tora83 29.10.08, 14:16 Takie standardowe, na kartce, wkladane w koperte?:) Bo ja sie wlasnie zabieram do pisania:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: Piszecie listy? 29.10.08, 14:27 > Takie standardowe, na kartce, wkladane w koperte?:) juz nie :)) > Bo ja sie wlasnie zabieram do pisania:) milosny? :) Odpowiedz Link
tora83 Re: Piszecie listy? 29.10.08, 14:32 nuova napisała: > > Takie standardowe, na kartce, wkladane w koperte?:) > > juz nie :)) Szkoda, bo to fajne jest jednak :) > > > > Bo ja sie wlasnie zabieram do pisania:) > > milosny? :) Do chlopa, ale staram sie, zeby nie byl nazbyt wylewny :) Odpowiedz Link
nuova Re: Piszecie listy? 29.10.08, 14:48 Malo czasu :p No jak do chlopa, to najlepiej prostymi slowami, bo moze nie zrozumiec ;P Odpowiedz Link
tora83 Re: Piszecie listy? 29.10.08, 14:56 nuova napisała: > Malo czasu :p > > No jak do chlopa, to najlepiej prostymi slowami, bo moze nie zrozumiec ;P Kurde, to po co ja sie w ogole sile na jakas lirycznosc :D Odpowiedz Link
nuova Re: Piszecie listy? 29.10.08, 15:00 No ale ja nie znam adresata, moze jednak cos z listu zrozumie... Odpowiedz Link
tora83 Re: Piszecie listy? 29.10.08, 15:01 nuova napisała: > No ale ja nie znam adresata, moze jednak cos z listu zrozumie... No aj hołp :) Ale im dluzej pisze, tym bardziej intymne to mi sie wydaje ... Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Piszecie listy? 29.10.08, 14:30 Jeszcze parę lat temu pisywałam. A teraz piszę raczej listy zakupów i spraw do załatwienia :/ Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Piszecie listy? 29.10.08, 14:33 wiem ze tresci mi nie zdradzisz ale mam spodziewac sie listu milosnego czy tez pozegnalnego? Odpowiedz Link
tora83 Re: Piszecie listy? 29.10.08, 14:35 jaceks20 napisał: > wiem ze tresci mi nie zdradzisz > ale mam spodziewac sie listu milosnego czy tez pozegnalnego? Ojojoj :) tos mnie zaskoczyl :) Ale wirutalnym chlopakom, to sie chyba powinno pisac wirtualne listy :) Odpowiedz Link
menk.a Re: Piszecie listy? 29.10.08, 14:53 W dobie internetu już niestety nie. A szkoda. Bo kiedyś, dawno temu, w czasach liceum w okresie wakacji z pewną koleżanką pisałymy do siebie wieoostronicowe epistoły. Co najmniej 1 list tygoniowo. ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Piszecie listy? 29.10.08, 19:04 I też Ci nie brakowało weny, aby pisać, pisać, pisać?;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Piszecie listy? 29.10.08, 16:43 ostatni napisałam w lutym, ale nie zdążyłam doręczyć ;/ Odpowiedz Link
tora83 Re: Piszecie listy? 29.10.08, 16:44 baba_krk napisała: > ostatni napisałam w lutym, ale nie zdążyłam doręczyć ;/ No ja tez sie zastanawiam czy doreczyc :) Bo glupoty napisalam wybitne :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Piszecie listy? 29.10.08, 17:24 Ja piszę, ostatni wyszedł spod mojej ręki z 4 miesiące temu... Teraz też będę pisała :-) Nie po to mam pióro żeby się marnowało..:-) Odpowiedz Link
cheekymonkey Re: Piszecie listy? 29.10.08, 21:13 Tak. Nie wszystkie docierają do adresatów pocztą, czasem są po prostu wręczane, ale piszę, lubię tak :) Odpowiedz Link