tupp 15.09.08, 17:39 jakie ciasto mogę upiec? Myślałam o szarlotce bo na pewno wyjdzie, ale szarlotka była tydzień temu w niedziele... Mam straszliwy dylemat zupełnie jak Ryśko z klanu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: boże znowu nie moge się zdecydować 15.09.08, 17:40 Karpatkę poproszę, z owocami :F Odpowiedz Link
baba_krk Re: boże znowu nie moge się zdecydować 15.09.08, 17:44 też o karpatce pomyślałam :) Odpowiedz Link
tupp Re: boże znowu nie moge się zdecydować 15.09.08, 17:47 widzicie a ja o karpatce w życiu bym nie pomyślała:) Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: boże znowu nie moge się zdecydować 15.09.08, 17:47 takie pytania to chyba tylko do dziewica! Odpowiedz Link
milleniusz Jeśli chodzi o mnie... 15.09.08, 18:01 To ja poproszę sernik. No ale nie wiem, czy jestem zaproszony. Znaczy, na pewno jestem, ale nie wiem czy mam czas. No właśnie, to kiedy? :P Odpowiedz Link
tupp Re: Jeśli chodzi o mnie... 15.09.08, 18:20 sernik. A masz jakiś dobry przepis na sernik?:) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Jeśli chodzi o mnie... 15.09.08, 18:24 > sernik. A masz jakiś dobry przepis na sernik?:) Nie. Ale znam się na konsumpcji. Mogę coś doradzić. Dobry jest z lukrem, lodami waniliowymi i z herbatą. :) Odpowiedz Link
tupp Re: Jeśli chodzi o mnie... 15.09.08, 18:29 milleniusz napisał: > Nie. Ale znam się na konsumpcji. Mogę coś doradzić. Dobry jest z lukrem, lodami > waniliowymi i z herbatą. :) konsumpcja w końcu najważniejsza:) Ide do kuchni zobaczyć co mam. Poźniej powiem com wyczarowała:D Odpowiedz Link
gapuchna Re: boże znowu nie moge się zdecydować 15.09.08, 18:04 Ja piekę jedno jedyne na okrętkę. I mam gdzieś, ze może się przejadło. tylko jak ciasto pieczone dwa razy w roku może się przejeść. Więc może rzadziej, a zawsze będzie smakowało? Odpowiedz Link
tupp Re: boże znowu nie moge się zdecydować 15.09.08, 18:19 gapuchna napisała: > Ja piekę jedno jedyne na okrętkę. I mam gdzieś, ze może się przejadło. tylko jak > ciasto pieczone dwa razy w roku może się przejeść. Więc może rzadziej, a zawsze > będzie smakowało? Przychodzą goście i chciałabym coś upiec, ale nie moge się na nic zdecydować, a kupować nie chcę bo frajda cała w pieczeniu:) Odpowiedz Link
makazuga1 sernik... 15.09.08, 18:30 ...sernik z rosą albo kruche babeczki z kremem karpatkowym i owocami....mmmm...ale się rozmarzyłam:) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: sernik... 15.09.08, 19:13 ja tez glosuje za sernikiem:] Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link