niebyt. Trollowanie na temat wchodzi w grę. Stali bywalcy, nawet jak napiszą o noszeniu szpilek, wylatują w kosmos. Widać, że większość już się powstrzymuje od pisania. Żniwa moderatorskie, choć to dopiero koniec czerwca. Odpowiedz Link
thank_you Re: protest FK 2 28.06.10, 21:42 Papryczka ma najwidoczniej okres co jakiś czas. A może w ten sposób reklamują fora prywatne? Spoko, damy radę, dla wszystkich jest miejsce. :-) Odpowiedz Link
thank_you Re: protest FK 2 28.06.10, 22:04 A to Wasze "nowe" forum zaczyna się rozkręcac? Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: protest FK 2 28.06.10, 22:19 Tak tam sobie patrzę i chyba nie bałdzo. Odpowiedz Link
bijatyka Re: protest FK 2 28.06.10, 23:07 nie... raczej nie... To tak z "wściekłości" powstało... dziewczyny się wkurzyły, że hej. Były chyba z 3,4 wieczory, kiedy nic nie można było napisać ! Odpowiedz Link
ritsuko To ja z bijatyką 29.06.10, 09:19 się zgłaszam. Można? Chciałam Białego Patyka, ale wiecie- ciężko trafić ;) Odpowiedz Link
bijatyka Re: To ja z bijatyką 29.06.10, 09:41 Bidula... Tyle razy wyrzucona... Daj łepek, pogłaszczę ! Odpowiedz Link
ritsuko Re: To ja z bijatyką 29.06.10, 10:03 <wyciąga łepek> i <wyciąga kielicha> :D Wczoraj pobiłam swój rekord trafiania na Oślą Odpowiedz Link
athroposs Re: To ja z bijatyką 29.06.10, 21:36 Matkozojcem, to co Wy tam wypisujecie na tej Kobiecie ? :> Oraz cześć <też wyciąga kielicha> :) Odpowiedz Link
ritsuko Re: To ja z bijatyką 29.06.10, 22:42 Nic takiego, same grzeczne, miłe i przytulaśne rzeczy ;). Swoją drogą coś tu mały ruch, trza chyba rozkęcić forum Odpowiedz Link
athroposs Re: To ja z bijatyką 30.06.10, 10:23 Ano mały od jakiegoś czasu :/ Przyprowadźcie jeszcze inne co ciekawsze egzemplarze to moze się uda rozruszać nasze stare kości ;) Odpowiedz Link
athroposs Re: protest FK 2 28.06.10, 21:37 bijatyka napisała: > Mogę tu przyjść ? Siemasz :) Odpowiedz Link
athroposs Re: protest FK 2 28.06.10, 22:25 a dziękujemy :) bywa pustawo, ale ogólnie miło :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: protest FK 2 29.06.10, 07:16 zapraszamy, a ja sie akurat zwijam wysyłają mnie do włoch, będę za tydzień Ciao! Odpowiedz Link
conena Re: protest FK 2 29.06.10, 09:00 jakoś nie zauważyłam zwiększonej moderacji na FK. ale to dobrze, tutej coś się ruszy może. drgnie. choćby i oczko w rajstopach. Odpowiedz Link
zoofka Re: protest FK 2 04.07.10, 23:07 ojej :D dawno mję nie było, a tu świeża krew i to jaka sympatyczna!!! bijatykę to kojarzę z FK (chociaż rzadko pisuje to czytuję czasem) zostało coś jeszcze do napicia?? Odpowiedz Link
bijatyka Re: protest FK 2 07.07.10, 01:44 Ja Ci poleję, kochana, tylko mi mejsona nie odbijaj ! Odpowiedz Link