Gość: ania IP: *.merlin.pl 11.02.04, 07:58 Czy ktos slyszal cos o firmie ECO DEVELOPMENT? zabieraja sie za budowe osiedla blizniakow przy u. Welnianej, podobno budowali tez domy na Relaksowej. Bede wdzieczna za wasze opinie i uwagi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ana Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.acn.pl 11.02.04, 19:19 Ja mam przykre doswiadczenia. Juz prawie podpisalismy umowe (Wełniana), lecz czlowiek - pan Romuald - okazal sie osoba co najmniej nieodpowiedzialna. I zrezygnowalismy. Nasz bank wymagal pokazania pewnych dokumentow i niestety NIE MOGLISMY sie na nie doczekac. A bez tego nie dostalibysmy kredytu etc. Nasz doradca bankowy odradzil nam wchodzenie w ten interes - gdyz sprawa wygladala nieco podejrzanie. Tzn. brak dokumentow, wadliwie skonstruowana umowa przedwstepna etc. Do tego czlowiek robi łaskę na każdym kroku, twierdząc, że "i tak znajdzie chetnych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.acn.pl 11.02.04, 19:23 I jeszcze jedna rzecz. Bliskość elektrowni. Ew. promieniowanie elektromagnetyczne (?!!) oraz np. w trakcie mgły/mrozu - głośne brzęczenie linii elektrycznej/transformatorów. Fachowcy nam odradzali (na szczescie nie doszlo do podpisania umowy). Sprawdz to z kims, kto sie na tym zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 08:56 Dla mnie też to trochę dziwna sprawa. Byłem jednym z pierwszych - budowa miała ruszyć od października. Lecz ciągle brakowało zezwololeń. Do tego nie podobał mi sie fakt, że ziemia należy do osoby trzeciej. Oraz brak rozplanowania wąskich działek - z tym może być potem problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.acn.pl 15.02.04, 16:58 Popieram. Sprawdz wszystko dokladnie! Ja tez szukam fajnego miejsca na Ursynowie ale do Eco Development nie mam zaufania. Juz wczesniej o tym pisali ludzie na forum. Znajdz w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.merlin.pl 20.02.04, 07:52 bardzo dziekuje za wszystkie Wasze uwagi i opinie, wlasnie jak do tej pory mam juz takie przykre doswiadczenie tzn doczekac sie nie moglam na przeslanie formularza umowy (trwalo to chyba miesiac). Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falat Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 13:15 Czy cos sie zmienilo, czy Pani jest wciaz uczestnikiem tego pzredsiewziecia czy juz nie ? Chcialbym zamieszkac w tym miejscu stad moje zaintersowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabatczyk :( "ECO"?!?! PRZY AUTOSTRADZIE i POD LOTNISKEIM ??!!! IP: *.chello.pl 02.04.04, 18:18 koń by się uśmiał! a potem oszołomki wielkobiznesowe o czerwonych mordach będą mówić, że trzeba było patrzeć gdzie sie osiedlasz :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dani Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.02.04, 09:12 Ta firma to KOMUNA. Nie szanują klienta. Albo faceta to przerasta albo ten typ tak ma! Sporo osób się już "zdziwiło". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tad Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.04, 18:28 We wrzeŚniu 2003 obiecywali, że do marca staną pierwsze domy. Byłem dziś na spacerze i nic tam nie ma! To jakaś lipna inwestycja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falat Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 13:11 Czy Pan interesuje sie tym jako kibic czy uczestnik ? Sytuacja jest rzeczywiscie taka jak w prezentowanych tu opiniach i do ECO trudno miec zaufanie. Z drugiej strony fajne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tad Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.04, 18:26 Zrezygnowałem w październiku. Nic więcej nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.03.04, 12:46 Tam od pol roku sie nic nie dzieje. A teren tonie w wodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.04.04, 17:17 Czy to prawda, że ktoś odkupił tę inwestycję?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdziwiony Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.acn.pl 31.05.04, 21:32 TO JAKIŚ PRZEKRĘT! Ktoś powinien to sprawdzić. Tam nic się nie dzieje. Jest tylko lipna tablica informacyjna o "budowie widmo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 12:44 Oni się znowu ogłaszają w Wyborczej. Szukają jeleni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.acn.pl 23.06.04, 19:41 Tam nadal nic nie ma!! Czy ktos coś wie? To jakiś przekręt?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ECO_FAN Re: ECO DEVELOPMENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 15:22 Nadal niczego nie wybudowali! Odpowiedz Link Zgłoś