cookie_monsterzyca 25.01.09, 19:00 boli mnie żołądek i ciężko mi się oddycha :/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: źle się czuję 25.01.09, 19:04 biedna :( masz tam kogoś, kto by z Tobą posiedział? żebyś nie była sama? zaparz sobie melisę, płacz, jeśli masz ochotę... i zaśnij, jak tylko Ci się uda. a od jutra zajmij się czymś. intensywnie. choćby nie wiem jak Ci się nie chciało. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: źle się czuję 25.01.09, 19:14 już nie mam czym płakać. łzy już nie chcą lecieć. muszę cierpieć bezgłośnie :( nie mam, jedna współlokatorka siedzi z chłopakiem u siebie a drugiej nie ma. popłakałam przez telefon z mamą. nie chcę żeby było jutro. nic nie chcę . nie chcę wstawać z łóżka przez tydzień. teraz mam ochotę znów być malutka i móc pobiec się przytulić do mamy. i nic nie musieć. o nic się nie martwić. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: źle się czuję 25.01.09, 19:16 kurczę, jak ja Ci współczuję... zwłaszcza, ze wiem, ze tylko i wyłącznie czas moze Ci pomóc... ale to teraz absolutnie Cię nie pocieszy ani nie przekona. Nie możesz jechać do mamy? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: źle się czuję 25.01.09, 19:26 ale ja wiem ,że może mi minie z czasem. ja wiem, tylko to potrwa. a nie mam tu nikogo nawet kto mógłby mi w tym pomóc. to on był tą osobą :( nie mogę, muszę do pracy. mama przyjedzie na początku lutego dopiero :( Odpowiedz Link
2szarozielone Re: źle się czuję 25.01.09, 19:36 to rzuć się w wir pracy, pracuj i śpij i szybciej czas minie... jak mama przyjedzie, na pewno będzie trochę łatwiej. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: źle się czuję 25.01.09, 20:24 to chyba jest jedyne wyjście teraz. tylko jak się jutro zmusić do wstania z łóżka ? :( Odpowiedz Link
2szarozielone Re: źle się czuję 25.01.09, 20:28 zostaw budzik daleko od łóżka, żebys musiała wstać, żeby go wyłączyć. A potem po prostu idź... no nie będzie lekko, ale z każdym dniem odrobinkę lepiej. Odpowiedz Link
qw994 Re: źle się czuję 25.01.09, 19:10 To nerwy. Zrób sobie jakiegoś drinka, tylko się nie upij. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: źle się czuję 25.01.09, 19:26 barek pusty, a nie stać mnie na alkohol :/ Odpowiedz Link
zoofka Re: źle się czuję 25.01.09, 19:59 to idź spać może. Ja po podobnym przeżyciu puszczałam sobie piosenkę, która wyciskała ze mnie nieprzebrane pokłdy łez a potem spałam. To nie będzie trwało wiecznie. Wiem, że boli :( Przydałaby ci się teraz mama. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: źle się czuję 25.01.09, 20:23 mama będzie dopiero za tydzień. ale dzwoni do mnie . nie mam już łez. teraz tylko mi serce kroi na kawałki mówiąc romantyczno- patetycznym tonem :/ Odpowiedz Link
simon_r Re: źle się czuję 26.01.09, 08:50 Wciągnij sobie czekoladę... ma dużo magnezu i poprawia humor. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: źle się czuję 25.01.09, 20:18 Cookie, masz tam jakąś melisę albo rumianek? Alko to raczej może nie pij. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: źle się czuję 25.01.09, 20:41 nie mam nic. nawet sok z marchewki się skończył :/ Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: źle się czuję 25.01.09, 20:42 To przypadkiem nie rób sobie za mocnej herbaty, bo nie uśniesz :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: źle się czuję 25.01.09, 20:50 nie chce mi się pić. żołądek zbyt ściśnięty jeszcze. Odpowiedz Link