Dodaj do ulubionych

ECO DEVELOPMENT

IP: *.merlin.pl 11.02.04, 07:58
Czy ktos slyszal cos o firmie ECO DEVELOPMENT? zabieraja sie za budowe
osiedla blizniakow przy u. Welnianej, podobno budowali tez domy na
Relaksowej. Bede wdzieczna za wasze opinie i uwagi!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ana Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.acn.pl 11.02.04, 19:19
      Ja mam przykre doswiadczenia. Juz prawie podpisalismy umowe (Wełniana), lecz
      czlowiek - pan Romuald - okazal sie osoba co najmniej nieodpowiedzialna. I
      zrezygnowalismy. Nasz bank wymagal pokazania pewnych dokumentow i niestety NIE
      MOGLISMY sie na nie doczekac. A bez tego nie dostalibysmy kredytu etc. Nasz
      doradca bankowy odradzil nam wchodzenie w ten interes - gdyz sprawa wygladala
      nieco podejrzanie. Tzn. brak dokumentow, wadliwie skonstruowana umowa
      przedwstepna etc. Do tego czlowiek robi łaskę na każdym kroku, twierdząc, że "i
      tak znajdzie chetnych".
      • Gość: Ana Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.acn.pl 11.02.04, 19:23
        I jeszcze jedna rzecz. Bliskość elektrowni. Ew. promieniowanie
        elektromagnetyczne (?!!) oraz np. w trakcie mgły/mrozu - głośne brzęczenie
        linii elektrycznej/transformatorów. Fachowcy nam odradzali (na szczescie nie
        doszlo do podpisania umowy). Sprawdz to z kims, kto sie na tym zna.
        • Gość: Robert Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 08:56
          Dla mnie też to trochę dziwna sprawa. Byłem jednym z pierwszych - budowa miała
          ruszyć od października. Lecz ciągle brakowało zezwololeń. Do tego nie podobał
          mi sie fakt, że ziemia należy do osoby trzeciej. Oraz brak rozplanowania
          wąskich działek - z tym może być potem problem.
          • Gość: Iwona Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.acn.pl 15.02.04, 16:58
            Popieram. Sprawdz wszystko dokladnie!
            Ja tez szukam fajnego miejsca na Ursynowie ale do Eco Development nie mam
            zaufania. Juz wczesniej o tym pisali ludzie na forum. Znajdz w wyszukiwarce.
            • Gość: Ania Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.merlin.pl 20.02.04, 07:52
              bardzo dziekuje za wszystkie Wasze uwagi i opinie, wlasnie jak do tej pory mam
              juz takie przykre doswiadczenie tzn doczekac sie nie moglam na przeslanie
              formularza umowy (trwalo to chyba miesiac). Dziekuje
              • Gość: falat Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 13:15
                Czy cos sie zmienilo, czy Pani jest wciaz uczestnikiem tego pzredsiewziecia czy
                juz nie ?
                Chcialbym zamieszkac w tym miejscu stad moje zaintersowanie.
        • Gość: kabatczyk :( "ECO"?!?! PRZY AUTOSTRADZIE i POD LOTNISKEIM ??!!! IP: *.chello.pl 02.04.04, 18:18
          koń by się uśmiał!
          a potem oszołomki wielkobiznesowe o czerwonych mordach będą mówić, że trzeba
          było patrzeć gdzie sie osiedlasz :(
    • Gość: Dani Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 09:12
      Ta firma to KOMUNA. Nie szanują klienta. Albo faceta to przerasta albo ten typ
      tak ma! Sporo osób się już "zdziwiło".
    • Gość: Tad Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.04, 18:28
      We wrzeŚniu 2003 obiecywali, że do marca staną pierwsze domy. Byłem dziś na
      spacerze i nic tam nie ma! To jakaś lipna inwestycja!
      • Gość: falat Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 13:11
        Czy Pan interesuje sie tym jako kibic czy uczestnik ?
        Sytuacja jest rzeczywiscie taka jak w prezentowanych tu opiniach i do ECO
        trudno miec zaufanie. Z drugiej strony fajne miejsce.
        • Gość: Tad Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.04, 18:26
          Zrezygnowałem w październiku. Nic więcej nie wiem.
    • Gość: Aga Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.03.04, 12:46
      Tam od pol roku sie nic nie dzieje. A teren tonie w wodzie!
      • Gość: Aga Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 17:17
        Czy to prawda, że ktoś odkupił tę inwestycję??
    • Gość: Zdziwiony Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.acn.pl 31.05.04, 21:32
      TO JAKIŚ PRZEKRĘT! Ktoś powinien to sprawdzić. Tam nic się nie dzieje. Jest
      tylko lipna tablica informacyjna o "budowie widmo".
    • Gość: olo Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 12:44
      Oni się znowu ogłaszają w Wyborczej. Szukają jeleni!
    • Gość: Obserwator Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.acn.pl 23.06.04, 19:41
      Tam nadal nic nie ma!! Czy ktos coś wie? To jakiś przekręt??
    • Gość: ECO_FAN Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:22
      Nadal niczego nie wybudowali!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka