kitek_duzy 15.08.08, 22:58 A mój głos w głosowaniu na nazwę? Dlaczego nikt mi nie powiedział gdzie się schowaliście :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: A ja, a ja? 15.08.08, 23:03 To forum to dżungla. Każdy martwi się o siebie. ;-P Odpowiedz Link
kitek_duzy Re: A ja, a ja? 15.08.08, 23:06 A nie da się powtórzyć głosowania? Ja to proponuję, żeby nazwa forum była codziennie inna. Przecież ciągle ta sama pozycja będzie nudna. A tak będziemy urozmaicać Odpowiedz Link
kitek_maly Re: A ja, a ja? 15.08.08, 23:14 Wiesz, takie żądania jak już mówiłam - do ojca dyrektora na biurko. A tak poważnie, to ja mam gdzieś już tą nazwę, dziwne ludzie tu formułują, nic z nimi się nie da ustalić. ;-) Odpowiedz Link
kitek_duzy Re: A ja, a ja? 15.08.08, 23:16 Kitka dużego im trzeba. Albo małego. Myślę, że wymyślimy odpowiednią metodę podziału Odpowiedz Link
kitek_maly Re: A ja, a ja? 15.08.08, 23:24 To jak seks, to wtedy z Dużym, z tego co się zdążyłam zorientować, na wszelkiej maści forumach promuje się większych. ;-) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: A ja, a ja? 15.08.08, 23:29 Więc Kitek Duży zajmie się paniami a Mały panami i będzie super. ;-) Kitku, nikt nie chce z nami gadać. Pewnie myślą, że to ja sama ze sobom gadam. :-( Odpowiedz Link
kitek_duzy Re: A ja, a ja? 15.08.08, 23:31 No i w końcu mądrze gadasz, taki podział trzeba zrobić. E tam sama. Wiesz ile osób na ciebie patrzy? Odpowiedz Link