Dodaj do ulubionych

Euro Dent 2000 - opinie

20.04.10, 11:58
Witam, czy ktoś korzystał z kliniki stomatologicznej Euro Dent 2000
i podzieli się opinią? Kiedyś dostałam ich ulotkę, ale trochę boję
się stomatologów, o których nic nie wiem. Nie w sensie strachu przed
stomatologiem ;), tylko obawy o jego fachowość...
Będę wdzięczna za opinie! Ewentualnie za doradzenie konkretnego
lekarza.
Obserwuj wątek
    • ancymon123 Re: Euro Dent 2000 - opinie 20.04.10, 15:40
      Ja, w przypadku ekstrakcji ósemek, korzystałam z DentaCare na ul.
      Zamiany www.dentacare.pl. Bardzo fajni stomatolodzy, wnętrze
      przyjemne, wyposażenie chyba porządne (nie jestem expertem, wygląda
      ok). Na codzień chodzę do KEN-Medu na ul. KEN (stacja M Ursynów) i
      jestem zadowolona.
    • adam_zawiesinski Re: Euro Dent 2000 - opinie 28.01.15, 10:54
      nie polecam. spieprzyli mi dwa zeby i boli i jeszc ze chca kase za dodatkowa naprawe
    • iwonarudnicka1975 Re: Euro Dent 2000 - opinie 30.04.15, 13:32
      Zakupiłam kupon na grouponie i niestety mało miły Pan na recepcji zaproponował termin- miesiąc oczekiwania twierdząc,że "mają swoich pacjentów". Pierwsze wrażenie najważniejsze więc zmuszona jestem zwrócić kupon do sprzedawcy, konkurencja i wybór jest tak duży, że nie ma co sobie głowy zawracać. NIE POLECAM takich zakupów.
      • doktor104 Re: Euro Dent 2000 - opinie 22.08.15, 13:23
        Szanowna Pani!
        Kupując kupon promocyjny ma Pani określony przedział czasu, zwykle parę miesięcy, w którym kupon można wykorzystać, po ustaleniu terminu wizyty z przychodnią.
        Takie warunki realizacji są podane na ofercie, a kupując kupon akceptuje się te warunki.
        Warunki takie ustala się właśnie po to aby nie było sytuacji, że ktoś kupuje kupon i domaga się realizacji w konkretnym dniu, a czasem jeszcze o konkretnej godzinie (większość chciałaby między 17:00 a 19:00)
        ponieważ przychodnia ma także innych pacjentów, często kontynuujących leczenie na kilku wizytach.
        Z kuponami promocyjnymi jest trochę tak jak z biletami na loty czarterowe lub tanie linie lotnicze.
        Ma się możliwość znacznie tańszego świadczenia, ale i pewne ograniczenia, np. termin czy brak możliwości "przebookowania". Czyli coś za coś, takie jest życie.
    • conotototo Re: Euro Dent 2000 - opinie 13.02.17, 13:59
      Nie polecam Euro Dent. Zatrudnia się tam bardzo młode i niedoswiadczone osoby. Właściciel traktuje klientów jak w kiosku z czasów PRL. Przemądrzały i niekopetentny. Kłóci się z klientami przy innych pacjentach. Żenujące...
    • pwojciech2401 Re: Euro Dent 2000 - opinie 26.06.18, 15:14
      Klinika z tego co wiem miała zmiane właściciela, ostatnio byłem na leczeniu po kilku latach przerwy od tego gabinetu i bylem milo zaskoczony, wnętrza sie dużo zmieniły, panie w recepcji przemiłe a leczenie też jak najbardziej na plus.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka