bertrada 19.11.08, 00:16 ...kobiety, która chce trwałego związku? Czy faceci tez maja takie problemy? Jak tak, to po czym rozróżniają która czego chce? ;)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:19 bertuniu facet tak nie mysli to w praniu sie okazuje ktora do czego:-) Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:23 No ale jak szuka przygody na jedną noc to raczej startuje do innego typu dziewczyn niż wtedy, kiedy zaczyna mu doskwierać samotność i chciałby związać się z kimś na dłużej. Dlatego jakoś musi odróżnić czego chce potencjalna kandydatka i czy warto w ogóle rozpoczynać znajomość. ;P Odpowiedz Link
simon_r Po plasterku???.... 19.11.08, 09:13 Moja kobieta twierdzi, że laskę co to nie chce na poważnie a tylko sie pobzykać można rozpoznać po plasterku antykoncepcyjnym przyklejonym w widocznym miejscu.. to taki drogowskaz "chodź, jestem bezpieczna i chcę się bzykać bez zobowiązań".. Prawda to czy nie??? Odpowiedz Link
silic Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:21 Proste. Te , które chcą trwałego związku nie chcą seksu. Musiałby wtedy całe życie wstydzić się, że były łatwe... Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:25 A jak chcą stałego związku dlatego, że lubią seks i chciałyby zacząć uprawiać go często i regularnie a zarazem bezpiecznie? ;P Odpowiedz Link
silic Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:32 To muszą być jakieś wywłoki albo inne bitches bo niemożliwe, żeby kobiety chciały seksu często i regularnie...i to jeszcze w katolickim kraju. [ dla etwas-geheimnis - ŻART] Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:34 widac ze zartujesz bo jesli na powaznie tak to.....:-D Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:39 Dlaczego nie masz ani wizytówki ani poczty? ;)) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:43 bo mi ktos ze zlym wzrokiem za plecami biega:-) inaczej za strachu:-D ale jesli ktos interesujacy poczte zechce to podam:-) Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:45 Bo gazetowej poczty sobie oczywiście nie zaktywizowałeś. Jeszcze ktoś pomyśli, że jesteś klonem. ;)) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:49 a pomysle nad ta poczta:-)nie jestem klonem czy kogokolwiek tu przypominam?Jestem jedyny w swoim rodzaju:-D troche poczytalem troche pobserwowalem i jest tu dosc ciekawie Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:51 Jak nie zaktywizujesz sobie poczty to nie będziesz mógł pogadać z forumkami na pocztowym czacie. ;P Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:51 i juz mam kilku wrogow kilka ( mam nadzieje zwolenniczek) ach jak ja to lubie:-D Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:52 To nie trzymaj nas dłużej w niepewności i powiedz coś więcej o sobie. ;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:03 Bertrado - ty to w MI5 powinnaś pracować :))))))) Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:10 Ja po prostu upierdliwa jestem. ;)) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:11 i swego dopielas:-)musze jeszce zobaczyc jak tu na czat wchodzic Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:03 no po to mam taki nick aby nic nie mowic:-) mam poczte Odpowiedz Link
gapuchna Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:10 no bez przesady - nie tak trudno cię nie namierzyć :DDDDD video.google.pl/videosearch?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&hs=uAG&resnum=0&q=geheimnis&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title# Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:12 kobiecy spryt jest niezmierzony:-) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:18 Ty to ten leżący z ręka pod głową ? Musze się przyjrzeć dosadniej! Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:24 Ja zawsze na pierwszym planie:-) Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:12 Faktycznie, właśnie ci ją rozdziewiczyłam. ;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:13 no to jestes pierwsza .....jak wszystkie:-D Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:16 To teraz możesz swoje fotki porozsyłać. ;D Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:20 nic tak nie gubi mezczyzn jak fotki:-D Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:22 teraz wysyłacie sobie zdjęcia?:( Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:23 otrzymuje:-)Ale od ciebie nic:-( Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:22 Reszty forumowiczów jakoś nie zgubiły. ;P Odpowiedz Link
gapuchna Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:24 Reszty? Ja nie dostałam żadnego zdjęcia -od nikogo. Czy ja tu obca jestem???? Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:26 ??? to do mnie? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:27 Raczej do Bertie.... Ale jeśli ślesz - możesz i do mnie, w sumie to darmowa poczta. Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:27 ja się wam będę pokazywać tylko w kawałkach. Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:29 A mnie to chyba już wszyscy widzieli. ;D Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:30 też chcę! mogę? Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:36 Właśnie próbuję wysłać, tylko że to ustrojstwo coś nie chce tego wysyłać. Coś poczta nawala czy co? Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:40 czy to ty jesteś w swojej wizytówce? jeśli tak jesteś absolutnie w moim typie!:) wyślij mi proszę na konstancja.wilde@wp.pl Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:42 Nie, ja ale podobno jestem do niej podobna. Tak powiedział pewien serwis internetowy, który zajmuje się znajdowaniem podobieństw do sławnych osób na podstawie wgranych zdjęć. Liisa kiedyś wrzuciła link do tego i wszyscy się tym bawili. ;D Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:44 o to ja znam też ten program! mi wyszło, że jestem alexis bladel. posłałaś mi?:) i kim jest ta pani co to do niej jesteś podobna? Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:46 To jest niejaka Norma Shearer, amerykańska aktorka z lat 20 XXw. ;D Odpowiedz Link
thank_you Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:52 Daj linka :-) Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:54 Nie pamiętam. Trzeba się przekopać przez Liisowe posty i znaleźć albo poczekać aż się sama Liisa zjawi. Może pamięta. :D Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:58 dziękuję za maila! :D uaktywniłam tego tutaj gdyby chciał ktoś mi coś napisać miłego bądź obelżywego ;)buziak! pamiętaj, niech to co Ci odesłałam będzie naszą tajemnicą! Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 02:00 Ok, nikomu nie powiem. Top secret. ;)) Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:45 Poszło. A żeby pocztę zaktywizować to musisz wejść na swoje ustawienia konta. Byłam pewna, że żeby mieć wizytówkę to najpierw trzeba mieć pocztę. Człowiek uczy się przez całe życie. ;D Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:40 Czy ty w ogóle masz aktywną pocztę, bo dostaje komunikat, że takie konto nie istnieje? Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:41 hm? jakie konto? ja nie wiem:( przepraszam. powiedz mi jakie a założę! Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:34 jesli takie jak w wizytowce to .....jak najwiecej:-) Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:36 podbródek, usta, szyja i ramię - narazie starczy. to i tak dużo! Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:37 malo ! a te usta ....wiecej ...wiecej:-) Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:40 narazie starczy :) Odpowiedz Link
silic Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:39 A tak już mniej żartem - jeśli kobieta lubi seks i to często i regularnie; zna jakieś słowa poza "tipsy", "zakupy"; nie dostaje torsji podczas transmisji z Igrzysk Olimpijskich; nie chce przedstawiać nas mamusi i jest na czym zawiesić oko - trzeba brać i się nie oglądać.:). Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:40 Niewiele ci do szczęścia potrzeba. ;D Odpowiedz Link
silic Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:53 Nikt tu o szczęściu nie wspominał - chodziło o czasowy użytek...:). Odpowiedz Link
bertrada Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:55 No chyba, że tak. ;D Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:45 no niezbyt duze masz wymagania ale do zaakceptowania:-) Odpowiedz Link
silic Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:52 Niezbyt duże ??? Panie dziejku, do tej pory to chyba tylko jedną taką spotkałem. Chyba. Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:26 dzieciak jestes czy co? co ma jedno do drugiego? Odpowiedz Link
silic Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:30 specjalnie dla ciebie o tym co ma jedno do drugiego - IRONIĘ. Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:32 predzej bedziesz mial AGONIE niz poznasz co kobieta chce:-D Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:52 a ty jak myślisz? co kobieta chce? Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:06 o taki to ja madry nie jestem abym wiedzial co kobieta chce:-) ale zalozylem poczte ....dla ciebie:-D Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:07 ooo. i co ja mam ci teraz na nią słać? Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 01:09 co chcesz :-) ale mozesz tam rozmawiac bez tych zlosliwosci i komentarzy na jakie jestesmy tu narazeni:-) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 00:27 Co wątek, to coraz dziwniejsza odpowiedź! Odpowiedz Link
milleniusz To akurat proste 19.11.08, 00:26 Dowiadujesz się, że będziesz tatusiem, bo piguła nie "zadziałała". Znaczy panna chce na poważnie. :D Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 00:27 ha nhab specjalista od kobiet sie odeazwal:-D Odpowiedz Link
milleniusz Re: To akurat proste 19.11.08, 00:31 > Serio?..... współczuję. Nie no, żartuję. Ale były tu takie wątki. :) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 01:08 zobaczyl ze zrobil gafe i sie rakiem wycofuje:-)zamiast brac byka za rogi:-D Odpowiedz Link
gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 01:19 Hmmm, Miluś ojcem.... prowadzi za rączkę takie Milleniki Wspaniałe. Dobry widok! Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 01:22 A duzo tego drobiazgu juz sie dorobil? Odpowiedz Link
gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 01:25 Nie chce się przyznać! On mocno skryty jest:) Ale sądząc po zdolnościach, sporo, sporo..... Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 01:36 Tak ? a wydaje sie taki ...hmm.....zasadniczy Odpowiedz Link
gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 01:52 Wiesz .... taki męski! Taki uch i ech .... to działa na kobiety. I te jego usta w wizytówce. Domyślasz się, ile kobiet całuje w ekstazie ekran monitora?????????? Tez umieść swoje - poczujesz to zawirowanie :DDD Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 01:57 nie domyslam sie:-) Ale ja wole w realu:-D Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: To akurat proste 19.11.08, 02:00 etwas zrób sobie wizytówkę, zadedykuj ją mnie a wyślę ci na maila coś w nagrodę. deal? Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 02:03 a nie masz ochoty mnie najpierw nagroda .....przekupic:-D Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: To akurat proste 19.11.08, 02:06 etwas-geheimnis napisał: > a nie masz ochoty mnie najpierw nagroda .....przekupic:-D NIE Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 02:14 Taka jestes twarda?Pomysle ,moze zaloze ale jakas zacheta jest mile widziana:-D Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 02:27 No wiesz tak publicznie mam mowic?;-) Odpowiedz Link
bertrada Re: To akurat proste 19.11.08, 02:29 Jest już po północy, nikt nie usłyszy. Gadaj. ;) Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: To akurat proste 19.11.08, 02:32 innym razem :-)Na razie dobranoc:-) Odpowiedz Link
thank_you Re: To akurat proste 19.11.08, 01:58 Taaa, ja aż komputer połamałam od tej ekstazy :D Odpowiedz Link
thank_you Re: To akurat proste 19.11.08, 20:10 Podobno Ty też..sama nazywasz go wspaniałym :-))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 20:14 Wiesz, bo ja jako historyk mam takie histeryczne zboczenie. Wszystko ze starożytnością mi się kojarzy ... :)))) Ale zapewniam cię - ja nikogo nie znam!!!!! Kompletnie, całkowicie i na serio - nikogo :DDD Odpowiedz Link
thank_you Re: To akurat proste 19.11.08, 20:18 Ja jako przyszły prawnik oddzielam pracę/studia od swojego życia osobistego :-) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To akurat proste 19.11.08, 20:11 etwas-geheimnis napisał: > o kuzwa to co on w sobie ma?:-) To czego Tobie brak... Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To akurat proste 19.11.08, 20:15 gapuchna napisała: > Wiesz .... taki męski! Taki uch i ech .... to działa na kobiety. I te jego usta > w wizytówce. Domyślasz się, ile kobiet całuje w ekstazie ekran monitora???????? > ?? Skąd się bierze ta zgryźliwość? Jesteś zazdrosna czy co? Odpowiedz Link
gapuchna Re: To akurat proste 19.11.08, 20:18 Zgryźliwość? Kitku, myślałam, ze jesteś bardziej spostrzegawcza. Jakoś chyba zgryźliwość i złośliwość nie pasują do mnie. Nie musisz bronic Milleniusza, bo mu najmniejszej krzywdy nie wyrządziłam, a jeśli poczuł się niemiło - to go przeproszę. Ale mam nadzieję, ze On chwyta dowcip. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To akurat proste 19.11.08, 20:21 Nie wiem czy chwyta, ale to co napisałaś było moim zdaniem po prostu niemiłe. To i poprzednie wypowiedzi w tej odnodze. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd sorry, że tak Ci napisze,ale 19.11.08, 12:12 jesteś głupio piszesz. nie chciałam osobiście obrażać Cię, bo wiem, że to był tylko głupi żart z Twojej strony. komuś innemu pojechałabym. i nie ma wytłumaczenia, że niby faceci mają swój rozum. młodzi gdzieś uczą się głupot, a później oboje za to płacą. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd i tak wyszło, 19.11.08, 12:14 co chciałam pierwotnie. ale, wiem, że w ogóle nie jesteś głupia. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 12:08 łatwiej, chociaż i takiego faceta da się równie szybko:) która kobieta idzie na pierwszej randce do łóżka?:)) gorzej, jak ona przypadkowo zaangażuje się, a facet nie będzie chciał nic więcej. faceci nie są tak uczuciowi, jak kobiety. Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Jak odróżnić kobietę chcącą tylko seksu od... 19.11.08, 12:24 cytrynka_ltd napisała: > która kobieta idzie na pierwszej randce do łóżka?:)) ja. Odpowiedz Link