8n 22.09.08, 14:21 niektórzy nie znajdują swojej drugiej połówki. i nigdy jej nie poznają, bo ich mama ją zniknela w zarodku. wlasnie na to wpadlam prasując piżamę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: to przez aborcję 22.09.08, 14:22 8n napisała: > niektórzy nie znajdują swojej drugiej połówki. i nigdy jej nie poznają, bo ich > mama ją zniknela w zarodku. wlasnie na to wpadlam prasując piżamę. mała, co brałaś? ja też chcę!:) Odpowiedz Link
vicious.circle Re: to przez aborcję 22.09.08, 14:23 Brała - nie brała. Może coś w tym jest... [ osiemen, maila masz ] Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: to przez aborcję 22.09.08, 14:34 co? przetlumacz mi na polski, ja dzisaij nie jarze Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: to przez aborcję 22.09.08, 14:35 dobra, nic nie tlumacz, ja mam dzisaij podobne mysli:/ Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: to przez aborcję 22.09.08, 14:40 Ja wierzę w połówki,ale tylko te istniejące i to w określonym czasie i miejscu :) Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: to przez aborcję 22.09.08, 14:41 no to i tak dobrze masz, ja ostatnio w nic nie wierze i niszcze siebie Odpowiedz Link
8n Re: to przez aborcję 22.09.08, 14:45 prosiles o dyskrecje, a nie o mejla zwrotnego! jestem taka niedomyslna... Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: to przez aborcję 22.09.08, 14:41 8n napisała: > niektórzy nie znajdują swojej drugiej połówki. i nigdy jej nie poznają, bo ich > mama ją zniknela w zarodku. wlasnie na to wpadlam prasując piżamę. i przez prezerwatywy! btw., to piżama męska? coś Cię w niej natchnęło ? ;) Odpowiedz Link
8n Re: to przez aborcję 22.09.08, 14:51 nie, mojej siostry. moja siostra jest mlodsza. moja siostra jest dzieckiem dzieci sie zabija. jak sa super male to jest aborcja. a jak aborcja to nie ma tych dzieci. a jak nie ma tych dzieci to sie nie obroca w dorosle obiekty do kochania. Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: to przez aborcję 22.09.08, 15:24 8n napisała: > nie, mojej siostry. > moja siostra jest mlodsza. > moja siostra jest dzieckiem > dzieci sie zabija. > jak sa super male to jest aborcja. > a jak aborcja to nie ma tych dzieci. > a jak nie ma tych dzieci to sie nie obroca w dorosle obiekty do kochania. głębokie przemyślenia, ale dalej nie wiem, co sądzić o marnowanych w prezerwatywach plemnikach :( plemniki się zabija plemnik moze być początkiem dzieckiem dziecko moze dorosnąć plemnik móglby się stać kochanym obiektem.. Odpowiedz Link
vicious.circle Re: to przez aborcję 22.09.08, 15:28 Można to też rozszerzyć na wszelakie metody antykoncepcji - nawet tzw. 'naturalne' - to też jest w jakiś sposób unikanie poczęcia 'obiektu do kochania'. Nie przesadzajmy :P Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: to przez aborcję 22.09.08, 15:32 vicious.circle napisał: > Można to też rozszerzyć na wszelakie metody antykoncepcji - nawet tzw. > 'naturalne' - to też jest w jakiś sposób unikanie poczęcia 'obiektu do > kochania'. Nie przesadzajmy :P poszłabym nawet dalej. właściwie to wina rodziców (przynajmniej niektórych), że dzieci pilnują. Jakby taka 16-latka już miała 1 dziecko na koncie, a co roku nastepne, to ile więcej połówek do znajdowania, ho ho! Odpowiedz Link
vicious.circle Re: to przez aborcję 22.09.08, 15:33 Wyjdzie zaraz, że się z osiemen nabijamy... Po prostu nie należy przesadzać, o! Odpowiedz Link
