bertrada 09.08.08, 20:28 Znudziła wam się zabawa w zmiany i zostaje Protest FK? ;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 20:38 Ja tylko tyle powiem, że w zasadzie obojętne mi są wszelkie zmiany na tym forumie. Więc co ktoś tam zdecyduje, to dla mnie będzie ok. Natomiast jeśli miałabym wyrazić swoje zdanie, to co do adminów - Paweł & Berta na razie wystarczą. I jeszcze słówko w sprawie nazwy - zgadzam sie z tym co gdzieś tam Paweł napisał, nazwa powinna być jak najmniej abstrakcyjna (mimo, że różne pomysły były świetne ;-)), bo przecież misją tego forum jest przyciągnięcie ludzi, którzy chcą pogadać o sprawach takich, które na FK i FM nie przejdą, więc nawiązanie do tego jest moim zdaniem jak najbardziej OK. Jeśli nazwa będzie zbyt wyszukana to sprawi, że nikt nowy tu nie dotrze i podusimy się tutaj. Jeśli chodzi o logo, to jest mi to obojętne, byle nie było zbyt kolorowe i głupio-śmieszne. Stawiam na prostotę i minimalizm. :-) Odpowiedz Link
bertrada Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 20:41 Tylko jak to Tygrysio zauważyła już są fora które mają nazwy związane z kobietą i mężczyzną. Nie ma tylko samca i samicy. ;D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 20:43 To może Mężczyzna na kobiecie? Coby nawiązać do tego, że forum niejako wyodrębniło się z forum kobiecego i wyodrębnienia tego dokonał mężczyzna? :-) Odpowiedz Link
bertrada Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 20:44 Lepiej mężczyzna na kobietach. Będzie jeszcze dokładniej obrazowało to co się wydarzyło. ;D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 20:48 Ja jestem za mężczyzną i kobietą w jakiejś konstelacji. :-) Mężczyzna/Mężczyźni na kobietach są ok! Odpowiedz Link
cheekymonkey Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 20:43 Ano właśnie. I w sumie dobrze, żeby ta nazwa nie kojarzyła się wyłącznie "związkowo". Ale przyznaję się,że ja osobiście nie mam pomysłu :( Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 20:50 Z tym kojarzeniem ze związkami bym nie przesadzała. Każdy kto tu choć na chwilę wpadnie po samym tytułach wątków zorientuje się, że o związkach to tu się prawie nie rozmawia. :-) Odpowiedz Link
lupus76 Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 20:39 bertrada napisała: > Znudziła wam się zabawa w zmiany i zostaje Protest FK? ;D A "Kobieta i Mężczyzna" nie zostało zaklepane? Odpowiedz Link
cheekymonkey Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 20:40 ale Kobieta i Mężczyzna już jest Odpowiedz Link
cheekymonkey Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 20:45 gdzieś na społeczeństwie chyba, w tym wątku przyszpilonym tygrysio podała link Odpowiedz Link
2szarozielone Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 20:42 Może "Samiec Alfa, Psychopata i Ja"? :) Jak nie przejdzie, to tak zatytułuję swoją powieść, którą zaczynam pisać zaraz po zakończeniu mgr :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 20:44 no - zaraz :) i mówię poważnie, ja mam w głowie tyle pokręconych ludzkich historii i przypadków i taką galerię postaci, że szkoda, żeby się zmarnowało :) Kryminał będzie. Odpowiedz Link
bertrada Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 20:45 To i trup był jakiś w twoim życiu? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 20:57 Ej no, nie napisze pamiętnika ani autobiografii. Popuszczę wodze fantazji. I potem walnę ściemę, że podobieństwo do rzeczywistych osób i zdarzeń jest całkowicie przypadkowe. Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 21:07 Tak off topic: Sprawdź pocztę:) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 21:09 lupus76 napisał: > bertrada napisała: > > > Znudziła wam się zabawa w zmiany i zostaje Protest FK? ;D > > A "Kobieta i Mężczyzna" nie zostało zaklepane? To może od razu "Błękitna Laguna", "Seks w miastach" lub "9 i pół forum":D Odpowiedz Link
lupus76 K&M Pro-test 09.08.08, 21:42 ale tylko, jeśli rzeczywiście jest już gdzieś kobieta i mężczyzna Odpowiedz Link
cheekymonkey Re: K&M Pro-test 09.08.08, 21:49 no tam to chyba jakoś tak Bardzo kobieco/męsko jest ;) Odpowiedz Link
pawel1940 Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 22:25 Mysle, ze teraz trzeba wylonic powiedzmy 3-5 propozycji i zachecic, aby kazdy zaglosowal na jedna z tych 5, bo inaczej nie dojdziemy do ladu. Tylko, ze padlo ich tyle, ze chwilowo mam powazny dylemat. To moze najpierw zdecydujmy: a) Wariacja na temat kobiety / mezczyzny (w roznych wariantach) czy b) Totalna abstrakcja? Poprosze krotko A/B :-). Odpowiedz Link
wanilinowa Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 22:44 A po pierwsze dlatego że abstrakcyjny odłam uchodźców z FK już istnieje (Anal-Oral) po drugie dlatego że mam już pracowicie wyszperane propozycje na logo, które bardziej pasują do kobiety/mężczyzny;) Odpowiedz Link
bertrada Re: To co z tą zmianą nazwy? 09.08.08, 22:51 A. Chyba jednak najwięcej propozycji było związanych z A. ;D Odpowiedz Link
2szarozielone A 10.08.08, 02:29 A - Kitek ma rację, że wtedy może tu czasem zajrzy ktoś z zewnątrz :) Odpowiedz Link
mini_kks Re: To co z tą zmianą nazwy? 10.08.08, 10:46 Niech będzie A, chociaż do końca mnie to nie przekonuje. Odpowiedz Link
cheekymonkey Re: To co z tą zmianą nazwy? 10.08.08, 14:03 myslalam, myslalam... niech będzie A ( bertrada podała w poprzednim ledies&gentelmen club..) Odpowiedz Link
funny_game Re: B 11.08.08, 14:53 Też B i też mi się ta propozycja podoba :) Dodaję swoją: Zakręcone kurki. Odpowiedz Link
pawel1940 Re: B 12.08.08, 11:18 > 9 i pół forum - KLASA:) A ja jako wariacje proponuje: 69 i pół forum :-) Odpowiedz Link
lodziatraktorzystka Re:tak mi przyszło na myśl :) 12.08.08, 11:45 że to forum to jak las Sherwood, gdzie buntownicy chowają się przed złym szeryfem z Nottingham, niekiedy go z doskoku nękając ;) Odpowiedz Link
pawel1940 Re:tak mi przyszło na myśl :) 12.08.08, 12:08 To jest glos na A czy na B? Glosujemy dzis do 20. Odpowiedz Link
lodziatraktorzystka Re:tak mi przyszło na myśl :) B! 12.08.08, 12:46 jejku, rozkojarzonam :) oczywiście B - już sam zwrot 'totalna abstrakcja' powoduje u mnie dreszczyk rozkoszy :) Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: To co z tą zmianą nazwy? 12.08.08, 16:40 może tymczasowo Pro-test F.K. abo janu na pohybel? Odpowiedz Link