08.10.08, 09:09
Ludzie, wstawać, iść do pracy, siadać przed komputerami i forumować.

A czy wiecie, że za trzy godziny jest środek tygodnia roboczego, za trzy
godziny będzie już z górki.
Obserwuj wątek
    • lupus76 Re: Co jest? 08.10.08, 09:23
      Ja pierdolę takie "z górki".
      Moja komórka organizacyjna pracuje dziś w jednej trzeciej stanu osobowego. Czyli
      w postaci mojej skromnej osoby :(
      • funny_game Re: Co jest? 08.10.08, 09:24
        A gdzie zdjęcia z tureckiej plaży naturystów???
        • lupus76 Re: Co jest? 08.10.08, 09:24
          w więzieniu... :D
          • funny_game Re: Co jest? 08.10.08, 09:25
            Dostałeś szlaban na pokazywanie się bez majciochów na forum? Dziwne... :D
      • puszysta_gimnazjalistka Re: Co jest? 08.10.08, 09:28
        Ale chyba nie Twoje zmartwienie, polecam relaks i gorącą czekoladę.
        • kontik_71 Re: Co jest? 08.10.08, 09:30
          Kurde wszystko mi sie z jednym kojarzy :( "polecam relaka" = "polecam
          seks"
          • puszysta_gimnazjalistka Re: Co jest? 08.10.08, 09:32
            Tego to akurat sobie w pracy nie wyobrażam, wszystko tylko nie seks w pracy.
            • kontik_71 Re: Co jest? 08.10.08, 09:40
              Macie kolego luki w wyobrazni :P
              • puszysta_gimnazjalistka Re: Co jest? 08.10.08, 09:44
                Może to i lepiej bo pracuje z samymi facetami.
                • kontik_71 Re: Co jest? 08.10.08, 09:49
                  No tak.. ale wiesz co, ja pracuje albo z facetami, albo smokami plci
                  zenskiej a i tak potrafie sobie wiele rzeczy wyobrazic. Oczywiscie
                  faceci i smoki nie maja miejsca :)
                  • puszysta_gimnazjalistka Re: Co jest? 08.10.08, 09:55
                    Ja wolę licha nie wywoływać:)
                    • kontik_71 Re: Co jest? 08.10.08, 10:03
                      No wiesz.. z drugiej strony gdy pracowalem dla pewnej kliniki
                      rehabilitacyjnej to bylo calkiem ciekawe :P
              • lupus76 Re: Co jest? 08.10.08, 10:05
                To nie to. Po prostu mądra rosyjska zasada "gdie rabotajesz - nie jebiosz"
                pozwala dożyć sędziwego wieku w dobrej kondycji :)
                • kontik_71 Re: Co jest? 08.10.08, 10:06
                  Co Wy z tym sedziwym wiekiem? Mysliscie, ze w wieku 70 lat swiat
                  bedzie nadal taki fajny jaki jest? Naiwniacy.... :P
                  • lupus76 Re: Co jest? 08.10.08, 10:20
                    Kontiku, ja myślałem o 50-tce...
                    • kontik_71 Re: Co jest? 08.10.08, 10:22
                      A to jakas roznica jest poza jedna cyferka :) ?
                      • lupus76 Re: Co jest? 08.10.08, 10:24
                        W wieku 50 lat, to może się jeszcze w Tobie burzyć krew. W wieku lat 70 z
                        pewnością lasuje się wapno...
                        • kontik_71 Re: Co jest? 08.10.08, 10:26
                          tak, tak.. ale ja chyba jednak wole teraz sie rozrywac a nie liczyc
                          na to, ze moze bedzie szansa w przyszlosci :P
                • stedo Re: Co jest? 08.10.08, 18:57
                  Dokładnie to powiedzenie brzmi:gdzje żiwiosz nie jebiosz.Jakoś tak bardziej
                  melodyjnie i do rymu;)
        • lupus76 Re: Co jest? 08.10.08, 09:31
          No niestety moje :(
          2 umowy trzeba przygotować, wysmarować kilka pism i w pizdu druków wewnętrznych :(
          • puszysta_gimnazjalistka Re: Co jest? 08.10.08, 09:33
            Gdzie Ci się tak spieszy?
            Pamiętaj, im szybciej uporasz się z tymi zadaniami tym prędzej dostaniesz nowe.
            • lupus76 Re: Co jest? 08.10.08, 09:34
              jak tych umów dziś nie napiszę - dostanę po głowie, bo Sanepid nas ściga i
              trzeba jak najszybciej otworzyć front robót. Jak nie popchnę faktur - bedą karne
              odsetki... nożesz kórwa bladź!
              • puszysta_gimnazjalistka Re: Co jest? 08.10.08, 09:39
                Za bardzo się przejmujesz, pamiętaj aby dożyć w dobrym zdrowiu do
                siedemdziesiątki należy ograniczać stres.
    • kontik_71 Re: Co jest? 08.10.08, 09:25
      ja juz mam z gorki bo mi sie terminy z klientem posypaly i nie mam co
      robic :P
      • funny_game Re: Co jest? 08.10.08, 09:26
        Termity?
        • kontik_71 Re: Co jest? 08.10.08, 09:28
          Tak, tak.. takie male wredne stwory, zostawiajace slady w kalendarzu
          :)
          • lupus76 Re: Co jest? 08.10.08, 09:32
            Dobrze, że to nie był ten termit:
            pl.wikipedia.org/wiki/Termit_(pirotechnika)
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Co jest? 08.10.08, 09:30
      A ja właśnie przerzuciłem zagadnienie na kolegę, więc do końca dnia powinienem
      mieć spokój.
    • baba_krk Re: Co jest? 08.10.08, 09:46
      no dobra, ledwo bo ledwo, ale wstałam po ciężkiej nocy
      komu kawy?
      • funny_game Re: Co jest? 08.10.08, 09:50
        Z Baileysem poproszę.
        • baba_krk Re: Co jest? 08.10.08, 09:52
          jestem przygotowana na taką opcję :DDD
          no to Twoje zdrowie ;)
      • puszysta_gimnazjalistka Re: Co jest? 08.10.08, 09:51
        Zerwałem z kawą, niech żyje gorąca czekolada!
        • baba_krk Re: Co jest? 08.10.08, 09:53
          od piątku do poniedziałku miałam kawowy odwyk, więc teraz chyba mogę taką malutką ;>
          a dla Ciebie oczywiście czekolada, zamówienie przyjęte :)
        • kontik_71 Zmien nicka na... 08.10.08, 10:06
          Puszysta_mumia... Zero seksu, zero kawy, chlopie co to za zycie? :(
          • puszysta_gimnazjalistka Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 10:09
            Seks to nawet ostatnio jakiś miałem, na szczęście nie w pracy i nie z kolegami.
            A radość z życia będę miał jak w MediaMarkt zobaczę ile kosztuje FIFA 09:)
            • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 10:25
              To sobie najpieew to przeczytaj :

gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,5775305,FIFA_09_vs____FIFA_09____.html
              • puszysta_gimnazjalistka Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 10:41
                Czytałem już, mam XBox-a czyli dobrze.
                Prawdę mówiąc, do FIFY mam sentyment pamiętam pierwsze wydania na PC-ta, gdzieś
                w połowie lat 90-tych, teraz lubię jeszcze czasem włączyć, ale nie kręcie mnie
                już tak jak kiedyś. Jeżeli już w coś gram to są to wyścigi lub rajdy
                samochodowe, właśnie, niedługo premiera F1 na XBox-a.
                • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 10:43
                  A ja juz prawie calkowicie zarzucilem granie.. No czasami polatam
                  sobie po kosmosie w X3 :)
                  • puszysta_gimnazjalistka Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 10:46
                    Jak kupię sobie szybki samochód to też pewnie zarzucę granie:)
                    • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 10:47
                      Oj nie zaczynaj rozmowy o jezdzie i "potrzebie" posiadania szybkiego
                      wozu.. w tym temacie nie mam poczucia humoru..
                      • puszysta_gimnazjalistka Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 10:59
                        Zatem będę milczał jak grób. Ups, z tym grobem to nie wyszło mi najlepiej:)
                        • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:02
                          No wlasnie ten grob...
                      • baba_krk Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:02
                        a ja się chętnie dowiem co masz do chęci posiadania szybkiego wozu
                        • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:04
                          Baba nie zaczynaj znowu.. :P
                          • baba_krk Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:15
                            to Ty zacząłeś :P
                            • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:15
                              Ja, ja?????? Chyba mialyscie faktycznie ciezka noc towarzyszko :P
                              • baba_krk Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:21
                                Puszysty wspomniał, a Ty dodałeś, żeby nie zaczynał. Jak dla mnie aż się
                                prosiłeś, żeby pociągnąć wątek ;>
                                • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:42
                                  Bledne wnioski wysnuwacie kolezanko.. ja jestem tak mily i staram sie
                                  odsunac potencjalna mozliwosc awantury, ale Ty oczywiscie musisz do
                                  niej dazyc :P Co za kobieta, no kuuuurde....
                                  • baba_krk Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:00
                                    Piszesz do mnie w mnogiej, a w ciąży nie jestem :P
                                    Tu nie chodzi o awanturę, tylko o fakt, że ucinasz temat ot tak
                                    • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:07
                                      A skad ja mam wiedziec w jakim stanie jestes? :P

