heart_of_ice 29.06.09, 23:16 Nic nie rozumiem, nie chce mi się czytać, czy może mi ktoś streścić?? Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: o co biega?? 29.06.09, 23:18 Ponoć Conena jest najlepiej zorientowana :F Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: o co biega?? 29.06.09, 23:19 funny_game napisała: > Ponoć Conena jest najlepiej zorientowana :F > oraz forumowicz_pospolity czasem zwany puszystym;)) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: o co biega?? 29.06.09, 23:19 Też niewiem co się dzieje , ale miło nie jest jak widać. Poszło o skasowany wątek ślubny Wilowki, wolność słowa, i takie tam. Sięniemieszam jak chłopcy się kłócą. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: o co biega?? 29.06.09, 23:29 Hehe, streszczenie "awantura" jest niezłe:D Jeszcze tylko kontekst, kto kogo sprał po buzi? I o co poszło i dlaczego znowu o pieniądze?;) Jak my byśmy się kłóciły, to oni by się domagali walki w kisielu. Może my też jakiś ring zorganizujemy? Popcorn w dłoń itd? Pauli -- Różnica pomiędzy trudnym a łatwym sposobem polega na tym, że trudny działa. [T.P] Odpowiedz Link
heart_of_ice :D 29.06.09, 23:39 Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: o co biega?? 30.06.09, 21:12 No dobrze, z grubsza wiem, w czym rzecz. Ale nie rozumiem, skąd zamieszanie - że jeden wątek wyleciał? To temat na dwudniową dysputę? Nudzi Wam się w pracy najwyraźniej! Do roboty, leniuchy:P Pauli -- Różnica pomiędzy trudnym a łatwym sposobem polega na tym, że trudny działa. [T.P] Odpowiedz Link