wilowka 21.11.08, 19:30 Nosz fak - tak wyglądam w żakiecie co się nim jutro przystroję na ślub przyjacióły. Nie ma mnie - moja osobista klatka piersiowa mnie przysłoniła. :/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chicot Re: Mówcie mi Pamela 21.11.08, 20:15 O rany gorzkie! Już tłumaczę: otóż w ramach obserwacji ponadnormatywnych biustów natrafiłem w necie na utalentowaną wokalistkę PALOMĘ, wykonawczynię covera tureckiego, jak mniemam pochodzenia, pt "Kukuruku". Stąd pomyłka. A wokalistka, możesz mi wierzyć, potrafi niejednemu zawrócić w głowie...Ech... Odpowiedz Link
wilowka Re: Mówcie mi Pamela 21.11.08, 20:23 Rozumię :) Hmm ponadnormatywne biusty.. to jednak jeszcze trochę mi chyba brakuje na szczęście :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Mówcie mi Pamela 21.11.08, 20:06 Ostatni raz miałam tak jakieś 10 lat temu :D Zabawne uczucie ;) Odpowiedz Link
wilowka Re: Mówcie mi Pamela 21.11.08, 20:15 Wcale nie zabawne, jestem zła. Ten żakiet jeszcze tak skrojony, że potęguje.... uchchch niech już będzie niedziela! Odpowiedz Link
baba_krk Re: Mówcie mi Pamela 21.11.08, 20:23 dasz radę i na pewno od wielu usłyszysz, że masz ładne oczy :D Odpowiedz Link
wilowka Re: Mówcie mi Pamela 21.11.08, 20:44 baba_krk napisała: > dasz radę i na pewno od wielu usłyszysz, że masz ładne oczy :D W łeb od razu ;) Odpowiedz Link
wilowka Re: Mówcie mi Pamela 21.11.08, 22:13 To tylko przyjęcie obiadowe jest, więc śtachetów nie będzie. :) Babo, a jak sie robi takiego podejrzliwego emota? Albo takie co się całują? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Mówcie mi Pamela 21.11.08, 22:52 "podejrzliwy" to : > bez odstępu :> a całujące to : * też bez odstępu :D Odpowiedz Link