8n Re: to przez aborcję 22.09.08, 15:38 nie nabijajcie sie ze mnie :( nie mowie o czyms co byc moglo a nie jest, tylko co było a nie jest. Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: to przez aborcję 22.09.08, 15:40 vicious.circle napisał: > Wyjdzie zaraz, że się z osiemen nabijamy... Po prostu nie należy przesadzać, o! to filozoficzne rozważania. w ogóle nie wiem, czy autorka wątku wzięła pod uwagę, że brak aborcji nie w pełni rozwiąże jej życiowe problemy. Zmniejszenie ilości zabiegów aborcji wiązałoby się nie tylko ze zwiększeniem potencjalnych życiowych połówek, ale również ze zwiększeniem konkurencji. Czyli: jeśli obiekt szukający jest kobietą, to zwiększenie ilości ludzi zazwyczaj wiąze się z równoczesnym zwiększeniem kobiet i mężczyzn. W lepszej sytuacji są mężczyźni, bo jako wybierający młodsze, mogą żądać zaprzestania aborcji młodszych pokoleń; w wyniku tego będą mieć młodsze kandydatki i młodszą (czyli mniej atrakcyjną) konkurencję). Odpowiedz Link
8n Re: to przez aborcję 22.09.08, 15:42 nie mowie o swoich problemach. ja znalazlam swoją polowke, tylko ze ona mnie nie chce. ale mam inną, i tez jest niezła. Odpowiedz Link
pepper-mint Re: to przez aborcję 22.09.08, 17:14 > ja znalazlam swoją polowke, tylko ze ona mnie nie chce Mam podobnie. I sie zastanawiam czy to możliwe, ze ktoś jest moja połówką, ale ja nie jestem jego, tylko ktoś inny. Smutne by to było. Odpowiedz Link
8n Re: to przez aborcję 29.09.08, 21:32 to nie mozliwe. bo jak sie cos przekraja to nie mozna wymieniac polowkami, tylko trzeba do tych pierwotnych, bo zawsze cos nie pasuje jak sie zrobi krzyżówkę. to tak jak super małe puzzle, 4 tys. kawalkow, i sie wqydaje ze jakis gdzies pasuje, niby ok, ale potem wychodzi jakas krawędz i sie wszytsko sypie. Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: to przez aborcję 22.09.08, 15:47 8n napisała: > ja rozwiązuje problemy świata. anno. no to co z problemem konkurencji? załóżmy, że jestem samotna, ktoś został zmuszony do urodzenia mojej wymarzonej połówki, ale inna zmuszona urodziłam moją konkurencję, i co? zabiję konkurencję z miłości, wsadzą mnie do pierdla i co? DZIEKUJĘ CI BARDZO! super mi zyczysz :/ Odpowiedz Link
8n Re: to przez aborcję 22.09.08, 15:58 nie ma konkurencji. polowki są zawsze tylko dwie. a jak sie dobiera poł kiwi, do pol grejpfruita to juz nie moja broszka. Odpowiedz Link
8n Re: to przez aborcję 22.09.08, 15:35 nie przesadzam, wierze w swoją teorie. a jak ktos zabije twoją zone, ty bedziesz plakac, a ktos ci powie, nie martw sie, mogli ja zabic 25 lat wczesniej, to cie pocieszy? Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: to przez aborcję 22.09.08, 15:45 8n napisała: > nie przesadzam, wierze w swoją teorie. > a jak ktos zabije twoją zone, ty bedziesz plakac, a ktos ci powie, nie martw si > e, mogli ja zabic 25 lat wczesniej, to cie pocieszy? nie, ale mnie pocieszy, że 25 lat temu nie narodzil się zabójca mojego męża. Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: to przez aborcję 22.09.08, 14:44 niby wszystko sie zgadza, tylko po co prasowac pizame? Odpowiedz Link
vicious.circle Re: to przez aborcję 22.09.08, 14:44 O, właśnie... O tym nie pomyślałem... Odpowiedz Link
8n Re: to przez aborcję 22.09.08, 15:26 moja siostra jest ksiezniczką i nie zasnie w takiej co jej nie wyprasowalabym. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: to przez aborcję 22.09.08, 15:40 Oj, Ósemko, nie dołuj, pliiiiiiz cie bardzo proszę :((( Odpowiedz Link