myshorrek 07.03.09, 10:45 nigdy nie mow nigdy, ale co tam. ;D czego NIGDY byscie nie zrobili dla swojego partnera? chodzi o przyzwyczajenia, przekonania itp, ktore sa dla Was wazne i ktorych nie usmiecha Wam sie zmieniac nawet dla ukochanej osoby. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: mowi sie 07.03.09, 11:39 Nie "pozbyłabym" się mojego psa. I w "pozbycie" się wliczam także oddanie mamie, siostrze, cioci, babci. I nie zaczęłabym źreć owoców morza i innych takich paskudztw. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: mowi sie 07.03.09, 12:10 Nie wytatuowałabym sobie jego inicjałów. Nigdzie :D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mowi sie 07.03.09, 15:14 Nie przestałabym się widywać z kumplami. Niezależnie od tego, że jeden z nich jest moim eksem i to może wkurzać. Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: mowi sie 07.03.09, 16:34 - nie zaczęłabym jeść mięcha - nie przyzwyczaiłabym się do bałaganu i syfu, który sprawia mi fizyczny i psychiczny ból:) - nie przyzwyczaiłabym się do błędów ortograficznych :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: mowi sie 07.03.09, 16:41 To tak jak ja tylko odwrotnie :) - nie zrezygnowałbym z mięcha - nie zrezygnowałbym z bałaganu i syfu, który działa na mnie kojąco i daje mi spokój Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: mowi sie 07.03.09, 16:42 puszysta_gimnazjalistka napisał: > To tak jak ja tylko odwrotnie :) > - nie zrezygnowałbym z mięcha > - nie zrezygnowałbym z bałaganu i syfu, który działa na mnie kojąco i daje mi s > pokój No to pozostał tylko seks o pustym brzuchu, z zamkniętymi oczami i wyłączonym światłem :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: mowi sie 07.03.09, 16:50 Wbrew pozorom to chyba standard :) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: mowi sie 07.03.09, 17:08 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Wbrew pozorom to chyba standard :) Pozory i standard = nuuuda ;P Odpowiedz Link