funny_game Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 14:48 Bławo :) Oby Ci się udało. Szybko uzbierasz na obiektyw, o :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 14:51 Na drugi :-) Pierwszy będzie w tym tygodniu, tylko trzeba d... ruszyc, pojechac i kupic. A ten weekend ma byc podobno boski, więc będzie okazja do robienia zdjęc :-) Odpowiedz Link
funny_game Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 14:53 Nooooooo! Ja może kogoś wyciągnę w plener, bo M. cały weekend pracuje. A raczej tyra. Nie, nie tyra, zapieprza. Zapierdala. O, teraz napisałam prawdę :/// Odpowiedz Link
thank_you Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 14:56 A po co tak zapierdala? To już chyba kolejny raz? :-( A obiektyw chcę ten: www.allegro.pl/item588700299_negatyw_tamron_28_75_2_8_ostry_od_cichego_f_vat.html No i ten: www.allegro.pl/item593812938_nikon_55_200_vr_dx_nowy_gw_nikon_polska_fvat.html Żadna rewelacja, ale kumpel powiedział, że jak na moje umiejętności i możliwości na razie spokojnie wystarczą. Szczególnie ten pierwszy podobno jest baaaaaaaaaaardzo fajny. Odpowiedz Link
funny_game Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 15:10 Nooo jest fajny. Tez mi tak "doradcy" o obiektywach gadali, więc coś w tym jest, że na początek nie ma co full wypasu kupować. No a M. ma zaocznych, tym razem poza Bydzią. I w weekend po świętach mieliśmy jechać do mojego rodzinnego miasta ponownie i wczoraj okazało się, że mu zaplanowali zajęcia w Bydzi. Odpowiedz Link
thank_you Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 15:29 Nie no, ten Tamron to bardzo dobry obiektyw. Stałe światło, w sumie najlepszy w tej cenie i za taką jakośc. Kumpel i tak się ze mną kłócił, czemu chcę D90, skoro spokojnie mogę kupic D80, ale wiesz jak to jest. No i dostałam ten wymarzony ;-) A święta gdzie spędzacie? Oj, pzykro by mi trochę było. Nie dośc, że nie pojedziesz, to jego nie będzie. Noooooooo, ale jak go nie ma, to chyba się nie nudzisz ;D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 14:48 Już? Teraz? Zaraz? No trzymam, pewnie!! Odpowiedz Link
thank_you Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 14:51 Miałam rzucic wczoraj, ale miałam spotkanie z gościem, który dużo pali :-) Ale i tak wypaliłam raptem kilka sztuk, a nie 30 :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 14:55 He he :D No to bądź dzielna, będę Cię sprawdzać :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 14:58 Sprawdzaj :D Wczoraj odwoziłam kumpla do domu po salsie i tak sobie myślę: "Kupię sobie papierosy na stacji, zapalę no i oszukam ....kurdę...ale w zasadzie kogo ja oszukam? :D". No i nie kupiłam. :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 14:59 No pewnie, że byś nikogo nie oszukała, bo na stacji są kamery :D Zresztą na stacji się nie pali. Ale chwalę Cię :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 15:01 Myślisz, że HGW podglądywuje mje? :D Pochylam głowę, abyś mogła udzielic mi swojego błogosławieństwa :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 15:14 Musisz wysłać sms na numer 7077 z poprawną odpowiedzią na pytanie: Czy 69 i pół to: A. 69 plus pół B. 70 minus pół C. sex, drugs & rock'n'roll Odpowiedz Link
i.nes Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 14:53 thank_you napisała: > O o, kto mnie podrapie? ;-) :DDD Odpowiedz Link
thank_you Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 14:57 No akurat tam, nie chcę niszczyc mojego manikiuru :D Odpowiedz Link
karka831 Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 14:59 Czymię. :> Zwłaszcza, że wiem co to znaczy. Nie palę 2 lata, tzn. ostatnio się złamałam i zapaliłam jednego fajka, ale to się nie liczy. :> Odpowiedz Link
thank_you Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 15:03 Dzięki! A ja boję się, że wrócę do nałogu. Bo zdarzało mi się rzucic na miesiąc, dwa, trzy... ;/ Ale teraz mam większą motywację :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Trzymam n/t 02.04.09, 17:58 Rzuciłam. Nawet mi się nie chce palic. Zajmuje się dokumentami, ale niszczarka odmówiła mi posłuszeństwa :D Ale pierwszy wieczór z głowy :-) Oby nie przytyc, oby nie przytyc :D Odpowiedz Link
sundry Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 15:36 Trzymam i na podniesienie na duchu zapodam cytat z M.Twaina:"Rzucanie palenia jest banalnie proste.Robiłem to setki razy".;) Odpowiedz Link
wiarusik Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 20:01 każdy palacz tak mówił i...zostawał lub wracał do nałogu Odpowiedz Link
vandikia Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 15:52 to co wpadasz na niedziele na obiad? :D zapalimy po ostatnim i razem rzucimy :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 16:04 no to potrzymam, ale przez najbliższą godzinę tak bardziej w myślach, ponieważ będę gotować no i w sumie to i mnie potrzebne są Twoje kciuki, żebym hacjendy z dymem nie puściła PS: a jak już będziesz miała te super obiektywy to zapozujemy Ci z R.? :DDDD Odpowiedz Link
thank_you Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 18:01 A co robisz? :D Ja dzisiaj planuję naleśniki ze szpinakiem i zupę kalafiorową :-) A szkła mi nie pękną? :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 19:03 Zrobiłam warzywa (cukinia, bakłażan, cebula; żółta, czerwona i zielona papryka) podsmażone z wędzonym boczkiem i makaronem, a to wszystko maksymalnie na ostro doprawione i w sosie pomidorowo-bazyliowym. Muszę przyznać, że o dziwo mi wyszło bardzo dobre. Na tyle dobre, że zasłużyłam na deser w postaci wuzetki :D Nie takie myki te szkła będą widziały :P Odpowiedz Link
thank_you Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 20:15 Mhm, faktycznie może byc niezłe :-) Czekam na dostawę mleka, muszę placki usmażyc :-) Szpinak już się robi :-) Ej, damy radę :-) Ja znam kilka przepisów, Ty też...świetlana przyszłośc przed nami :D Ale Wy będziecie chyba pierwsze :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 21:25 Pieprzyć skromność! Wyszło zajesmaczne. A Ty dalej na głodzie, czy mleko już przyszło? Ja powoli szykuję się do kolacji nr 1, bo już mnie ssie :) Tym lepiej, że pierwsze. Trza przyzwyczajać sprzęta od nowości :DDD Odpowiedz Link
thank_you Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 22:36 Weź nie rób ochoty, bo zaraz będziesz musiała mi przepis wysyłac ;D Zupa zjedzona, naleśniki właśnie się pieką :-) Sprzęt może odmówic posłuszeństwa :D Odpowiedz Link
cytrynka_ltd papierosy,czy palenie?;) 02.04.09, 16:08 ale, bravo i trzymam za ciebie kciuki!:) nie będziesz śmierdzieć jak popielniczka, mieć żółtych śmierdzących palców, zmarszczek wokół ust i nie umrzesz na raka płuc, krtani itp. podobno wg. ostatnich badań u kobiet palących jest większe niebezpieczeństwo, że dziecko będzie z czasem autystyczne. autyzm ujawnia się dopiero ok.w wieku 2 lat. dzisiaj jest dzień autyzmu i dobry czas, aby skończyć z paleniem. Odpowiedz Link
qw994 Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 18:39 A jakieś wspomagacze masz? :) Może kup sobie, będzie ci łatwiej. Odpowiedz Link
thank_you Re: Trzymajcie kciuki 02.04.09, 20:12 Nie chcę wspomagaczy, podobno one też uzależniają :-) Znajdę sobie inny nałóg. Zdrowy :-) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina I slusznie!!! 02.04.09, 19:54 artandbusiness.onet.pl/_i/galeria/pagowski/13.jpg Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: I slusznie!!!/wersja dla dziewczynek 02.04.09, 20:15 parzyszek.blox.pl/resource/papierosy_s_do_dupy_forever.jpg Odpowiedz Link
thank_you Re: I slusznie!!!/wersja dla dziewczynek 02.04.09, 21:11 Wydrukuję sobie i powieszę na lodówce ;-D Odpowiedz Link