jarotka.net 20.11.08, 13:30 No i ten, o którym tu tyle pisałam SAM zadzwonił dzis rano i zaproponował spotkanie w przyszłym tygodniu, umówiliśmy się na konkretny dzień i godzinę. A ja już taka załamana byłam, weź tu człowieku zrozum facetów! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3.14-czy-klak Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 13:37 jak byłem ministrantem tez dzwoniłem Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:03 jaki SAM? to w końcu zadzwonił ten facet, czy Sam, bo nie kumam? ze sklepu zadzwonili, ze uciekłaś nie płacąc za mleko? Odpowiedz Link
baba_krk Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:06 nieważne który! cieszmy się i radujmy :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:10 jak u Rubika :D od siebie dodam jeszcze przytup :) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:08 baba_krk napisała: > nieważne który! cieszmy się i radujmy :D jak naliczą jej odsetki za to mleko, to nie wiem, czy będzie tak ćwierkać :/ Odpowiedz Link
baba_krk Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:12 ale odsetki są ściśle związane z % mleka więc na logikę jeśli było to mleko 0%, to może spać spokojnie :D Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:16 baba_krk napisała: > ale odsetki są ściśle związane z % mleka > więc na logikę jeśli było to mleko 0%, to może spać spokojnie :D no tak, to brzmi logicznie. jeśli jednak kupila spirytus, to sytuacja moze wyglądać gorzej. z kolei kumulacja chyba wszystkim zachęcająco się kojarzy.. Odpowiedz Link
baba_krk Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:21 jeśli KUPIŁA spiryt to nie ma problemu, mowa była o zwinięciu bez płacenia... jak Cię proszę trzymajmy się jednej wersji, bo stracimy na wiarygodności i moje misternie opracowane logiczne wywody pójdą się paść :P Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:50 misternie opracowane logiczne wywody pójdą się paść :P jak się będą paść na spirycie może być ciekawie.. i to jeszcze kradzionym! Odpowiedz Link
baba_krk Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:58 już jestem wstawiona na samą myśl o tym trunku ;) Odpowiedz Link
catthe Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:08 A to Ty jesteś waniliowa monika? I on najpierw powiedział, że nie ma czasu na spotkania z Tobą i teraz nagle sam zadzwonił? Na mój gust rzuciła go ta flądra nad którą tak pracował ostatnio(i dlatego był zajęty). No a że nie lubi przerw w seksie to zadzwonił. Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:09 juz nie bądz taka zjadliwa. a kto niby lubi? Odpowiedz Link
catthe Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:12 Ja lubię. Mam wtedy chwilę, żeby pozmywać garki i zrobić mu kanapeczki:P Oraz nie jestem zjadliwa. Jak dziewczyna będzie wiedziała co nim powoduje to go też wykorzysta i nie będzie potem tak płakać rozczarowana...;) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:14 > Oraz nie jestem zjadliwa. Jak dziewczyna będzie wiedziała co nim > powoduje to go też wykorzysta i nie będzie potem tak płakać > rozczarowana...;) no świetnie, to jeszcze Sama na forum trzeba będzie pocieszać. to się nazywa krecia robota. Odpowiedz Link
catthe Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:16 zwroclawianka napisała: >> no świetnie, to jeszcze Sama na forum trzeba będzie pocieszać. to > się nazywa krecia robota. :DD Ja myślę, że tu by było parę chętnych co by jakiegoś SAMA pocieszyć;) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:19 > Ja myślę, że tu by było parę chętnych co by jakiegoś SAMA pocieszyć;) ja to chyba prędzej bym do wojewuckiego po pocieszenie zranionego serca sie zglosila, niz na to forum... Odpowiedz Link
catthe Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:23 zwroclawianka napisała: > > Ja myślę, że tu by było parę chętnych co by jakiegoś SAMA > pocieszyć;) > > ja to chyba prędzej bym do wojewuckiego po pocieszenie zranionego > serca sie zglosila, niz na to forum... Faktycznie, na forum często próżno szukać ukojenia. No ale ja miałam na myśli pocieszanie tylko rozpoczęte na forum..;) Taka jedna, tam niżej już się zgłosiła;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:19 a jeśli Sam jest strażakiem to zgłaszam się na ochotnika :D Odpowiedz Link
catthe Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:24 baba_krk napisała: > a jeśli Sam jest strażakiem to zgłaszam się na ochotnika :D Nie nie, to nie może być tak proste. Powiedz, że chodzi Ci o coś więcej aniżeli wielką sikawkę:P Odpowiedz Link
baba_krk Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:26 Yhmmm czego nie napiszę to i tak się pogrążę :P Chodzi mi o wóz strażacki... jest w moim ulubionym kolorze :D Odpowiedz Link
thank_you Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:31 Wóz wozem, ale strażacy pasowaliby to tej czarnej sukienki :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:32 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boskie :D:D:D Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:49 baba_krk napisała: > Yhmmm czego nie napiszę to i tak się pogrążę :P > Chodzi mi o wóz strażacki... jest w moim ulubionym kolorze :D no blachara normalnie :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:59 nie nie nie! protestuję! :D mam sama super mega wypaśną blachę :P u tamtych to mnie jeno kolor kręci :) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:54 > Nie nie, to nie może być tak proste. Powiedz, że chodzi Ci o coś > więcej aniżeli wielką sikawkę:P chlopak ze zraniona duszą a Wy tylko w kółko o penisie :/. Odpowiedz Link
thank_you Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:25 Dobry wybór. Najlepiej pod SGSP krążyć :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:27 Się z niektórymi kiedyś współpracowało, się wie :D Odpowiedz Link
thank_you Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:28 Ta, mój tata zniwelował kiedyś moje plany z pewnym strażakiem, ech :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:32 Faceci to są chyba całkowicie pozbawieni empatii ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:42 > Najlepiej pod SGSP krążyć :D O, doprawdy? :P Odpowiedz Link
thank_you Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:47 Doprawdy :D Mogłabym upiec dwie pieczenie na jednym ogniu :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:50 > Doprawdy :D Mogłabym upiec dwie pieczenie na jednym ogniu :D Och, tam jest ich znacznie więcej niż jeden. Ale w taki ziąb siedzą w salach i ćwiczą pierwszą pomoc, czy coś (ciekawe, czy na sobie). :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:57 > Ależ tam są też dziewczynki :D Serio? A to nie zauważyłem. Ani jednej. :) Odpowiedz Link
thank_you Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:57 milleniusz napisał: Och, tam jest ich znacznie więcej niż jeden. Mi to nie przeszkadza :D:D:D Odpowiedz Link
milleniusz Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 15:00 > Mi to nie przeszkadza :D:D:D Dobra, zwijam się z tego wątku. Za dużo strażaków. Odpowiedz Link
funny_game Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:25 Boże, co za baby, małpy i jędze na tym forum!!! :DDD Jarotka, to cudownie, że zadzwonił, bo ja się do mojego dodzwonić nie mogę. Pewnie ma inną. I weź tu zrozum facetów, jak mi wczoraj mówił, że chce tacos, nachos, burritos! Odpowiedz Link
jarotka.net Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:28 Ja Wam dam, jędze! Lepiej wymyslcie jak go zrobić w bambuko, że mnie o palpitacje serca przyprawił. może seksu mu odmówić ? Odpowiedz Link
funny_game Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:39 Oczywiście: ledwie stanie u Twych drzwi, strzel mu z liścia i powiedz, że dópy nie dasz!!! Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:51 funny_game napisała: > Oczywiście: ledwie stanie u Twych drzwi, strzel mu z liścia i powiedz, że dópy > nie dasz!!! i jeszcze niech tupnie nogą, trzaśnie drzwiami z okrzykiem: i już więcej do mnie nie dzwoń!! Odpowiedz Link
funny_game Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:56 I jeszcze niech mu przytrzaśnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
catthe Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:31 Że niby które te jędze?:P A co do tego Twojego-czy nie zauważyłaś ostatnimi czasy pewnych zmian w jego zachowaniu. "Pani Domu" przestrzega-jeśli Twoj mężczyzna ostatnio częściej się myje, częściej zmienia skarpetki i nagle zaczął używać drogich perfum to najprawdopodobniej ma kochankę! Odpowiedz Link
funny_game Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:40 Nie, nie, on taki konstans, jeśli o te skarpetki perfumowane chodzi. Ale Pani Domu jeszcze nie czyta. To przynajmniej znaczy tyle, że nie ma INNEGO chyba, co? Odpowiedz Link
wiarusik Re: zadzwonił ! zadzwonił! 20.11.08, 14:29 jesteś kolejnym dowodem tego,że kobieca godnośc jest udawana Odpowiedz Link