wilowka Re: Jedziecie na Woodstock? 27.07.09, 22:11 nieee za stara jestem (mentalnie ) ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Jedziecie na Woodstock? 27.07.09, 22:18 niee - gdzie indziej jadę :) ale pewnie bym pojechała, z ciekawości. Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Jedziecie na Woodstock? 27.07.09, 22:25 O masz. No to sobie sama pojadę. Odpowiedz Link
wilowka Re: Jedziecie na Woodstock? 27.07.09, 22:33 EE muzyki to se można w domu posłuchać. Już lepiej to alboco :) Odpowiedz Link
zoofka Re: Jedziecie na Woodstock? 27.07.09, 22:36 bosz! same stare! to co ja mam powiedzieć?! Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Jedziecie na Woodstock? 27.07.09, 22:42 Ja jadę na inny festiwal, który też będzie polegał na piciu pod namiotem. I będę najmłodsza. Jeśli to Cię pocieszy ;) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Jedziecie na Woodstock? 27.07.09, 22:49 Ja to w ogóle nie bardzo wiem z kim jadę i jakoś źle mi z tym, to pytam po ludziach, kogo się spodziewać będzie można. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Jedziecie na Woodstock? 27.07.09, 22:51 Grupa moich znajomych jedzie - w zaawansowanym wieku 26 lat ;) W planach mają picie głównie, poznawanie nowych ludzi i odstresowanie się totalne. I tego bym się spodziewała. Chyba :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Jedziecie na Woodstock? 27.07.09, 22:50 Nie-e :-) Po openerze mam dośc festiwali! Odpowiedz Link
hsirk hsirk goscinnie jednorazowo 27.07.09, 22:56 komentarz mojego kolegi po jarocinie 85' uwiecznionym zreszta na filmie fala - jarocin 85 "KURWY, KONSERWY I MUZYKA BEZ PRZERWY" nie to, zebym chcial kogos obrazic. taki punkt widzenia meskich uczestnikow festiwali rockowych. berta, juz mozesz wyciac. no, smialo. tak mi cos jednorazowo odbilo po pijaku. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Jedziecie na Woodstock? 27.07.09, 23:21 zerknąłem do programu i generalnie dałbym rade kilku rzeczy posłuchac z ciekawoscia, widac ze chyba zaczyna sie poszerzanie spektrum muzycznego kojarzyłem to dotad raczej z mocnym brzmieniem wyrywajacym z czaszki mózg z korzeniami jak bedzie wiecej klasyki to sie nawet wybiore;) ale pamietam ze na ktoryms chyba woodstocku było Bolero grane przez orkiestre i młodziakom w róznym wieku sie podobało Odpowiedz Link
karka831 Re: Jedziecie na Woodstock? 28.07.09, 08:27 Chciałam jechać głównie na Guano Apes, ale nie dość, że grają w niedzielę (a myślałam, że w sobotę) to jeszcze o 23.30. Nie dam rady, niestety. ;/ Odpowiedz Link
zloty.strzal Już po 03.08.09, 20:51 Ha! Wróciłam:) Śmierdzę jak sto pięćdziesiąt, cały bagaż mam mokry, ale poznałam tylu cudownych ludzi, że warto było:) Odpowiedz Link