Dodaj do ulubionych

przychodnia z N F Z

22.04.10, 18:36
czy polecicie przychodnie z umowa z NFZ: Piaseczno i okolice?
Obserwuj wątek
    • tux54 Re: przychodnia z N F Z 22.04.10, 20:09
      adam1234-online napisał:

> czy polecicie przychodnie z umowa z NFZ: Piaseczno i okolice?

Witaj Adamie,

Sam jak się sprowadzałem do Piaseczna nie wiedziałem gdzie zapisać się do lekarza pierwszego kontaktu i tu oświeciła mnie sąsiadka, która powiedziała mi o kilku przychodniach m.in.: Przychodnia przy Powstańców Warszawy (w tym budynku jest Reifeisen Bank), Na Fabrycznej, Medvit przy Puławskiej, etc.
      Z powodu bliskości wybiorę tą Powstańców Warszawy na granicy Piaseczna i Starej Iwiczny.

Pozdrawiam
      ab
      • adam1234-online Re: przychodnia z N F Z 28.04.10, 14:37
        tux54 napisał:

> adam1234-online napisał:
        >
        > > czy polecicie przychodnie z umowa z NFZ: Piaseczno i okolice?
        >
        > Witaj Adamie,
        >
        > Sam jak się sprowadzałem do Piaseczna nie wiedziałem gdzie zapisać się do lekar
        > za pierwszego kontaktu i tu oświeciła mnie sąsiadka, która powiedziała mi o kil
        > ku przychodniach m.in.: Przychodnia przy Powstańców Warszawy (w tym budynku jes
        > t Reifeisen Bank), Na Fabrycznej, Medvit przy Puławskiej, etc.
        > Z powodu bliskości wybiorę tą Powstańców Warszawy na granicy Piaseczna i Starej
        > Iwiczny.
        >
        > Pozdrawiam
        > ab

na Powstancow W-wy bylem i niemila recepcjonistka powiedziala : LIMIT SIE SKONCZYL DO LEKARZA POZ!!!
        • tux54 na Puławskiej jest lekarz POZ-NFZ 28.04.10, 18:23
          Witaj Adamie,
          dziękuję za informację - a miałem się wybierać na Powstańców Warszawy, a teraz będę wiedział, że nie ma co. Dzwoniłem
          przed momentem do Medvitu przy Puławskiej obok Hotelu De Silva i powiedziano mi, że u nich można zapisać się do lekarza POZ bez problemu i można sobie z ich strony wydrukować deklarację POZ
          www.medvit.pl/index.php?aid=10 i przyjść z wypełnioną wraz z dokumentem potwierdzającym ubezpieczenie.
          Pozdrawiam
          ab
        • zorzor Re: przychodnia z N F Z 01.05.10, 00:34

> na Powstancow W-wy bylem i niemila recepcjonistka powiedziala : LIMIT SIE SKONC
          > ZYL DO LEKARZA POZ!!!

tam nawet za darmo nie pojdę. Nie zbyt dobre opinie czytałem na forach o dawnym Bonderze na P.W-wy
          • hanka19841 Re: przychodnia z N F Z 02.05.10, 19:42
            od niedawna jestem pacjentką MEDVIT-u i mogę z czystym sumieniem
            polecić tą przychodnie.
            • tux54 Re: przychodnia z N F Z 03.05.10, 13:57
              Witaj Haniu,
              Potwierdzam Twoje słowa i też polecam Medvit - mam nadzieję, że będą trzymać poziom świadczonych usług.
              Pozdrawiam
              ab
              • adam1234-online Re: przychodnia z N F Z 04.05.10, 17:14
                dzięki za opinie. Wybiorę Medwita
                • tux54 Re: przychodnia z N F Z 04.05.10, 20:29
                  :)
                  • adam1234-online REZYGNUJĘ Z MEDVITu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.09.10, 00:09
                    jednak ten medvvit to jakaś porażka. Lekarz u którego się zapisuję spóznia się o godzinę, ogólnie jeden wielki burdel w rejestracji , BURDEL JEST w tej "przychodni" , w rejestracji nadrabiają uśmiechem swoją niekompetencję !!!

Do ch..lery znów będę musiał szukać nowej przychodni!!!
                    • zorzor ciężko jest znaleźć dobrego konowała nfz :((( 02.10.10, 03:08
                      adam1234-online napisał:

> jednak ten medvvit to jakaś porażka. Lekarz u którego się zapisuję spóznia się
                      > o godzinę, ogólnie jeden wielki burdel w rejestracji , BURDEL JEST w tej "przyc
                      > hodni" , w rejestracji nadrabiają uśmiechem swoją niekompetencję !!!
                      >
                      > Do ch..lery znów będę musiał szukać nowej przychodni!!!
                      >

Nie wyleczyś się na fundusz. Idz prywatnie do jakiegoś dobrego konowała.radze Ci
                      • adam1234-online Re: ciężko jest znaleźć dobrego konowała nfz :((( 21.10.10, 15:51
                        zorzor napisał:

>
                        > > jednak ten medvvit to jakaś porażka. Lekarz u którego się zapisuję spózni
                        > a się
                        > > o godzinę, ogólnie jeden wielki burdel w rejestracji , BURDEL JEST w tej
                        > "przyc
                        > > hodni" , w rejestracji nadrabiają uśmiechem swoją niekompetencję !!!
                        > >
                        > > Do ch..lery znów będę musiał szukać nowej przychodni!!!
                        > >
                        >
                        > Nie wyleczyś się na fundusz. Idz prywatnie do jakiegoś dobrego konowała.radze C
                        > i

nie mam wyboru!
      • zorzor Re: przychodnia z N F Z 02.10.10, 03:10
        tux54 napisał:

>
        > > czy polecicie przychodnie z umowa z NFZ: Piaseczno i okolice?
        >
        > Witaj Adamie,
        >
        > Sam jak się sprowadzałem do Piaseczna nie wiedziałem gdzie zapisać się do lekar
        > za pierwszego kontaktu i tu oświeciła mnie sąsiadka, która powiedziała mi o kil
        > ku przychodniach m.in.: Przychodnia przy Powstańców Warszawy (w tym budynku jes
        > t Reifeisen Bank), Na Fabrycznej, Medvit przy Puławskiej, etc.
        > Z powodu bliskości wybiorę tą Powstańców Warszawy na granicy Piaseczna i Starej
        > Iwiczny.
        >
        > Pozdrawiam
        > ab

Biurowiec bondera jest w połowie w Piasecznie a w połowie w SI
        • agula_a_gula Re: przychodnia z N F Z 12.11.10, 12:23
          chodzę regularnie do lekarza "prywatnego" i jestem zadowolona
          Aga

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka