mnop2 28.07.08, 20:52 przecież niejaki Jan W ma szefa, prawda? Ktoś go zatrudnia i płaci za pracę. Jeśli ktoś źle wykonuje pracę, to wylatuje. Kto do k... nędzy jest szefem JanaW????????????????????????????? Wiecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanilinowa Re: Chwilunia... 28.07.08, 20:56 jeśli to tylko admin społeczny to nikt mu nie płaci. dali mu kawałek władzy żeby się pławił, co też sumiennie czyni. jeśli to pracownik agory to jakiegoś tam szefa ma, ale owy szef pewnie w wielkim poważaniu ma zdanie użytkowników forum, jak nam się nei podoba to możemy się wynieść, jak juz nam sugerowano na FoM Odpowiedz Link
wanilinowa PS: 28.07.08, 20:57 i tak pewnie wszyscy adblocki mamy i pożytku z nas żadnego, bo nawet bannerów nie widzimy :-) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Chwilunia... 28.07.08, 20:58 To niemożliwe, żeby był bezkarny, jeśli dostał tzn., że można mu odebrać. A gdzie trzeba zadzwonić w tej sprawie? Do wawy? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Chwilunia... 28.07.08, 21:02 Czeba założyć ładną spódnicę i białą bluzkę i jechać do Wawy do dyrektora. ;-) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Chwilunia... 28.07.08, 20:57 Zapraszamy: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654 PS. Tylko się nie łudź, że ktoś się przejmie tym, co piszesz. :-) Odpowiedz Link
mnop2 Re: Chwilunia... 28.07.08, 21:01 po kilku dniach obserwacji tej NIERÓWNEJ wojny, stwierdzam, że pisanie nic nie da, trzeba inną drogą Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Chwilunia... 28.07.08, 21:02 Ja już pisałam inną drogą. Efekty widzisz... Odpowiedz Link
mnop2 Re: Chwilunia... 28.07.08, 21:04 no widzę, że jest eskalacja i im bardziej się wku... tym większa radość pijawki zwanej Inkwizycją Chyba mam banana... Odpowiedz Link
mnop2 Re: Chwilunia... 28.07.08, 21:08 mnop2 napisała: > > Chyba mam banana... jeszcze nie :) Odpowiedz Link
bertrada Re: Chwilunia... 28.07.08, 20:57 Jan jest moderatorem społecznym, więc nic mu nie płacą. Nad sobą ma jedynie adminów zawodowych. W praktyce oznacza to, że jest nie do ruszenia, bo nie ma wielu chętnych do pełnienia takiej funkcji, więc gazeta.pl trzyma kogo się da. ;P Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Chwilunia...skądinąd 28.07.08, 20:59 taka opieka nad forum to naprawde ciezki kawalek chleba i nie kazdy sie do tego nadaje. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Chwilunia...nie do konca, bo Jan 28.07.08, 20:58 jest moderatorem spolecznym, czyli taki wolontariat. Odpowiedz Link
mnop2 Re: Chwilunia...nie do konca, bo Jan 28.07.08, 21:05 Boże broń od takich wolontariuszy! Odpowiedz Link
wanilinowa Re: Chwilunia... 28.07.08, 21:14 a czy ktoś był przy wyborze jana na to zaszczytne i wysoko postawione stanowisko?;) bo skoro to admin społeczny to powinien być wybrany ze środowiska forum, a ja czytałam kiedyś wypowiedź że przybył nie-wiadomo-skąd i już miał czerwonego ptaszka, czy ktoś mógłby to potwierdzić? Odpowiedz Link
bertrada Re: Chwilunia... 28.07.08, 21:23 admini społeczni są wybierani odgórnie. Wysyła się zgłoszenie które potem jest przez administrację zawodową rozpatrywane. I jak delikwent ma dobrą opinię jako forumowicz i jest aktywnym uczestnikiem danego forum to może zostać moderatorem. Chyba jeszcze dostaje się jakąś ankietkę do wypełnienia. Forumowicze pospolici nie maja nic do gadania. ;D Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Chwilunia... 28.07.08, 21:29 bertrada napisała: > I jak delikwent (...)jest aktywnym uczestnikiem danego forum to może zostać moderatorem no wlasnie nie bardzo ma to pokrycie w rzeczywistosci... Odpowiedz Link
bertrada Re: Chwilunia... 28.07.08, 21:31 Jan przez jakiś czas pisywał na FK jako zwykły forumowicz. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Chwilunia... 28.07.08, 21:28 jak pamietam administracja uznala, ze modem powinna byc osoba niezalezna i nie zwiazana z FK.Jak widac nie byla to trafna decyzja. Wg mnie admin powinien znac forum, wiedziec co i jak. Odpowiedz Link