catthe 03.11.08, 12:06 Żeby mi ktoś kiedyś nie powiedział, że się ukrywam i nie mówię pod swoim nickiem kompromitujących rzeczy to się przyznaję od razu. Mam nowy nick. No. Dziekuję za uwagę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catthe Re: nowy nick 03.11.08, 12:08 :D Ja nie jestem jankiem:P i nie obrażaj mnie z samego rana;) Odpowiedz Link
catthe Re: nowy nick 03.11.08, 12:13 Przecież widzę i dlatego właśnie mówię 'z samego rana':P Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: nowy nick 03.11.08, 12:08 catthe napisała: > Żeby mi ktoś kiedyś nie powiedział, że się ukrywam i nie mówię pod > swoim nickiem kompromitujących rzeczy to się przyznaję od razu. Mam > nowy nick. No. Dziekuję za uwagę. ja też mogę?! bo ktoś kto nie powinien śledziuje moje wypowiedzi. no i nie wiem co robić :( jak zmienię, to stracę swoją złą reputację. co robić!!! Odpowiedz Link
catthe Re: nowy nick 03.11.08, 12:10 Możesz. Zmień i wyrób sobie nową złą reputację. Wierzę, że dasz radę;) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: nowy nick 03.11.08, 12:23 catthe napisała: > Możesz. Zmień i wyrób sobie nową złą reputację. Wierzę, że dasz > radę;) trzymaj kciuki :) Odpowiedz Link
asqe Re: nowy nick 03.11.08, 18:06 tak z ciekawosci zapytam kobiecej: czy twoj wczesniejszy nick to anna_heche? Odpowiedz Link