wesoly.profanator 12.08.08, 18:50 ...jest mi dzisiaj. Bardzo źle. Zamierzam zatopić smutki w butelce... właśnie - nie wiem jeszcze czego. Jakieś propozycje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: Źle źle źle... 12.08.08, 20:14 Przestała działać, że zastanawiasz się nad czymś innym? Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Źle źle źle... 12.08.08, 19:02 Ja bym do tego niecnego procederu wykorzystała Martini, tudzież dobre czerwone winko, ale takiemu tfardzielowi to chyba nie przystoi ;) może łiski albo najczystszy spirytus na landrynkach? ;) Odpowiedz Link
lupus76 Re: Źle źle źle... 12.08.08, 19:34 wesoly.profanator napisał: > ...jest mi dzisiaj. Bardzo źle. Zamierzam zatopić smutki w butelce... właśnie > - nie wiem jeszcze czego. Jakieś propozycje? Sugeruję mleko pełnotłuste. Odpowiedz Link
lupus76 Re: Źle źle źle... 12.08.08, 20:09 wesoly.profanator napisał: > Próbowałem, nie działa. To zapraw truskawkami ;) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Źle źle źle... 12.08.08, 20:42 lupus76 napisał: > wesoly.profanator napisał: > > > ...jest mi dzisiaj. Bardzo źle. Zamierzam zatopić smutki w butelce... wła > śnie > > - nie wiem jeszcze czego. Jakieś propozycje? > > Sugeruję mleko pełnotłuste. Po? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Źle źle źle... 13.08.08, 08:45 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > wesoly.profanator napisał: > > > > > ...jest mi dzisiaj. Bardzo źle. Zamierzam zatopić smutki w butelce. > .. wła > > śnie > > > - nie wiem jeszcze czego. Jakieś propozycje? > > > > Sugeruję mleko pełnotłuste. > > Po? > zamiast :D Odpowiedz Link
ursyda Re: Źle źle źle... 13.08.08, 08:44 ja wlaśnie nie śpię nie dlatego, że taki ze mnie ranny ptaszek tylko dlatego, że kac mię zbudził kac - rzecz straszna brak kaca zresztą tez Odpowiedz Link
lupus76 Re: Źle źle źle... 13.08.08, 08:46 ursyda napisała: > ja wlaśnie nie śpię nie dlatego, że taki ze mnie ranny ptaszek tylko > dlatego, że kac mię zbudził > kac - rzecz straszna > brak kaca zresztą tez Zamorduj bydlaka tym, czym powołałaś go do życia! Odpowiedz Link
rose-ana Re: Źle źle źle... 13.08.08, 10:26 Jeśli bardzo źle to absynt lub tequila :) Bardzo ważne pytanie - z czego pochodzi ów sławetny cytat "źle źle źle"? Odpowiedz Link