Dodaj do ulubionych

mam talent

27.11.10, 22:41
kurwa mac, pewnie powinienem przestac to ogladac. kolejny raz jakies przypadkowe spoleczenstwo decyduje wbrew kurwa wszystkiemu.

wygrala mala, co jest zdecydowanie dobra W SWOJEJ KATEGORII WIEKOWEJ. ale w porownaniu z dowolnym innym wokalista finalu ma POTEZNE braki, nie mowiac juz ze groteskowo wyglada spiewajac utwory, ktorych nie moze rozumiec.

a kurwa naljepsi, zeby nie powiedziec GENIALNI, me myself and I, nawet nie weszli do trojki.

pies to jebal.
Obserwuj wątek
    • berta-live Re: mam talent 27.11.10, 22:54
      Gruza to jednak wizjoner jest. W jego "Wojnie domowej" z 65r jest odcinek jak Paweł z kolegami jadą na konkurs młodych talentów i tam przegrywają z 5-latką, która jest ubrana jak dorosła, zachowuje się jak dorosła i śpiewa dorosłą piosenkę z mocno dorosłym tekstem. Niestety nie mogłam nigdzie znaleźć żadnego filmiku z jej występem.
      • hsirk Re: mam talent 27.11.10, 23:11
        coz. chujnia i mrok.
        • berta-live Re: mam talent 27.11.10, 23:17
          Znalazłam
          www.youtube.com/watch?v=TDiwYvyiK10
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: mam talent 27.11.10, 23:58
      Nie wierzę że uznałeś że mam talent zasługuje na poważny komentarz dotyczący umiejętności śpiewu. Przecież to nie ma najmniejszego znaczenia. Liczy się show. I nie ważne czy głosują jurorzy czy ludność smsami. I tak wszystko pójdzie zgodnie ze scenariuszem. Liczy się show, oglądalność i to ile ludzi będzie to komentować.
    • qw994 Re: mam talent 28.11.10, 09:58
      Zgadzam się, wczorajszy wynik to była żenada, jakich mało. Poza tym daję głowę, że repertuar tej dziewczynki dobiera mamusia, czyli to cyniczna gra na wzruszenie widzów. Niestety udana, co w sumie mnie przykro zaskoczyło, bo nie sądziłam, że ten naród jest taki głupi.
      Ja smsa wysłałam na MM&I, a potem jeszcze na UDS. 6 złotych poszło się... :)
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: mam talent 28.11.10, 10:45
        qw994 napisała:

> Zgadzam się, wczorajszy wynik to była żenada, jakich mało. Poza tym daję głowę,
        > że repertuar tej dziewczynki dobiera mamusia, czyli to cyniczna gra na wzrusze
        > nie widzów.

Mamusia? Nic bardziej błędnego - raczej scenarzyści.
        • qw994 Re: mam talent 28.11.10, 11:01
          Wątpię w to, ale dla pewności zapytam znajomego, który siedzi przy tej produkcji.
          • berta-live Re: mam talent 28.11.10, 11:30
            A mnie znajomy mówił, że nauczyciel jego dziecka, który oprócz tego, że jest nauczycielem (prawdopodobnie wf) jest także tancerzem w klasie mistrzowskiej, dostał propozycję udziału w jednym z tego typu programów i w kontrakcie miał zaznaczone, że do półfinału będzie występował. Znaczy, że już na tym etapie wszystko jest ustawione. Nie wierzę, żeby akurat w mam talent było inaczej. Jak to mówią najlepsza improwizacja to ta, która jest wyreżyserowana.
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: mam talent 28.11.10, 12:25
            qw994 napisała:

> Wątpię w to, ale dla pewności zapytam znajomego, który siedzi przy tej produkcj
            > i.

Nie mówię że wprost oszukiwali. Ale przecież reżyser bez problemu może pokazać poszczególnych wykonawców tak aby jeden wypadł O WIELE lepiej niż inni.
            • qw994 Re: mam talent 28.11.10, 12:54
              I ta dziewczynka wypadła lepiej? Moim zdaniem groteskowo.
      • redundant Re: mam talent 28.11.10, 10:46
        Esemesy wysyłasz? :> Ty??? =O

Jestem w fakin szoku. Znikam cię, wyszarzam. >:(
        Żegnaj na wieki! :P
        • qw994 Re: mam talent 28.11.10, 11:02
          Bo mnie MM&I zachwyciło :)
          Zresztą nie tylko ja wysłałam smsa, jeden z naszych forumowiczów też, bo go ładnie o to poprosiłam :)
    • 2szarozielone Re: mam talent 28.11.10, 12:38
      ja w ogóle nie kumam idei tego programu. takie Me, Myself & I to np. znam od dawna, wydawało mi się, że są może niszowi, ale rozpoznawalni i mają swoją renomę. Nie kumam co robią w programie, który niby ma (chyba?) odkrywać nieznane talenty...
      • qw994 Re: mam talent 28.11.10, 12:56
        Ale przecież MM&I są znani niszowo właśnie, jak piszesz. Czyli de facto nieznani. A najwidoczniej chcieli być znani masowo :)
        • berta-live Re: mam talent 28.11.10, 13:18
          W komentarzach do pierwszej edycji, kiedy wygrali akrobaci i to wcale nie niszowi, tylko mający światową renomę, ktoś słusznie zauważył, że skoro nie ma żadnych zasad co do tego kto może brać udział w takim programie, to taka np Maryla Rodowicz też moglaby wystąpić i wygrać. W końcu talent ma i jeszcze umie go sprzedać.

Moim zdaniem powinni wprowadzić podobne zasady jak w przypadku zawodów sportowych, czyli oddzielić zawodowców od amatorów. I skoro ktoś już komercyjnie rozpowszechnia jakąś swoją umiejętność, to nie jest amatorem, który ma talent tylko najzwyklejszym w świecie zawodowcem. Nie mówiąc o tym, że porównywanie różnych zdolności w stylu połykanie noży do tańczenia i śpiewania jest jakimś kompletnym absurdem. Dlatego tego typu programy to sobie można pooglądać jako cyrkowy show i nic poza tym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka