dorotammc 18.02.10, 11:24 Czy zna ktoś i może polecić jakiś barek sałatkowy na Ursynowie? Marzy mi się coś w rodzaju TUKANA (patrz np. w błękitnym wieżowcu na pl. Bankowym), ale na razie może jest jakiś inny, równie smakowity? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Fajny sałatkowy 18.02.10, 16:16 Przy stacji Natolin jest bar sałatkowy Sana (następny budynek za pocztą). Oprócz sałatek też różne pierogi, krokiety itp. Co prawda dawno tam nie byłam, ale może jeszcze istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.wil Re: Fajny sałatkowy 18.02.10, 19:36 potwierdzam, istnieje; można tam jeszcze zamówić świeżo wyciskany sok marchwiowy Odpowiedz Link Zgłoś
pianissima Re: Fajny sałatkowy 19.02.10, 14:53 Fakt, do Tukana mu tak jak syrence do mercedesa. Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Fajny sałatkowy 23.02.10, 11:52 ja rowniez polecam sane przy st.metro natolin, tuz obok poczty do tukana daleko..ale kto poweidzial,z e ma byc blisko? moja ulubiona tamtejsza salatka to sloneczna :D Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Fajny sałatkowy 23.02.10, 12:31 W ogóle Sana ma swoje sałatki o niepowtarzalnych smakach. Mogą komuś odpowiadać, albo nie, ale nie jest to powielanie typowych wytworów innych barów. Odpowiedz Link Zgłoś