kitek_maly 15.07.09, 18:31 facet mówi, że mam zmysłowy głos a rozmawiamy na gg... To wtf? ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: A jak mi... 15.07.09, 18:33 kitek_maly napisała: > > facet mówi, że mam zmysłowy głos a rozmawiamy na gg... > To wtf? ;) > podły bałamut:) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: A jak mi... 15.07.09, 18:47 Pewnie wyuczył się kilku tekstów z poradnika "jak wyrwać super laskę", ale zapomniał, że nad zastosowaniem odpowiednim do sytuacji sam musi pomyśleć :D :D :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: A jak mi... 15.07.09, 18:52 Może on po prostu nawet dobrze ściemniać nie potrafi. :P Odpowiedz Link
kitek_maly Re: A jak mi... 15.07.09, 18:56 Oł, niechcący wyszedł mi bliźniaczy wątas. :) Ale naprawdę niechcący! Odpowiedz Link
bertrada Re: A jak mi... 15.07.09, 18:47 A co miał napisać, że wystukujesz seksowne literki? ;D Odpowiedz Link
qw994 Re: A jak mi... 15.07.09, 19:19 Jak jednocześnie wolniej pisze, to znaczy, że już ma zajętą jedną rękę :) Odpowiedz Link
catthe Re: A jak mi... 15.07.09, 19:49 Ja znam odpowiedź. A odpowiedź jest banalnie prosta:P Masz zmysłowy głos i on to wychwycił kiedy rozmawialiście via fon i/lub na żywo aleeeee jest nieśmiały i nie umie jeszcze tego powiedzieć głosowo więc postanowił sprzedać to info na gg. Gdyby nie był nieśmiały powiedziałby Ci to prosto w oczy i jeszcze kazał się rozebrać! Odpowiedz Link