Dodaj do ulubionych

"Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" :D

11.04.09, 11:40
Może ktoś jeszcze zdąży? :D
www.allegro.pl/item597712632_spinacz_czerwony_wow.html
Obserwuj wątek
    • obywatel_js Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 12:40
      łe, ja mam całą paczkę w pracy, może na Maybacha zacząć zbierać?:)
      • i.nes Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 13:02
        ale kultowe czerwone?
        bo inne się nie liczą ;)
        • obywatel_js Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 13:35
          zagięłaś mnie jak spinacza
          różnokolorowe są
          we wtorek policzę więc na co mnie stać

ale ale, w sekretariacie dadzą mi jeszcze jedno pudełko, jak będę chciał :)

a zielone się nie liczą? ja lubię zielone...
    • mason_i_cyklista Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 12:43
      o właśnie
      samochód miałem umyć... to ja biegam
      • i.nes Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 13:01
        nie warto
        będzie lać ;)
        • obywatel_js Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 13:36
          no coś Ty, przecież samochód tez musi miec święto ;)

żartuję, ja w ogóle nie myję
          jak już nie widać koloru to daję zarobić fachowcom

• mason_i_cyklista Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 15:01
          to nie u mnie niestety
          piękne słońce w wielkopolsce
      • zloty.strzal Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 13:03
        Samochód myjesz, z jajkami latasz i może jeszcze gotować potrafisz? :)
        • obywatel_js Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 13:38
          ale to dobrze, czy źle?
          • zloty.strzal Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 14:26
            No dobrze przeca.
            • obywatel_js Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 14:48
              aby na pewno?
              niektóre wolą macho
              inne wzdychają do metroseksualnego - gdzie taki będzie brudził paznokcie przy
              obieraniu ziemniaków przeca ;-P
              • zloty.strzal Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 14:55
                Maczo sraczo. Od kiedy kobiety wsiadły na traktory, noszą spodnie i mają prawa
                wyborcze maczo są na wyginięciu.
                • zloty.strzal Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 14:55
                  Tzn. przeznaczeni do wyginięcia, a nie, że oni giną, a ja tęsknię.
                  • obywatel_js Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 18:04
                    znam parę kobiet, którym nie odpowiada pozycja na traktorzystkę
                    • zloty.strzal Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 18:17
                      Rzecz gustu.
                      • obywatel_js Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 18:23
                        różnorodność istnieje na szczęście
        • mason_i_cyklista Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 14:38
          a potrafie
          tylko syfiarz jestem i nie sprzątam, więc proszę się nie entuzjazmować :p
          • zloty.strzal Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 15:00
            Nie każdy jest ideałem, jak ja:) <dżołk>
            • mason_i_cyklista Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 15:39
              faktycznie, gdzie mnie się tam umywać do Ciebie;)

swoją drogą - zawsze mnie zastanawiało skąd taki nick?:p na początku myślałem
              żeś facet:p
              • zloty.strzal Re: "Zbieram na samochód, zaczynam od spinacza" : 11.04.09, 16:37
                magducha22.wrzuta.pl/audio/2YuZUzh6sM9/t.love_-_karuzela_a_capella
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka