qw994 25.12.08, 19:09 Znasz taki kosmetyk? www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8781 Jak nie znasz, to polecam :) Rewelacja. Dzisiaj użyłam pierwszy raz i zamiast napuszonego siana mam ładnie podkreślone fale :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorrento_8 ze się wtrące... 25.12.08, 19:42 Wy dziewczyny macie kręcone włosy czy falowane? Odpowiedz Link
qw994 Re: ze się wtrące... 25.12.08, 19:49 Ja mam idiotyczne. Jak rozczeszę i wysuszę, to mam nieokreślone siano. Jak wrzucę na włosy taki specyfik, jak dzisiaj, dam im trochę podeschnąć, dosuszę, rozczeszę i lekko zwilżę - wychodzą fale. Dużo też zależy od wilgoci w powietrzu. Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: ze się wtrące... 25.12.08, 19:53 qw994 napisała: > Ja mam idiotyczne. O! To jak ja. :) Gdzie to można kupić? w salonie fryzjerskim? I najważniejsze dla mnie, czy włosy nie są uklejone i ciężkie po tym? Odpowiedz Link
qw994 Re: ze się wtrące... 26.12.08, 12:19 Ja kupiłam na Allegro. Wczoraj chyba nałożyłam sobie tego trochę za dużo, ale mimo to włosy wyglądały w porządku. Nie były oklapnięte. Odpowiedz Link
thank_you Re: Thank_you 26.12.08, 02:26 Czaje si na to na ellego od dwoch miesiecy chyba i jakos ie moge sie zebrac ;-) -- Producentka hormonu szczęścia :-) Odpowiedz Link
thank_you Re: Thank_you 26.12.08, 14:20 Wiem i zamówię sobie po nowym roku. Tak jak mówię - czytałam o tym, zapamiętywałam w allegro i jakoś nie złożyło mi się kupić ;-) Odpowiedz Link
thank_you Re: Thank_you 26.12.08, 02:36 Ja mam spuszone wlosy tylko tego dnia co myje :D Przez nastepneeee dni juz sa ladne :0 Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Thank_you 26.12.08, 13:29 thank_you napisała: > Ja mam spuszone wlosy tylko tego dnia co myje :D Przez nastepneeee dni juz sa > ladne :0 Ładne? Tzn?:-) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Thank_you 26.12.08, 13:46 O rany, dzięki! Ja na mtrixie idę i jest paskudnie :))) Spróbuje sobie :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Thank_you 26.12.08, 14:20 Ło bosz, przepraszam. Ja byłam wczoraj pod wpływem tego i tamtego ;-) Ładne? Nie puszą się, są ładne loki. Mhm, rozczesuję włosy przed myciem, myję, nakładam odżywkę i nie dotykam włosów do następnego mycia ;-) Tak mi fryzjer przykazał :-) I jest faktycznie ok. Odpowiedz Link