stedo 02.12.08, 15:21 ..młoda mama, dla poratowania domowego budżetu chce sprzedawać na allegro to: I body, w różnych kolorach: Podoba Wam się? Kupiłybyście? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Dziewczyna 02.12.08, 15:29 na upartego to może te środkowe czarne, a reszta mi się nie podoba Odpowiedz Link
mala_mee Re: Dziewczyna 02.12.08, 15:45 No ja nie koniecznie ale myśle, że sporo chetnych by się znalazło. Szczególnie jak cena była by jakaś atrakcyjna. Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Dziewczyna 02.12.08, 16:01 a dlaczego ten jednoczęsciowy kostium pływacki ma długi rękaw? Odpowiedz Link
stedo Re: Dziewczyna 02.12.08, 16:11 Nie znasz się. To jest body;)Coś takiego jak podkoszulek z majtkami coby ładniej się układał. Może bardziej kompetentny będziesz w innych częściach garderoby. Które widziałbyś na obiekcie swoich zainteresowań? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Dziewczyna 02.12.08, 17:23 Żeby skóra mniej łopotała podczas pływania. Mechanika ośrodków ciągłych, równania Naviera-Stokesa, te sprawy. Otylka też se gałęzie zasłania przy robocie. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Dziewczyna 02.12.08, 17:31 Te dwa u góry mi się podobają i może te środkowe czarne na upartego :) Odpowiedz Link