drzejms-buond 13.03.09, 18:37 czy wam też się wyświetla cafe.pl jakuzi,31warszawa WYJATKOWY INDYWIDUALISTA łóżkowa wróżka i ibuprom.max28 kraków DOBRY NA BÓL GŁOWY ? ja już patrzec na nich nie mogie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: reklama na forum 13.03.09, 18:45 weź taśmę klejącą i se ich zaklej tylko jakąś nieprzeźroczystą Odpowiedz Link
wilowka Re: reklama na forum 13.03.09, 19:04 co oni sie tak szybko zmieniają? Freelancerka ze 3 miesiące wisiała. Odpowiedz Link
milleniusz Re: reklama na forum 13.03.09, 19:09 > ja już patrzec na nich nie mogie Masz rację. Ja teżnie mogę. Właśnie ich wyciąłem - pewnie przez to mi się połowa obrazków na tym Cafe nie będzie pokazywać, ale i tak tam nie zaglądam. Odpowiedz Link
milleniusz Re: reklama na forum 16.03.09, 15:02 drzejms-buond napisał: > ojej. to się da zablokować! Firefox + Adblock + taki filter: |http ://bi.gazeta.pl/im/*/6255/* W zasadzie adblockiem możesz wyciąć ze strony każdy obrazek który chcesz. Lepiej robić to detalicznie, niż hurtowo, bo tak jak w powyższym przykładzie możesz sobie wyciąć zbyt wiele, ale mi specjalnie na tych graficznych śmieciach nie zależy i stronę forum odchudziłem maksymalnie. Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: reklama na forum 16.03.09, 15:09 używam adblocka od dawna ale zwykle blokowałem gdy pojawiały się zakładki do filtrów, przy obrazkach.. a tu prosze..klik i nie ma cafeee pee eeel :-] no, bardzo..bardzo....! Odpowiedz Link