wilowka 08.02.09, 21:19 W wichury puszczali Twistera, a dziś Operację Samum :/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: TVP się popisała 08.02.09, 21:27 Twister to produkcja z solidnym budżetem a nasza Operacja to najtańsza kich jaką w Polsce zrobili. Odpowiedz Link
trypel Re: TVP się popisała 08.02.09, 21:46 no nie gadaj że smok z wiedzimina był droższy :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: TVP się popisała 08.02.09, 22:02 Oj, Wiedźmin jest baaaaardzo wysoko w moim rankingu mistrzostwa filmowego :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: TVP się popisała 08.02.09, 21:56 puszysta_gimnazjalistka napisał(a): > Twister to produkcja z solidnym budżetem a nasza Operacja to najtańsza kich jak > ą > w Polsce zrobili. z tego filmu pamietam zasadniczo przechadzającą sie z poczatku filmu niewiastę w stroju Ewy i rozmowe w wybajerzonej klatce dzwiekoszczelnej (G Holoubek i ktos tam jeszcze) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: TVP się popisała 08.02.09, 21:58 Czy ta niewiasta nie wyglądała na tanią? :) Legendarna w tym filmie jest eksplozja helikoptera. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: TVP się popisała 08.02.09, 22:00 puszysta_gimnazjalistka napisał(a): > Czy ta niewiasta nie wyglądała na tanią? :) nie wiem, generalnie miała wyglądać jak doczesna powłoka Anny Korcz ujeta od szyi w dół i od tyłu ale to chyba tzw body double był i w rezultacie to jakas inna pani > Legendarna w tym filmie jest eksplozja helikoptera. nie kojarze, co za rozmach...:) Odpowiedz Link
gapuchna Re: TVP się popisała 08.02.09, 21:47 Pomyślałam dokładnie o tym samym. Pogratulować taktu :( Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: TVP się popisała 08.02.09, 21:54 ramówka w tvp cechuje sie za małą elastycznoscia i pewnie jak film przyklepano wczesniej to poleci chocby nie wiem jak brutalnie sie z rzeczywistoscia kojarzył Odpowiedz Link
gapuchna Re: TVP się popisała 08.02.09, 22:02 Wiesz, jak niespodziewanie przemowę do narodu ma sam Supermen, to wszystko inne idzie w kąt. Wstyd. Jakby nie patrzeć - wiadomość dnia, w dodatku naprawdę smutna. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: TVP się popisała 08.02.09, 22:04 gapuchna napisała: > Wiesz, jak niespodziewanie przemowę do narodu ma sam Supermen, to wszystko inne > idzie w kąt. Wstyd. Jakby nie patrzeć - wiadomość dnia, w dodatku naprawdę smut > na. pewnie ze wstyd i podejrzewam ze bedzie ciag dalszy w postaci krytycznych artykułow w prasie drukowanej Odpowiedz Link
gapuchna Re: TVP się popisała 08.02.09, 22:09 Chwile patrzyłam, chyba pierwsze sceny, kiedy tłukli Pazurę - plastyczne i działa na myśli. Na mnie podziałało. Niestety, w rzeczywistości skończyło się inaczej. A gazety? Och, dla nich to chleb powszedni, muszą żyć. Kilka lat temu zginął Milewicz. To była jedna z pierwszych śmierci, rozpętała się jakaś wręcz histeria. A dziś? Czy jeszcze o nim pamiętają na Woronicza? A pzrecież był fantastyczny. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: TVP się popisała 08.02.09, 22:14 gapuchna napisała: > Chwile patrzyłam, chyba pierwsze sceny, kiedy tłukli Pazurę - plastyczne i > działa na myśli. Na mnie podziałało. Niestety, w rzeczywistości skończyło się > inaczej. > > A gazety? Och, dla nich to chleb powszedni, muszą żyć. > Kilka lat temu zginął Milewicz. To była jedna z pierwszych śmierci, rozpętała > się jakaś wręcz histeria. A dziś? Czy jeszcze o nim pamiętają na Woronicza? A > pzrecież był fantastyczny. nie bądzmy cyniczni, kto ma pamietac ten pamieta, ja pamietam bo to był reporter z krwi i kosci, łamiący co i rusz i az do konca jedną z podrecznikowych zasad BBC "no story worth of life" Odpowiedz Link
gapuchna Re: TVP się popisała 08.02.09, 22:19 Ja go też pamiętam, a najbardziej ten uskok głową pod lufą czołgu w Wilnie. Mówiłam ogólnie. Niejako w odpowiedzi, ze gazety roztrąbią wszystko, tylko na krótko i odpuszczają. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: TVP się popisała 08.02.09, 22:25 gapuchna napisała: > Ja go też pamiętam, a najbardziej ten uskok głową pod lufą czołgu w Wilnie. > Mówiłam ogólnie. Niejako w odpowiedzi, ze gazety roztrąbią wszystko, tylko na > krótko i odpuszczają. no taka natura,news wypiera news, swiat jest dynamiczny kiedys mnie to irytowało ale co robić Odpowiedz Link
gapuchna Re: TVP się popisała 08.02.09, 22:30 > no taka natura,news wypiera news, swiat jest dynamiczny > kiedys mnie to irytowało ale co robić Dobrze spuentowałeś :) Odpowiedz Link