puszysta_gimnazjalistka 04.09.09, 23:20 Jedliście kiedyś brzoskwinie nadziewane serem w zalewie olejowej ? Doskonałe, wciągnąłem cały słoik a sklepy już zamknięte. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: O w życiu 04.09.09, 23:21 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Jedliście kiedyś brzoskwinie nadziewane serem w zalewie olejowej ? > Doskonałe, wciągnąłem cały słoik a sklepy już zamknięte. nie-e a jaki ser? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: O w życiu 04.09.09, 23:30 Właśnie, nie mam pojęcia jaki to ser, gdy kupowałem byłem przekonany, że będzie to mozzarella ale to coś innego, konsystencja i kolor ten sam, ale w przeciwieństwie do mozzarelli ma słodkawy posmak. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: O w życiu 04.09.09, 23:47 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Właśnie, nie mam pojęcia jaki to ser, gdy kupowałem byłem przekonany, że będzie > to mozzarella ale to coś innego, konsystencja i kolor ten sam, ale w > przeciwieństwie do mozzarelli ma słodkawy posmak. moze byc niezłe na oko nigdy nie widziałem takiego cuda w sklepie Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: O w życiu 04.09.09, 23:53 Kupowane w supermarkecie. Trzeba być czujnym, oglądać każdą półkę :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: O w życiu 05.09.09, 00:11 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Kupowane w supermarkecie. Trzeba być czujnym, oglądać każdą półkę :) co ja baba jestem?:) a w ogóle to jak to wyglada? jakis duzy słoik Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: O w życiu 05.09.09, 00:20 Przeciętny :) Jak większość marynowanych lub w oleju zanurzonych warzyw i owoców. Odpowiedz Link
baba_krk Re: O w życiu 05.09.09, 01:16 o wypraszam sobie! jestem babą i nie oglądam każdej półki :> Odpowiedz Link
wilowka Re: O w życiu 04.09.09, 23:24 Nie. Nie słyszałam też o takiej kompozycji. napisz coś więcej, ja lubię dziwne jedzenie :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: O w życiu 04.09.09, 23:34 Oczywiście się pomyliłem, nie chodzi o brzoskwinie tylko suszone morele :) Nadziane są serem nieznanego pochodzenia i zanurzone w oleju. Odpowiedz Link
wilowka No Facet! 05.09.09, 09:54 NO! Teraz to brzmi po ludzku ;) Co prawda nie jadłam, ale jakoś bardziej mi do wyobraźni smakowej takie połączenie przemawia. Teraz sobie poodróżniamy brwi od rzęs, spódnicę od sukienki i kolor łososiowy od różowego ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: No Facet! 05.09.09, 10:33 No co Ty, może z łososiowym i różowym miałbym jakieś problemy, ale reszta to pikuś :) Odpowiedz Link