izabellaz1 14.07.09, 19:11 No wyszłabym gdzieś z domu na piwko, ale jakoś ciężko tyłek ruszyć. Chyba otworzę drzwi i będę czekać na przechodniów z towarem:DDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Kurde! 14.07.09, 23:15 piwa to chyba nie sprzedaja jeszcze w handlu obnosnym:) ale apropos to u mnie na zadupiu to marnie z lokalami i piwem, niby jest jakis namiocik czy cos ale ceny ksiezycowe az sie nie chce chodzic:) ale kupiłem se kasztelana, jutro machne i bedzie ok Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Kurde! 14.07.09, 23:18 > piwa to chyba nie sprzedaja jeszcze w handlu obnosnym:) W pociągach tak. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Kurde! 14.07.09, 23:23 zloty.strzal napisała: > > piwa to chyba nie sprzedaja jeszcze w handlu obnosnym:) > > W pociągach tak. ? rily? może rozwiń:) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Kurde! 14.07.09, 23:28 no że istnieje handel obnośny piwem w pociągach co ja potwierdzam.:p Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Kurde! 14.07.09, 23:31 mason_i_cyklista napisał: > no że istnieje handel obnośny piwem w pociągach > co ja potwierdzam.:p to ja sie nie załapałem, ale ja rzadko jezdze ale chodzi kolo z warsa i namawia czy jakis inny? i jaki jest wybór? Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Kurde! 14.07.09, 23:40 nie no chodzi po przedziałach z okrzykiem rześkim "piwko, piwko, zimne piwko" sprzedając za 5 zł piwo z biedronki. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Kurde! 15.07.09, 07:31 Przysięgam, że nie wiem gdzieś Ty się uchował, przecież taka sprzedaż piwa na stacjach to absolutna klasyka, piiiwo jasne pełne, piiiwo jasne pełne. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Kurde! 15.07.09, 15:10 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Przysięgam, że nie wiem gdzieś Ty się uchował, przecież taka sprzedaż piwa na > stacjach to absolutna klasyka, piiiwo jasne pełne, piiiwo jasne pełne. stacja to stacja ale mowa jest o panu co chodzi po przedziałach podczas jazdy jak rozumiem, chyba ze nie rozumiem Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Kurde! 17.07.09, 23:18 No zawsze się znajdzie jakiś pan z podróżna torbą, który ci chętnie Tatrę za 5 zeta drogą kupna opchnie. A jak nie Tatrę, to coś innego. Ponoć dlatego mają wprowadzić bądź już wprowadzili piwo do kupienia w Warsie. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Kurde! 14.07.09, 23:17 ja mam dzisiaj niezły wybór: lech pils i premium oraz pilsner urquell :D zapraszam Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Kurde! 15.07.09, 08:50 A ja się urżnęłam nieprzyzwoicie dzisiaj :/ Nie jadłam 18 godzin i wypiłam za dużo trochę. Nie skończyło się miło :/ Precz wódko! Odpowiedz Link
karka831 Re: Kurde! 15.07.09, 09:19 > Nie jadłam 18 godzin Jak to? Dlaczego? o_0 > Precz wódko! A to tylko chwilowe. ;P Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Kurde! 15.07.09, 12:31 Bo o 10 rano zjadłam obiad, poszłam do pracy na 9,5 h, nie wzięłam nic do jedzenia, a później już tylko piłam :) Dlatego tak mnie ścięło . Może inaczej : precz wódko na pusty żołądek ! :) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Kurde! 15.07.09, 09:04 mason_i_cyklista napisał: > ja mam dzisiaj niezły wybór: lech pils i premium oraz pilsner urquell > :D > > zapraszam Poratowana zostałam wieczorem więc z pragnienia nie wyschłam:D A o zaproszeniu będę pamiętać następnym razem ;) Odpowiedz Link