qw994 07.06.09, 12:20 Nigdzie, ale to nigdzie nie muszę się spieszyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Cudowny dzień 07.06.09, 12:31 myslalem ze w sensie pogodowym;) trza oponki w rowerze potestowac a tu zapowiada sie mokro no i dujet wietier Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Cudowny dzień 07.06.09, 12:32 Ja od 3,5h powinnam być gdzie indziej, ale usiałam odespać wesele i liczę na to, że uda mi się niepostrzeżenie dołączyć do reszty przed wieczorem. Idę się umyć, zagłosować i ogólnie wziąć do roboty. Odpowiedz Link
lounger Re: Cudowny dzień 07.06.09, 12:51 A ja mam taką dziwną stację TVS na której koncert Simply Red teraz leci. Przyjemne dźwięki :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Cudowny dzień 07.06.09, 12:55 O tak, wreszcie się wyspałam. Czekałam na to od środy :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Cudowny dzień 07.06.09, 17:09 Dzisiaj jest dobry dzień na zakręty. Poszalałam sobie na niektórych odcinkach tras rajdowych. Przez przypadek wylądowałam też w jakimś badziewiu pt. park miniatur, ale ogólnie dzień jest boski i poranna zrzędliwość mi minęła :) Odpowiedz Link
milleniusz Aminie 07.06.09, 17:13 > poranna zrzędliwość mi minęła :) A mi nie. :D Poza tym przecież gołym nieuzbrojonym okiem widać, że dzień jest kijowy. :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Aminie 07.06.09, 17:16 Kijowe to były tylko te dzikie tłumy i wrzeszczące dzieciaki robiące sobie zdjęcia na tle big bena, który nie wyglądał jak big ben. A poza tym speed, wiatr we włosy i te sprawy :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Cudowny dzień 07.06.09, 21:15 Zaiste :) Pomimo ogromnego kaca miałam dziś naprędce zaimprowizowane przez kumpla fotografującego od stu lat plenerowe ćwiczenia z głębi ostrości, widziałam z bardzo bliska dzięcioła i zostałam wzięta za "pani z jakiej gazety?" podczas lokalnego meczu piłki nożnej :))) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Cudowny dzień 07.06.09, 22:06 Wczoraj tak miałem, a dziś cały dzień jestem spocony, aż głupio. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Cudowny dzień 08.06.09, 09:47 Bo cały dzień było duszno i parno :) Cały dzień w przedziwnym pośpiechu, jedno jest pewne, niedziela nie powinna tak wyglądać. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Ale, ale 08.06.09, 09:47 Właśnie przyszedłem do pracy więc wreszcie odpocznę sobie po tym weekendzie :) Odpowiedz Link