Dodaj do ulubionych

Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od...

19.11.08, 00:16
...kobiety, która chce trwałego związku? Czy faceci tez maja takie problemy?
Jak tak, to po czym rozróżniają która czego chce? ;))
Obserwuj wątek
    • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:19
      bertuniu facet tak nie mysli to w praniu sie okazuje ktora do czego:-)
      • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:23
        No ale jak szuka przygody na jedną noc to raczej startuje do innego typu
        dziewczyn niż wtedy, kiedy zaczyna mu doskwierać samotność i chciałby związać
        się z kimś na dłużej. Dlatego jakoś musi odróżnić czego chce potencjalna
        kandydatka i czy warto w ogóle rozpoczynać znajomość. ;P
        • simon_r Po plasterku???.... 19.11.08, 09:13
          Moja kobieta twierdzi, że laskę co to nie chce na poważnie a tylko sie pobzykać
          można rozpoznać po plasterku antykoncepcyjnym przyklejonym w widocznym miejscu..
          to taki drogowskaz "chodź, jestem bezpieczna i chcę się bzykać bez zobowiązań"..
          Prawda to czy nie???
    • silic Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:21
      Proste. Te , które chcą trwałego związku nie chcą seksu. Musiałby wtedy całe
      życie wstydzić się, że były łatwe...
      • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:25
        A jak chcą stałego związku dlatego, że lubią seks i chciałyby zacząć uprawiać go
        często i regularnie a zarazem bezpiecznie? ;P
        • silic Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:32
          To muszą być jakieś wywłoki albo inne bitches bo niemożliwe, żeby kobiety
          chciały seksu często i regularnie...i to jeszcze w katolickim kraju.
          [ dla etwas-geheimnis - ŻART]
          • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:34
            widac ze zartujesz bo jesli na powaznie tak to.....:-D
            • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:39
              Dlaczego nie masz ani wizytówki ani poczty? ;))
              • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:43
                bo mi ktos ze zlym wzrokiem za plecami biega:-) inaczej za strachu:-D
                ale jesli ktos interesujacy poczte zechce to podam:-)
                • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:45
                  Bo gazetowej poczty sobie oczywiście nie zaktywizowałeś. Jeszcze ktoś pomyśli,
                  że jesteś klonem. ;))
                  • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:49
                    a pomysle nad ta poczta:-)nie jestem klonem czy kogokolwiek tu
                    przypominam?Jestem jedyny w swoim rodzaju:-D troche poczytalem troche
                    pobserwowalem i jest tu dosc ciekawie
                    • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:51
                      Jak nie zaktywizujesz sobie poczty to nie będziesz mógł pogadać z forumkami na
                      pocztowym czacie. ;P
                  • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:51
                    i juz mam kilku wrogow kilka ( mam nadzieje zwolenniczek) ach jak ja to lubie:-D
                    • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:52
                      To nie trzymaj nas dłużej w niepewności i powiedz coś więcej o sobie. ;)
                      • gapuchna Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:03
                        Bertrado - ty to w MI5 powinnaś pracować :)))))))
                        • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:10
                          Ja po prostu upierdliwa jestem. ;))
                          • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:11
                            i swego dopielas:-)musze jeszce zobaczyc jak tu na czat wchodzic
                      • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:03
                        no po to mam taki nick aby nic nie mowic:-) mam poczte
                        • gapuchna Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:10
                          no bez przesady - nie tak trudno cię nie namierzyć :DDDDD

video.google.pl/videosearch?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&hs=uAG&resnum=0&q=geheimnis&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#
                          • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:12
                            kobiecy spryt jest niezmierzony:-)
                            • gapuchna Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:18
                              Ty to ten leżący z ręka pod głową ? Musze się przyjrzeć dosadniej!
                              • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:24
                                Ja zawsze na pierwszym planie:-)
                        • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:12
                          Faktycznie, właśnie ci ją rozdziewiczyłam. ;)
                          • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:13
                            no to jestes pierwsza .....jak wszystkie:-D
                            • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:16
                              To teraz możesz swoje fotki porozsyłać. ;D
                              • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:20
                                nic tak nie gubi mezczyzn jak fotki:-D
                                • konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:22
                                  teraz wysyłacie sobie zdjęcia?:(
                                  • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:23
                                    otrzymuje:-)Ale od ciebie nic:-(
                                • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:22
                                  Reszty forumowiczów jakoś nie zgubiły. ;P
                                  • gapuchna Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:24
                                    Reszty? Ja nie dostałam żadnego zdjęcia -od nikogo. Czy ja tu obca jestem????
                                  • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:26
                                    ??? to do mnie?
                                    • gapuchna Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:27
                                      Raczej do Bertie....
                                      Ale jeśli ślesz - możesz i do mnie, w sumie to darmowa poczta.
                                    • konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:27
                                      ja się wam będę pokazywać tylko w kawałkach.
                                      • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:29
                                        A mnie to chyba już wszyscy widzieli. ;D
                                        • konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:30
                                          też chcę! mogę?
                                          • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:36
                                            Właśnie próbuję wysłać, tylko że to ustrojstwo coś nie chce tego wysyłać. Coś
                                            poczta nawala czy co?
                                            • konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:40
                                              czy to ty jesteś w swojej wizytówce? jeśli tak jesteś absolutnie w
                                              moim typie!:)
                                              wyślij mi proszę na konstancja.wilde@wp.pl
                                              • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:42
                                                Nie, ja ale podobno jestem do niej podobna. Tak powiedział pewien serwis
                                                internetowy, który zajmuje się znajdowaniem podobieństw do sławnych osób na
                                                podstawie wgranych zdjęć. Liisa kiedyś wrzuciła link do tego i wszyscy się tym
                                                bawili. ;D
                                                • konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:44
                                                  o to ja znam też ten program! mi wyszło, że jestem alexis bladel.
                                                  posłałaś mi?:)
                                                  i kim jest ta pani co to do niej jesteś podobna?
                                                  • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:46
                                                    To jest niejaka Norma Shearer, amerykańska aktorka z lat 20 XXw. ;D
                                                • thank_you Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:52
                                                  Daj linka :-)
                                                  • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:54
                                                    Nie pamiętam. Trzeba się przekopać przez Liisowe posty i znaleźć albo poczekać
                                                    aż się sama Liisa zjawi. Może pamięta. :D
                                                  • konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:58
                                                    dziękuję za maila! :D uaktywniłam tego tutaj gdyby chciał ktoś mi
                                                    coś napisać miłego bądź obelżywego ;)buziak! pamiętaj, niech to co
                                                    Ci odesłałam będzie naszą tajemnicą!
                                                  • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 02:00
                                                    Ok, nikomu nie powiem. Top secret. ;))
                                              • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:45
                                                Poszło.
                                                A żeby pocztę zaktywizować to musisz wejść na swoje ustawienia konta. Byłam
                                                pewna, że żeby mieć wizytówkę to najpierw trzeba mieć pocztę. Człowiek uczy się
                                                przez całe życie. ;D
                                          • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:40
                                            Czy ty w ogóle masz aktywną pocztę, bo dostaje komunikat, że takie konto nie
                                            istnieje?
                                            • konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:41
                                              hm? jakie konto? ja nie wiem:( przepraszam. powiedz mi jakie a
                                              założę!
                                      • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:34
                                        jesli takie jak w wizytowce to .....jak najwiecej:-)
                                        • konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:36
                                          podbródek, usta, szyja i ramię - narazie starczy. to i tak dużo!
                                          • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:37
                                            malo ! a te usta ....wiecej ...wiecej:-)
                                            • konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:40
                                              narazie starczy :)
        • silic Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:39
          A tak już mniej żartem - jeśli kobieta lubi seks i to często i regularnie; zna
          jakieś słowa poza "tipsy", "zakupy"; nie dostaje torsji podczas transmisji z
          Igrzysk Olimpijskich; nie chce przedstawiać nas mamusi i jest na czym zawiesić
          oko - trzeba brać i się nie oglądać.:).
          • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:40
            Niewiele ci do szczęścia potrzeba. ;D
            • silic Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:53
              Nikt tu o szczęściu nie wspominał - chodziło o czasowy użytek...:).
              • bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:55
                No chyba, że tak. ;D
          • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:45
            no niezbyt duze masz wymagania ale do zaakceptowania:-)
            • silic Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:52
              Niezbyt duże ??? Panie dziejku, do tej pory to chyba tylko jedną taką spotkałem.
              Chyba.
      • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:26
        dzieciak jestes czy co? co ma jedno do drugiego?
        • silic Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:30
          specjalnie dla ciebie o tym co ma jedno do drugiego - IRONIĘ.
          • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:32
            predzej bedziesz mial AGONIE niz poznasz co kobieta chce:-D
            • konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:52
              a ty jak myślisz? co kobieta chce?
              • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:06
                o taki to ja madry nie jestem abym wiedzial co kobieta chce:-) ale zalozylem
                poczte ....dla ciebie:-D
                • konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:07
                  ooo. i co ja mam ci teraz na nią słać?
                  • etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:09
                    co chcesz :-) ale mozesz tam rozmawiac bez tych zlosliwosci i komentarzy na
                    jakie jestesmy tu narazeni:-)
      • gapuchna Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:27
        Co wątek, to coraz dziwniejsza odpowiedź!
    • milleniusz To akurat proste 19.11.08, 00:26
      Dowiadujesz się, że będziesz tatusiem, bo piguła nie "zadziałała". Znaczy panna
      chce na poważnie. :D
      • etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 00:27
        ha nhab specjalista od kobiet sie odeazwal:-D
      • gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 00:27
        Serio?..... współczuję.
        • milleniusz Re: To akurat proste 19.11.08, 00:31

> Serio?..... współczuję.

Nie no, żartuję. Ale były tu takie wątki. :)
          • gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 01:05
            Oj, szybciutko się tłumaczysz!
            • etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 01:08
              zobaczyl ze zrobil gafe i sie rakiem wycofuje:-)zamiast brac byka za rogi:-D
              • gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 01:19
                Hmmm, Miluś ojcem.... prowadzi za rączkę takie Milleniki Wspaniałe. Dobry widok!
                • etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 01:22
                  A duzo tego drobiazgu juz sie dorobil?
                  • gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 01:25
                    Nie chce się przyznać! On mocno skryty jest:)
                    Ale sądząc po zdolnościach, sporo, sporo.....
                    • etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 01:27
                      uuu ....czyzbys testowała?;-)
                      • gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 01:30
                        Nie, ale umiem wyciągać wnioski :)
                        • etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 01:36
                          Tak ? a wydaje sie taki ...hmm.....zasadniczy
                          • gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 01:52
                            Wiesz .... taki męski! Taki uch i ech .... to działa na kobiety. I te jego usta
                            w wizytówce. Domyślasz się, ile kobiet całuje w ekstazie ekran monitora??????????

Tez umieść swoje - poczujesz to zawirowanie :DDD
                            • etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 01:57
                              nie domyslam sie:-) Ale ja wole w realu:-D
                              • konstancja.wilde Re: To akurat proste 19.11.08, 02:00
                                etwas zrób sobie wizytówkę, zadedykuj ją mnie a wyślę ci na maila
                                coś w nagrodę. deal?
                                • etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 02:03
                                  a nie masz ochoty mnie najpierw nagroda .....przekupic:-D
                                  • konstancja.wilde Re: To akurat proste 19.11.08, 02:06
                                    etwas-geheimnis napisał:

