Dodaj do ulubionych

Myślicie, że to Wilówka?

13.06.11, 13:49
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,9774690,Nieznani_sprawcy_ubrali_Syrenke__Szydelkowy_gang_.html
Obserwuj wątek
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Myślicie, że to Wilówka? 13.06.11, 15:10
      Myślę, że tak :)
      • wilowka Re: Myślicie, że to Wilówka? 13.06.11, 20:34
        Oczywiście, że to ja, Bacznie obserwujcie Pałac Kultury :D
        • mi-l-ja Re: Myślicie, że to Wilówka? 13.06.11, 21:47
          Przyznaj się, że zdążyłaś to wydziergać na miejscu, zanim ta mężczyzna od monitringu cokolwiek zauważyła :D.
          • nexstartelescope Re: Myślicie, że to Wilówka? 14.06.11, 10:40
            To naprawdę Wilówka!!! Wierzcie lub nie, ale od tygodni mi w mailach pisze, że jedzie do Warszawy w celu zorganizowania jakiegoś tajemniczego "projektu" :> A wczoraj przestała!
            • wilowka Aaajtam Next 14.06.11, 18:51
              Pomyliło Ci się coś, napad z szydełkiem w ręku miął być za tydzień, a w tym miałam brać udział w happeningu "Cyce na ulicę".
              No i po niespodziance FOCH!

:D;))
              • nexstartelescope Re: Aaajtam Next 14.06.11, 19:31
                Szkoda, że nie mam cycków.Też bym poszła :F
                • wilowka Re: Aaajtam Next 14.06.11, 19:50
                  Napisz do organizatorów, może co innego też można wystawiać? :P
                  • nexstartelescope Re: Aaajtam Next 14.06.11, 19:56
                    Może można przyjść z kimś, kto ma większe, niż przeciętne?
                    • wilowka Re: Aaajtam Next 14.06.11, 20:11
                      A te przeciętne, to Twoje czy moje ;))?
                      • nexstartelescope Re: Aaajtam Next 14.06.11, 20:20
                        No nie powiedziałam wprost, ale skoro zapraszasz... :)
                        P.S nie wiem jakie masz, ale na pewno zaraz się znajdzie mnóstwo znawców, którzy na podstawie fotki nieodpłatnie ocenią :P

• wilowka Re: Aaajtam Next 14.06.11, 20:32
                          Jak to jakie? Najlepsze? W przysiadzie, wyproście, w ogóle... Pani w spa mi powiedziała, że mam fantastyczne piersi i i niesamowite pięty (albo odwrotnie, nie pamiętam) ;) więc za to obglądanie, to jednak powinnam coś do sakiewki zbierać, a nie tak nieodpłatne... ;)

To co? Idziemy! :D
                          • nexstartelescope Re: Aaajtam Next 14.06.11, 20:37
                            A to nie było " jedwabiste piersi i drobniutkie pięty" , albo na odwrót ? :P Idziemy, pewnie, może jak się dużych biustów naoglądam to i mi coś wyrośnie!
                            • wilowka Re: Aaajtam Next 14.06.11, 20:49
                              Boszsz przestań tą maścią końska od chłopa co Ci posłałam musk smarować, bo Ci się wszystko poprzestawiało.
                              Jedwabiste to ja mam włosy! Na piętach
                              :F
                              • nexstartelescope Re: Aaajtam Next 14.06.11, 20:58
                                Jak to, więc to nie była domowa konfitura??? Pamiętałam, że od chłopa, ale do czego to miało być..? tyle mi różności naładowałaś do tej paczki, że już mi się wszystko pomyliło. Jakbyś mogła to następnym razem wyślij jej więcej, wszystkim bardzo smakowała!
                                A nie pomyślałaś, że te włosy mogą być przyczyną złego rozmiaru kroksów? Zgól pięty na lato i będą jak znalazł!
                              • berta-death Re: Aaajtam Next 14.06.11, 21:01
                                > Jedwabiste to ja mam włosy! Na piętach

Same z siebie czy jakąś odżywkę stosujesz? I kiedy będziesz na jakiejś kolejnej akcji w stolicy?
                                • wilowka Re: Aaajtam Next 14.06.11, 21:52
                                  Jak to, więc to nie była domowa konfitura??? Pamiętałam, że od chłopa, ale do czego to miało być..?
                                  Maść! Maść końska od chłopa na hemoroidy i androidy!!! Rewelacyjna, po 3 dniach znikają (przenoszą się na sąsiadów)

tyle mi różności naładowałaś do tej paczki, że już mi się wszystko pomyliło. Jakbyś mogła to następnym razem wyślij jej więcej, wszystkim bardzo smakowała!

Luzik, może tylko następnym razie nie będę jej przekładać do słoika po dulce de leche???

A nie pomyślałaś, że te włosy mogą być przyczyną złego rozmiaru kroksów? Zgól pięty na lato i będą jak znalazł!

Wolę kupić nowe ;)

berta-death napisała:

> > Jedwabiste to ja mam włosy! Na piętach
                                  >
                                  > Same z siebie czy jakąś odżywkę stosujesz?

Same, tylko takie mam ;)

I kiedy będziesz na jakiejś kolejnej
                                  > akcji w stolicy?

OO widzisz byłam na gościnnych występach tydzień temu,że tak powiem... przelotem - skończyło się na reklamowaniu połamanej walizki o 1 w nocy i kłótni z GPSem co poskutkowało przyjazdem do domu o 5.30 miast o 4, bo jechaliśmy na Grójec :D
                                  • wilowka Re: Aaajtam Next 14.06.11, 21:57
                                    Wierzę, że tu zgromadzeni ukończyli zajęcia z analizy tekstu - w poście powyżej jest okazja poćwiczyć :D
    • forumowicz_pospolity Re: Myślicie, że to Wilówka? 17.06.11, 23:38
      kurcze ale fajoski pomysł, taki wandalizm to lubie!
      • wilowka Yarn bombing! :D 18.06.11, 00:01
        https://yarnbombing.com/files/2011/06/lock.jpg

https://yarnbombing.com/files/2011/06/yarrnnn.jpg

https://d30opm7hsgivgh.cloudfront.net/upload/29515841_allv5K35_c.jpg

To jeszcze nie ja, ale chyba niewiele mi brakuje ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka