i.nes 26.10.08, 13:19 właśnie pewna firma kosmetyczna życzyła mi w TV najpiękniejszych świąt, zachęcając do zakupu dezodorantu... powariowali :/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes Re: Wesołych Świąt? O_o 26.10.08, 13:22 no bo cały czas było "ty", "twoja skóra" itp ;) Odpowiedz Link
i.nes Re: Wesołych Świąt? O_o 26.10.08, 14:19 no nie wiem, nie wiem wolę dezodoranty Nivea ;) Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: Wesołych Świąt? O_o 26.10.08, 13:22 no kurde w Trojce radiowej tez powariowali, puscili w tym tygodniu "Karpia"z zeszlego roku. Jestem na NIE:P Odpowiedz Link
i.nes Re: Wesołych Świąt? O_o 26.10.08, 13:23 normalnie świątecznie zaczyna się jakoś tak tuż po Święcie Zmarłych... chyba ten kryzys ich przypilił ;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Wesołych Świąt? O_o 26.10.08, 13:35 chyba ten kryzys ich przypilił ;) ....hihihia Odpowiedz Link
nuova Re: Wesołych Świąt? O_o 27.10.08, 08:42 dita.von.teese napisała: > no kurde w Trojce radiowej tez powariowali, puscili w tym tygodniu "Karpia"z > zeszlego roku. Jestem na NIE:P O to akurta cos dla mnie, nie mialam okazji wysluchac zeszlorocznych odcinkow Karpia :)) Kiedy to nadaja? Odpowiedz Link
vandikia Re: Wesołych Świąt? O_o 26.10.08, 15:11 jedna z firm samochodowych tez juz zyczy wesolych świąt potrafią spieprzyc wszystko, nawet magię Bozego Narodzenia to powinno byc ustawowo zakazane, ewentualnie same życzenia od firm na tydzień przed - pisze zupelnie powaznie Odpowiedz Link
rasgeea Re: Wesołych Świąt? O_o 26.10.08, 21:13 masakra. I przez to właśnie święta tracą jakiś swój urok, skoro "świętuje" się je od października. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Wesołych Świąt? O_o 26.10.08, 21:16 W UK kartki i ozdoby się pojawiają już na początku września - dla mnie to jeszcze lato! Ale oni mają zwykle fatalne lato, to wiele wyjaśnia. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Wesołych Świąt? O_o 26.10.08, 21:22 A niektórzy kupują nawet już prezenty! ;-o Mam podejrzenia, że może to już nawet przygotowania do kolejnych świąt, a prezenty i gadżety na rok 2008 zostały zakupione parę miesięcy przed poprzednimi świętami ;) Odpowiedz Link
rasgeea Re: Wesołych Świąt? O_o 26.10.08, 21:23 to może lepiej nie kupować, ino w prezencie dać komuś to co nam sie ostatnio nie spodobało?? Jeszcze najlepiej tej osobie co nam dała :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Wesołych Świąt? O_o 26.10.08, 21:27 No, tylko kupić papier trendy w danym sezonie :D Odpowiedz Link
rasgeea Re: Wesołych Świąt? O_o 26.10.08, 21:36 koniecznie! I nie zapomnieć o trendy kokardkach też !! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Wesołych Świąt? O_o 26.10.08, 21:20 komórki marketingowe mają swoją ramówkę składającą się z paru świąt i jadą bezlitośnie na tym wkarwiając społeczeństwo signum temporis Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Wesołych Świąt? O_o 27.10.08, 07:48 Czekaj, czekaj, bo zaraz do żółciutkiego kurczaczka dojdziemy. Albo do topienia marzanny:] Odpowiedz Link
nuova Re: Wesołych Świąt? O_o 27.10.08, 08:44 i.nes napisała: > właśnie pewna firma kosmetyczna życzyła mi w TV najpiękniejszych świąt, > zachęcając do zakupu dezodorantu... > > powariowali :/ A ten deo, to o zapachu piernikowym ;) ? Odpowiedz Link
i.nes Re: Wesołych Świąt? O_o 27.10.08, 09:43 nuova napisała: > A ten deo, to o zapachu piernikowym ;) ? nie bałdzo podobnież ryżem smakuje ;) Odpowiedz Link
nekomimimode Re: Wesołych Świąt? O_o 27.10.08, 09:48 nuova napisała: > i.nes napisała: > > > właśnie pewna firma kosmetyczna życzyła mi w TV najpiękniejszych świąt, > > zachęcając do zakupu dezodorantu... > > > > powariowali :/ > > A ten deo, to o zapachu piernikowym ;) ? pierdkowym Odpowiedz Link
nuova Re: Wesołych Świąt? O_o 27.10.08, 11:43 nekomimimode napisała: > jajko ale to inne swieta :DDD Odpowiedz Link
zwroclawianka wszystkiego najlepszego i wesołego znicza 27.10.08, 14:09 ..takie życzenia kiedyś uzyskalam. moze i niesmaczne, ale ja niewybredna jestem. Odpowiedz Link
i.nes Re: Wesołych Świąt? O_o 27.10.08, 22:14 3.14-czy-klak napisała: > nie uzywasz? siakoś mi nie smakuje ;P Odpowiedz Link
nuova Re: Wesołych Świąt? O_o 28.10.08, 15:08 ...a tak wogole od kilku dni slucham sobie ;Hark the Harold Angel sing;! :] Odpowiedz Link