> a nie masz ochoty mnie najpierw nagroda .....przekupic:-D

NIE
                                    • etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 02:14
                                      Taka jestes twarda?Pomysle ,moze zaloze ale jakas zacheta jest mile widziana:-D
                                      • bertrada Re: To akurat proste 19.11.08, 02:16
                                        Co byś chciał na zachętę? ;))
                                        • konstancja.wilde Re: To akurat proste 19.11.08, 02:17
                                          ide spać moi drodzy. dobranoc !
                                        • etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 02:27
                                          No wiesz tak publicznie mam mowic?;-)
                                          • bertrada Re: To akurat proste 19.11.08, 02:29
                                            Jest już po północy, nikt nie usłyszy. Gadaj. ;)
                                            • etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 02:32
                                              innym razem :-)Na razie dobranoc:-)
                                              • bertrada Re: To akurat proste 19.11.08, 02:34
                                                Dobranoc zatem. ;)
                            • thank_you Re: To akurat proste 19.11.08, 01:58
                              Taaa, ja aż komputer połamałam od tej ekstazy :D
                              • etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 02:05
                                o kuzwa to co on w sobie ma?:-)
                                • thank_you Re: To akurat proste 19.11.08, 02:10
                                  Ech, gdybyśmy to wiedziały :D:D:D
                                  • gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 20:00
                                    No podobno ty wiesz :).......
                                    • thank_you Re: To akurat proste 19.11.08, 20:10
                                      Podobno Ty też..sama nazywasz go wspaniałym :-)))
                                      • gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 20:14
                                        Wiesz, bo ja jako historyk mam takie histeryczne zboczenie. Wszystko ze
                                        starożytnością mi się kojarzy ... :))))

Ale zapewniam cię - ja nikogo nie znam!!!!! Kompletnie, całkowicie i na serio -
                                        nikogo :DDD
                                        • thank_you Re: To akurat proste 19.11.08, 20:18
                                          Ja jako przyszły prawnik oddzielam pracę/studia od swojego życia osobistego :-)
                                          • gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 20:21
                                            I do dziś biorę z ciebie wzór! Amen :)
                                • kitek_maly Re: To akurat proste 19.11.08, 20:11

etwas-geheimnis napisał:

> o kuzwa to co on w sobie ma?:-)

To czego Tobie brak...
                            • kitek_maly Re: To akurat proste 19.11.08, 20:15

gapuchna napisała:

> Wiesz .... taki męski! Taki uch i ech .... to działa na kobiety. I te jego usta
                              > w wizytówce. Domyślasz się, ile kobiet całuje w ekstazie ekran monitora????????
                              > ??

Skąd się bierze ta zgryźliwość?
                              Jesteś zazdrosna czy co?
                              • gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 20:18
                                Zgryźliwość? Kitku, myślałam, ze jesteś bardziej spostrzegawcza. Jakoś chyba
                                zgryźliwość i złośliwość nie pasują do mnie.
                                Nie musisz bronic Milleniusza, bo mu najmniejszej krzywdy nie wyrządziłam, a
                                jeśli poczuł się niemiło - to go przeproszę. Ale mam nadzieję, ze On chwyta dowcip.
                                • kitek_maly Re: To akurat proste 19.11.08, 20:21

Nie wiem czy chwyta, ale to co napisałaś było moim zdaniem po prostu niemiłe. To
                                  i poprzednie wypowiedzi w tej odnodze.
      • bertrada Re: To akurat proste 19.11.08, 00:28
        No tak, piguła załatwia wszystko. ;D
        • cytrynka_ltd sorry, że tak Ci napisze,ale 19.11.08, 12:12
          jesteś głupio piszesz.
          nie chciałam osobiście obrażać Cię, bo wiem, że to był tylko głupi żart z Twojej
          strony.
          komuś innemu pojechałabym.
          i nie ma wytłumaczenia, że niby faceci mają swój rozum.
          młodzi gdzieś uczą się głupot, a później oboje za to płacą.
          • cytrynka_ltd i tak wyszło, 19.11.08, 12:14
            co chciałam pierwotnie.
            ale, wiem, że w ogóle nie jesteś głupia.
    • cytrynka_ltd Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 12:08
      łatwiej, chociaż i takiego faceta da się równie szybko:)
      która kobieta idzie na pierwszej randce do łóżka?:))
      gorzej, jak ona przypadkowo zaangażuje się, a facet nie będzie chciał nic więcej.
      faceci nie są tak uczuciowi, jak kobiety.
      • konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 12:24
        cytrynka_ltd napisała:

> która kobieta idzie na pierwszej randce do łóżka?:))

ja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka