granulla 17.01.10, 03:32 szukam kumpelkę z Ursynowa,ma na imię Maria , ma córkę pracowała 3 lata temu na Okęciu,,jest wróżką niestety straciłam kontakt ,może ktoś zna? grazyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hayet Re: szukam Majkę z Ursynowa 17.01.10, 14:32 ale jak w koncu ma na imie? maria czy majka? Odpowiedz Link Zgłoś
granulla Re: szukam Majkę z Ursynowa 17.01.10, 23:56 Maria ma na imię ,ale wszyscy mówią Majka:) Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka szukam (kogo) MajkI a nie Majkę 17.01.10, 19:10 analfabetyzm wtórny czy pierwotny? Odpowiedz Link Zgłoś
p_tomasz_0 Re: szukam (kogo) MajkI a nie Majkę 17.01.10, 19:54 Jak znasz nazwisko to możesz spróbować na jakimś portalu społecznościowym ją znaleźć;) Odpowiedz Link Zgłoś
granulla ogolone_ jajca 17.01.10, 23:55 nie pytałam o pisownię, mądralo zawsze trafi się cwaniak. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka granulowana 18.01.10, 12:13 Ja tylko z życzliwości Cię poprawiłem. Jeszcze matury nie zdasz i co będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_1 Re: granulowana 18.01.10, 13:07 Eeee tam, teraz nie liczy się wiedza tylko zgodność z kluczem. Ale przypadki może jednak powtórz, tak dla siebie. I innych... Zwłaszcza dopełniacz i biernik. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: granulowana 19.01.10, 15:06 Ja popełniłem błąd w przypadkach? Gdzie, bo nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_1 Re: granulowana 19.01.10, 15:26 Nie Ty. Do koleżanki Grażyny się zwracałam z tym apelem. Odpowiedz Link Zgłoś
granulla Re: granulowana-kasiulek1 21.01.10, 00:38 kasiulek_1 napisała: > Nie Ty. Do koleżanki Grażyny się zwracałam z tym apelem. następna mądrala,ulżyło ci? strasznie się wykazałaś wiedzą. koleżanka? heh.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_1 Re: granulowana-kasiulek1 21.01.10, 12:18 Mądrala? Zwrócono Ci uwagę, że piszesz nieczytelnie i niezrozumiale. Nie trzeba być purystą językowym żeby to zauważyć. Nie ulżyło mi i nie czuję większej satysfakcji ani dumy. Nie sądzę, żeby wiedza na poziomie podstawówki zrobiła tu na kimś wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: szukam Majkę z Ursynowa 18.01.10, 22:26 Moja teściowa z Ursynowa to Maria, ale wszyscy mówią na nią Majka. Ma córkę - i syna na dodatek. ALe nie jest wróżką i nie pracowała na Okęciu, więc pewnie odpada :) Ola Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: szukam Majkę z Ursynowa 18.01.10, 22:27 I: szukam Majki. Kogo, czego. A może to jednak moja teściowa? Ileż ta Majka ma wiosen? O Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniap Re: szukam Majkę z Ursynowa 19.01.10, 00:47 O naiwnosci! Myslisz, ze tesciowa dopusci Cie do swoich tajemnic? ;) Ja stawiam, ze Majka to Maria, Twoja tesciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
p_tomasz_0 Re: szukam Majkę z Ursynowa 19.01.10, 09:25 A ja stawiam, że nie jednej Majce na imię Maria:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotammc Re: szukam Majkę z Ursynowa 19.01.10, 10:06 Oprócz nieznajomości przypadków zero wiedzy o odstępach między wyrazami a przecinkami i w ogóle na temat tych ostatnich. "Się napisało", a że ktoś to ma przeczytać, to już problem tego, kto czyta; treść jakoś tam jest zrozumiała... No kocham takie podejście do życia (i języka)! Odpowiedz Link Zgłoś
areck Re: szukam Majkę z Ursynowa 19.01.10, 16:01 Spróbuj na www.wykop.pl :) Specjalizują się w takich akcjach! :) Odpowiedz Link Zgłoś