Ucinam bo wole nie dyskutowac na ten temat :P
                                      • baba_krk Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:12
                                        Z tego co mi wiadomo to jeszcze nie będę się rozmnażać :P
                                        Bo nie akceptujesz innego zdania :PPP
                                        • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:15
                                          Nie wyczuwa sie specjalnej pewnosci w Twej wypowiedzi...

Tak, nie akceptuje zdania, ktore np promuje lamanie przepisow
                                          • baba_krk Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:20
                                            eghmmmm
                                            jestem pewna
                                            w tym wątku jeszcze o łamaniu przepisów nie pisałam, Puszysty chyba też nie
                                            • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:23
                                              Rozmowa o szybkich sportowych autach jako odmianie od gier, jest
                                              pozycja wyjsciowa do rozmowy o pzrepisach :P
                                              • baba_krk Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:24
                                                ...a przepisy to Twój ulubiony temat :PPPP
                        • puszysta_gimnazjalistka Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:32
                          Wiesz co? Spróbuj sobie Civic Type R, jest bardzo leciutka a ma ponad 200 KM, i
                          jak pod górkę przyspiesza:)
                          Jeździłem nią kilka dni temu, siedzenie, kierownica i zmiany biegów jak w grze
                          komputerowej, rewelacja.
                          A do tego naprawdę cichutka, silnik słychać dopiero powyżej 5 czy 6 tysięcy.
                          • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:42
                            A po co mi Honda skoro mam Subaru?
                            • nuova Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:45
                              Impreza WRX STI ?
                              • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:46
                                Nie, Outback.. Impreza jest za mala na moje potrzeby a do tego ja
                                nie mam potrzeby przedluzania sobie czegokolwiek przy pomocy auta :P
                                • nuova Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:48
                                  ...znam tyko model WRX STI ;)) wiec chcialam zablysnac ;D
                                  • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:50
                                    Czyzbys ogladala Teraz albo nigdy na TVN :)?
                                    • nuova Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:52
                                      hehe nie mam tv :)
                                      • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:52
                                        nastepna nawiedzona :P
                                        • nuova Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:55
                                          powiem Ci, ze ze mna jest calkiem zle, bo ja choruje na AR i 500 [tak
                                          abstrachujac od nieposiadania odbiornika tv]
                                          • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:56
                                            AR i 500.. co to jest?
                                            • nuova Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:58
                                              wloskie autka :)
                                              • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:07
                                                aaa to te co po roku rdzewieja? :P
                                                • nuova Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:13
                                                  calkiem mozliwe. ale za to jake sa cacy :]
                                                  • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:15
                                                    No tak.. kobieta.. wyglad ma sie liczyc i nic wiecej :(
                                                  • nuova Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:21
                                                    no! ;]

o 'czyms wiecej' to juz mezczyzna pomysli, nie-e? ;)
                                • puszysta_gimnazjalistka Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:52
                                  Oj tam, od razu przedłużanie, chodzi o radochę.
                                  • baba_krk Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:07
                                    właśnie, zgadzam się z Tobą :)
                                • baba_krk Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:05
                                  kontik_71 napisał:

> Nie, Outback.. Impreza jest za mala na moje potrzeby a do tego ja
                                  > nie mam potrzeby przedluzania sobie czegokolwiek przy pomocy auta :P

