2szarozielone 04.09.09, 20:51 szatański plan. na upolowanie męża. albo odpowiednika męża. jakoś tak. hahaha :-D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: mam plan 04.09.09, 21:02 no właśnie jestem w trakcie. z opisu wygląda na to, że znajoma ma brata, który jest zaprojektowany na moje potrzeby (jeszcze faceta nie znam). i pojawiła się możliwość, by go na stałe umieścić w miejscu, w którym będę go mogła subtelnie uwodzić (jak to ja ;) ). Teraz tylko muszę czekać :) Odpowiedz Link
wilowka Re: mam plan 04.09.09, 21:08 A na stałe to go umieścicie w miejscu, żeby się nie opierał? Noo nie powiem, ciekawa perspektywa. Jak by co, to pamiętaj. Najpierw żurek, potem naleśniki, potem zamieszkajcie razem... a potem to juz z górki, jak by co, to służę wsparciem ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam plan 04.09.09, 21:20 nie no, nie student. pytam, czemu biedny, bom żywo zainteresowana :-D Odpowiedz Link
wiarusik Re: mam plan 04.09.09, 21:19 znasz swój charakterek lepiej niż my zresztą to dziwne,że masz 25 lat i jeszcze bez męża to ten paskudny charakter,na pewno Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: mam plan 04.09.09, 21:20 Ja też bym chciał, tzn. nie faceta a kobietę upolować. Problem w tym, że się ostatnio jakiś strasznie wybredny zrobiłem, co za tym idzie zbór rozwiązań mi się skurczył dramatycznie. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam plan 04.09.09, 21:25 A właśnie ja też jestem wybredna okropnie - ale tu wygląda na to, że ktoś na górze się postaral. Chociaż nie wiem. Mogę się mylić :) No i plan też może się nie udać... Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: mam plan 04.09.09, 21:42 U mnie dodatkowo problem z wybrednością jest taki, że i tak trafiam najgorzej jak tylko można :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam plan 04.09.09, 21:51 a to nie. ja trafiam zazwyczaj całkiem nieźle :) jak już decyduję się odstrzelić ofiarę i zawlec do jaskini, to jest ok :) tylko że nigdy tak do końca ok. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: mam plan 04.09.09, 22:04 No tak, to dlatego, że ja rozbijam się pomiędzy skrajnościami, Ty pewnie masz konkretny profil i się go konsekwentnie trzymasz. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam plan 04.09.09, 22:08 Ale to jest taka trochę mission impossible i łączenie wody z ogniem :/ Więc znów tak wielu podbojów nie mam na koncie (bo gatunek wymierający), ale jak już wpadam, to po uszy. Odpowiedz Link
wiarusik Re: mam plan 04.09.09, 21:52 puszysta_gimnazjalistka napisał: > U mnie dodatkowo problem z wybrednością jest taki, że i tak trafiam najgorzej > jak tylko można :) mów dalej,to całkiem ciekawe Odpowiedz Link
wiarusik Re: mam plan 04.09.09, 21:26 33 lata i jeszcze kawaler? fiu fiu.uważaj bo nowym mesjaszem zostaniesz Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: mam plan 04.09.09, 21:38 poor Yorick;) jak zwykle obiekt dowie sie o planie ostatni:) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam plan 04.09.09, 21:42 a co wy z tym, że biedny? wiecie ilu by chciało być na jego miejscu? <patrzy wyzywająco i prycha, przy okazji wypluwając sobie gumę do żucia na dekolt i psuje cały efekt próbując ją odkleić od wisiorka> Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: mam plan 04.09.09, 21:47 2szarozielone napisała: > a co wy z tym, że biedny? wiecie ilu by chciało być na jego miejscu? <patrz > y > wyzywająco i prycha, przy okazji wypluwając sobie gumę do żucia na dekolt i > psuje cały efekt próbując ją odkleić od wisiorka> to było takie podszyte filozofią westchnienie jak bedzie sie zobaczy:)) założysz watek na ten temat z updejtami regularnymi??;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam plan 04.09.09, 21:49 może :) to jest szeroko zakrojony plan do rozwijania tygodniami/miesiącami (zwłaszcza jak trzeba będzie wprowadzić Plan B). a na razie to ja się mentalnie przygotowuję do ucieczki od cywilizacji :) Odpowiedz Link
wiarusik Re: mam plan 04.09.09, 21:51 plan "By" to będzie przyciśnięcie jego zdziwionej głowy do gołych cycków.ten numer zawsze chwyta Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: mam plan 04.09.09, 21:52 2szarozielone napisała: > może :) to jest szeroko zakrojony plan do rozwijania tygodniami/miesiącami > (zwłaszcza jak trzeba będzie wprowadzić Plan B). a na razie to ja się mentalnie > przygotowuję do ucieczki od cywilizacji :) Bieszczady? ech pokręciłbym sobie w górkach szit Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam plan 04.09.09, 21:53 nom :) zawsze jest też szansa, że mi się tam wszystkie plany posypią :-D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: mam plan 04.09.09, 22:00 2szarozielone napisała: > nom :) zawsze jest też szansa, że mi się tam wszystkie plany posypią :-D co tam sie moze sypac, raczej bezproblemowe ładowanie akumulatorów jak dla mnie a co zamierzasz robic? kontemplowanie natury czy ludyczne ekscesy hyhy??:) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam plan 04.09.09, 22:02 zamierzam połączyć jedno z drugim. i jeszcze do Lwowa pojechac :) i w drodze powrotnej do galerii Beksińskiego zajrzeć w Sanoku - byłam parę lat temu i chcę jeszcze raz. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: mam plan 04.09.09, 22:07 2szarozielone napisała: > zamierzam połączyć jedno z drugim. i jeszcze do Lwowa pojechac :) i w drodze > powrotnej do galerii Beksińskiego zajrzeć w Sanoku - byłam parę lat temu i chcę > jeszcze raz. też ładnie, co kto lubi Beksińskiego to i ja lubie nawet, odjechane wizje miał Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam plan 04.09.09, 22:09 Przerażające nieco... A naturę to ja lubię - ale najbardziej w Tatrach Wysokich. Teraz padło na Bieszczady i zobaczymy jak mi się tam na szlakach spodoba... Ale towarzystwa też będę szukać, jestem towarzyski zwierz :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: mam plan 04.09.09, 22:25 2szarozielone napisała: > Przerażające nieco... no ale jaka potega wyobrazni > > A naturę to ja lubię - ale najbardziej w Tatrach Wysokich. Teraz padło na > Bieszczady i zobaczymy jak mi się tam na szlakach spodoba... Ale towarzystwa te > ż > będę szukać, jestem towarzyski zwierz :) nigdy nie byłem w Bieszczadach ale nie znam nikogo komu by sie tam nie spodobało:) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam plan 04.09.09, 22:28 No ja byłam lata temu. I to w warunkach hardkorowych, w schronisku bez prądu, bieżącej wody itd :) Rąbanie drewna, mycie się w deszczówce, siedzenie przy świecach i myszy biegające po śpiworach. A do najbliższej wiochy godzina z górki przez las :) Fajnie było, bardzo mi się podobało. Ale teraz to na łatwiznę poszłam i mam nocleg w pokoju w Wetlinie ;] Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: mam plan 04.09.09, 22:37 2szarozielone napisała: > No ja byłam lata temu. I to w warunkach hardkorowych, w schronisku bez prądu, > bieżącej wody itd :) Rąbanie drewna, mycie się w deszczówce, siedzenie przy > świecach i myszy biegające po śpiworach. A do najbliższej wiochy godzina z górk > i > przez las :) Fajnie było, bardzo mi się podobało. Ale teraz to na łatwiznę > poszłam i mam nocleg w pokoju w Wetlinie ;] a pstrykac bedziesz? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam plan 04.09.09, 22:44 Właśnie nie wiem. Ja mam taki problem z robieniem zdjęć, że jak coś się dzieje, to zapominam o aparacie. A o fotkach mi się przypomina, jak mi się nudzi. Więc robię najnudniejsze zdjęcia na świecie :) Ale może się zmobilizuję. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: mam plan 05.09.09, 10:48 > ostatnio jakiś strasznie wybredny zrobiłem, A wiesz, że to się z wiekiem jeszcze pogłębia?:) Pauli -- Różnica pomiędzy trudnym a łatwym sposobem polega na tym, że trudny działa. [T.P] Odpowiedz Link
liisa.valo Re: mam plan 04.09.09, 22:17 A ja na ojca idealnego dalej planu nie mam, ech... Odpowiedz Link
wiarusik Re: mam plan 04.09.09, 22:20 ale masz magistra i możesz robić doktorat wiele dziewczyn w podobnej sytuacji schodzi do piwnic i dłubie w nauce może to jest myśl? Odpowiedz Link