sranie w banie z tym przedłużaniem, bo niby co miałabym sobie przedłużyć w ten
                                  sposób?
                                  nie lubię takich teorii
                                  • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:08
                                    Toz to nie jest teoria dla kobiet.. :P A jak juz bardzo chcesz to
                                    mozesz sobie lechtaczke przedluzyc :P
                                    • baba_krk Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:13
                                      Ale też nigdzie nie jest powiedziane, że tylko faceci marzą o szybkich
                                      samochodach. Ech stereotypy stereotypy :P
                                      • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:16
                                        Wyjatki nie powinny sie odzywac :P
                                        • baba_krk Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:22
                                          Jak najbardziej powinny zabierać głos :P
                                          A przynajmniej ja się czuję upoważniona ;)))))
                            • puszysta_gimnazjalistka Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:48
                              Pisałem do Baby, bo ona zakochała się chyba w Imprezie.
                              A to konstrukcja do rajdów, taka trochę przesilona, a Honda, leciutka
                              konstrukcja z myślą o wyścigach. Prowadzi się jak gokart, jak stare Morisy:)
                              • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:51
                                Ale ja mam Outbacka i on tez jest wlasnie taki lekki w prowadzeniu,
                                mimo, ze jest duzy i dlugi :)
                                • puszysta_gimnazjalistka Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:53
                                  Nie chodziło mi o lekkość w prowadzeniu, chodziło mi o rzeczywistą masę. a=F/m :)
                                  • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:55
                                    I tu sie wlasnie roznimy. dla mnie auto jest narzedziem a przepisy sa
                                    poto aby ich przestrzegac.. wiec przyspieszenie i predkosc max nie
                                    gda dla mnie roli.. :P
                                    • puszysta_gimnazjalistka Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 11:59
                                      To chyba dla tego tak lubię Anglików z jednej strony rozumieją przepisy,
                                      ograniczeni itp a z drugiej ta miłość do samochodów, "hot hatch" w szczególności.
                                      • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:09
                                        No tak.. milosc do auta jest mi obca :P
                              • baba_krk Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:10
                                puszysta_gimnazjalistka napisał:

> Pisałem do Baby, bo ona zakochała się chyba w Imprezie.
                                > A to konstrukcja do rajdów, taka trochę przesilona, a Honda, leciutka
                                > konstrukcja z myślą o wyścigach. Prowadzi się jak gokart, jak stare Morisy:)

Tak, jestem jak nic zakochana w imprezie od wieeeelu lat. No ale dopóki nie
                                nauczę się dobrze i pewnie jeździć, mogę o niej zapomnieć ;)
                                Jeśli kiedyś będę zmieniała kocicę, to rozważę hondę.
                                • puszysta_gimnazjalistka Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:37
                                  O Hondzie pisałem jako o alternatywie wobec Imprezy, żeby nią jeździć trzeba
                                  trochę umieć, bo szybka jest jak diabli.
                                  • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:40
                                    Ktore auto jest szybsze... Lanos jadacy np przepisowe 90 km/h czy
                                    impreza jadaca przepisowe 90 kmh ?
                                    • puszysta_gimnazjalistka Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:44
                                      Szybkie auto, to takie które ma duże a w wyrażeniu a=F/m:)
                                      Nie piszę o szybkości w sensie pochodnej przesunięcie po czasie.
                                      • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:47
                                        taaaa... za stary jestem na takie bajki :P
                                        • puszysta_gimnazjalistka Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:49
                                          Mówię całkiem serio, nie ma nic nudniejszego niż szybka jazda po prostej, nuuuuuda.
                                          • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:55
                                            I komu Ty to mowisz? Ja mieszkam prawie w Alpach :P
                                            • puszysta_gimnazjalistka Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:57
                                              A ja mieszkam na najbardziej płaskim kawałku Mazowsza, widnokrąg ma promień
                                              dokładnie 13km:)
                                              • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 12:59
                                                A wiesz jak to dobrze robi na spalanie, taki plaski teren :) w Polsce
                                                zawsze mam mniejsze srednie spalanie niz u siebie i to prawie do
                                                litra na 100 km :)
                                                • puszysta_gimnazjalistka Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 13:04
                                                  To chyba raczej chodzi o nieprawdopodobnie wysoką jakość polskiej benzyny:)
                                                  • kontik_71 Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 13:14
                                                    Ale to by znaczylo, ze benzyna to w Szwajcarii jest rozcieczana woda
                                                    a nie w Polsce :P
                                  • baba_krk Re: Zmien nicka na... 08.10.08, 13:31
                                    puszysta_gimnazjalistka napisał:

> O Hondzie pisałem jako o alternatywie wobec Imprezy, żeby nią jeździć trzeba
                                    > trochę umieć, bo szybka jest jak diabli.

Wiem wiem. Dlatego teraz jestem na etapie nauki, a ile on będzie trwał to już
                                    wyjdzie w praniu. Nie mam zamiaru jeżdżąc jak pipka przesiąść się na szybki
                                    samochód i rozwalić na pierwszym zakręcie.
                                    Impreza docelowo, a co po drodze to się okaże ;)
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Co jest? 08.10.08, 10:07
      Widzę, że wszyscy zajęci, to ja jadę do MediaMarkt, pooglądać ładne rzeczy.
    • nuova Re: Co jest? 08.10.08, 11:14
      Jakie "isc do pracy"? dzis ostatni dzien leniuchowania, schowaj sie ze swoja
      praca :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka