Dodaj do ulubionych

Mokpol na Dembowkiego

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.05.04, 14:17
nie polecam wędlin są nakładane gołymi rękami.pani ze stoiska
cukierniczego "apetycznie"oblizuje paluszki po ukrojeniu ciasta.smacznego.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.05.04, 14:19
      i pilnują nachalnie .nie lubie tego sklepu
    • Gość: ozi Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.05.04, 14:22
      stare wędlinki powkładane między dobre.na kasie walą.
      • Gość: ekspediętka Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.04, 21:51
        to bzdury ja tam pracuję.
    • niccola3 Re: Mokpol na Dembowkiego 29.05.04, 22:41
      A ja w tym sklepie robie zakupy od zawsze codziennie i dziwi mnie to, co tu
      czytam.
      • Gość: Andrzej Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.04, 00:31
        to życzę ci smacznego i dużo zdrowia.
        • Gość: kongo Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.chello.pl 30.05.04, 14:38
          Taki sklep jaka EKSPEDIĘTKA. Przecież to dawne WSS SPOŁEM. Czego się można
          dobrego spodziewać?
        • niccola3 Re: Mokpol na Dembowkiego 30.05.04, 16:31
          Dziękuje bardzo zdrowie dopisuje. Wędliny kupuje jak muszę, bo głównie robie
          zakupy za Megasamem. Każdy sklep ma jakies wady, wiem bo kiedys
          miałam "przyjemność" pracować w sklepie spożywczym. Pilnowanie niestety jest
          konieczne. I to wina złodzieji, ni enasza i nie ekspedientek. Trzeba olać
          pilnowanie i tyle, skupic się na zakupach.
    • Gość: Pluszak Czyli nihil novi :) IP: *.chello.pl 30.05.04, 20:29
      Odkąd pamiętam, ten sklep był dziadostwem. Nie mówiąc już o tym menestwie,
      które dosłownie obsiada okolice.
      • Gość: tyc Re: Czyli nihil novi :) IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 30.05.04, 22:56
        komunistyczny beton,omijać ten skansen
    • Gość: Genowefa Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.04, 20:58
      to dobry i tani sklep nie tak jak te hipermarkiety
      • niccola3 Re: Mokpol na Dembowkiego 30.05.04, 23:51
        Wszystko jest kwestia przyzwyczajenia. Robie tam zakupy od 20 paru lat i
        te "twarze" juz się opatrzyły. Nie tylko tutaj jest tak kiepsko z menelstwem.
        Bywa gorzej.
      • Gość: Boris Re: Mokpol na Dembowskiego IP: *.centertel.pl 01.06.04, 11:42
        Nie, no wez przestan.
        Ten sklep to najwieksze kuriozum w okolicy.
        Kiedys zadalem sobie trud porownania cen w nim, z tymi z Globi (tez zadna
        rewelacja, ale oba sa w tej samej okolicy). Wyniki byly szokujace- mniejsza o
        szczegoly, ale za te same zakupy, za ktore w Globi zaplacilem ok. 100 zl u Bab
        na Dembowskiego wyszlo 130...
        Dla ludzi o mocnych nerwach mozna ten sklep polecic jako rozrywke- wehikul
        czasu prznoszacy w okres tworczosci Bareji:
        Styl obslugi polegajacy na opieprzaniu klienta przez Pania Na Kasie;
        Teksty w stylu (cyt.): "Halinka, jak przyjdzie klient do monopolowego to
        powiedz, ze nie obsluguje, bo podloge umylam" albo niepowtarzalne emocje w
        kolejkach do jedynej czynnej kasy- gdy ktos odwazy sie zazadac uruchomienia
        choc jednej z dwoch pozostalych, ktoras z dziesieciu gapiacych sie tepo Pan
        oburzona odpowiada: "Nie mozna- nie mam uprawnien na kase". Nie przeszkadza to
        jej oczywiscie za chwile zasiasc w kasie i uruchomic ja Tylko dla kolezanek-
        ekspedientek, ktore formuja osobna-zmaknieta kolejke zeby, jak to
        nazywaja, "sie oplacic".
        Tragikomedia...
        pzdr,
        B.
        • Gość: ursynowianka Re: Mokpol na Dembowskiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.04, 16:30
          fatalny sklep czasem muszę coś tam kupić(nie wędliny),ale staram się go unikać.
          • Gość: Amanda Re: Mokpol na Dembowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 17:36
            tak ten sklep absolutnie psuje opinie prestizu i ekskluzywizmu naszej
            dzielnicy, powinien zostac natychmiast zamkniety- a wtym miejscu maza mi sie
            piekne nowoczesne delikatesy z kawiorem i foisse-grasse oraz champagne

baj, Amanda
          • Gość: bimbambom Re: Mokpol na Dembowskiego IP: *.acn.waw.pl 03.06.04, 17:51
            Ja mam wrazenie, że ten sklep zatrzymał się w czasie.
            Panie kasjerki krytykują klientów jak tylko wyjdą ze sklepu. Czasem mam
            wrazenie, któras z obsługujących mi odpowie "czego". Panie wiecznie skwaszone
            niezadowolone ...
    • Gość: on Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.04, 15:37
      kupiłem pierś z kurczaka,śmierdziała,chciałem zwrócić ,miałem paragon.nic z
      tego .jaką instytucje można zawiadomić?baby w mokpolu były bardzo
      opryskliwe:jak się w plecaku pół dnia nosi kurczaka to się nie przychodzi ze
      zwrotem'
      • Gość: mokpolanka Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.04, 21:06
        czepiasz się jesteś upierdliwy mięcho leżało u ciebie w lodówce 2 tyg a ty masz
        pretęsje do pani która cie miło obsługuje.nie chcemy cie w naszym sklepie
        oszuście jeden.
        • Gość: Tom Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.04, 21:35
          ale jaja
    • Gość: k. Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.codexmedia.com.pl 07.06.04, 12:00
      True, true. Kiedy zmienil sie ustroj, zmienila sie "marka" sklepu. W miejsce
      straszliwego, brudnego i slynacego ze skrajnie niemilej obslugi* Spolem pojawil
      sie o polowe mniejszy, czysty i stosunkowo niezle zaopatrzony Mokpol. Co z tego,
      skoro sprzedajace tam panie jedynie przebrano w zolto-niebieskie fartuszki, a
      zapomniano o nauczeniu kultury i szacunku dla klienta. W efekcie jest tak jak
      piszecie - baby sa opryskliwe, o "dzien dobry" i "dziekuje" nie slyszaly. A
      patent ze stojaca "strazniczka" zawsze mnie rozczulal. O ile taniej wyszloby
      kupienie "piszczacych" bramek do ustawienia przy kasie zamiast poswiecania etatu
      dwoch-trzech pan, ktore snuja sie po sklepie i szukaja zlodziei. Pomijajac juz
      fakt, ze to tez odbieram jako brak szacunku dla klienta. Jestem uczciwym
      czlowiekiem i wkurza mnie kiedy jedna z druga baba w fartuszku patrzy na mnie
      jak na zlodzieja.

Jedyna zaleta tego sklepu jest swieze pieczywo z wlasnego pieca.

*pamietam jeszcze za "poprzedniego ustroju" dzien, w ktorym pod koniec pracy
      sklepu piekna sloneczna (no moze nie sloneczna, bo to byl juz wieczor;)) pogoda
      nagle sie skonczyla i rozpetala sie potezna burza. W sklepie bylo sporo ludzi,
      ale wszystkich wyrzucono na zewnatrz, nie dano im poczekac 10-15 minut az deszcz
      zelzeje - wiadomo, prawie nikt z nich nie mial parasola. Szczegolnym chamstwem i
      opryskliwoscia wslawil sie wowczas pracujacy tam pan z orlim nosem, ktory nie
      przebieral w slowach wypraszajac ludzi, ktorzy chcieli przeczekac najgorszy
      deszcz. Zawsze potem omijalem go szerokim lukiem.

A zakupy robie w Geancie i sklepikach kolo metra Stoklosy.
      • Gość: tam nie kupuję Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.chello.pl 07.06.04, 14:25
        Tom napisał....."ale jaja"... jaja też sprzedają stare, zepsute.
      • Gość: jadzia Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 23:17
        to prawda z tymi fartuszkami. Podobnie bylo z domami centrum. Nie wiem jak jest
        tam teraz, ale bylo niezle. Chamskie stare baby, którym nie chce się pracować.
        Mam nadzieję, że wymienili już tą kadre, bo ja dlatego właśnie tam nie byłam od
        wielu lat.
    • Gość: beti Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 08.06.04, 21:54
      widziałam jak pracownica tego sklepu wkłada PŁYNNE lody do chłodni.
    • Gość: azorek Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 14.06.04, 22:21
      i piesków pod sklepem nie lubią hau hau
      • Gość: misio Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 23.06.04, 17:50
        kochany nasz SKLEPIKU!wszystko to co pisząw w tych listach jest jedną
        wielkkkkkkkkkkkkką brednią i pomowieniem ze strony "osobnikow",którzy nie
        wiedza co z wolnym czasem zrobić,lub w jakiś sposób narazili się kierownictwu
        SKLEPU!!!!!!!!ludzie weście się do roboty!!!!!! jak wam nie odpowiada ten sklep
        to idzcie do waszych wielkiccch "OSZOŁOMÓW"!!! A CO DO PIESKOW TO POWINNY BYĆ W
        KAGAŃCACH I NA SMYCZYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: andrzej Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.04, 21:49
          polecam ci mielone mięsko jest takie pysznie zielone.obok twego
          miłego,kameralnego sklepiku jest apteka tam idz najpierw.
          • Gość: TiP Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.kolmet.com.pl / 217.67.206.* 24.06.04, 10:27
            gdzie Wy ludzie żyjecie?? mięsko mielone w sklepie kupować?? przecież to może
            zrobić tylko właściciel wspomnianych piesków [co do kagańców - uwolnić
            wszystkie NORMALNE pisaki od nich ;P ] a co do sklepu - atmosferka może dziwna
            jak nie pasuje to sobie zmieńcie... zamiast boczyć się jedni na drugich [klient
            ekspedientka] można się uśmiechnąć do siebie, nawet jak ktoś ma wstrętne
            pyszczydło... chcecie zmienić ten świat [sklep] zacznijcie od siebie - tak
            chyba będzie najprościej... pomysł z bramkami przeciw złodziejom... w
            spożywczym - kiepściutki... jak sobie pomysłodawca wyobraża zabezpieczenie
            towaru?? setki małych paczuszek a do nich poprzyczepiane jakiś zabezpieczenia i
            koszt tych zabezpieczeń?? - myśl człowieku to nie boli ;P
            podsumowując: nigdy w żadnym sklepie TYM też nie miałem problemów co do
            obsługi... zawsze uśmiech i miłe gadki... ale może to zależy już od
            człowieka... albo się jest wiecznie upierdliwym i niezadowolonym albo idzie się
            przez życie z uśmiechem... i to tyle uśmiechu Wam wszystkim i sobie ;]
            • Gość: ziutka Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.acn.pl 24.06.04, 10:49
              ja tam kupuje tylko alpagi-pyszne i nie zepsute
        • Gość: k. Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.codexmedia.com.pl 24.06.04, 16:11
          O prosze, ktos z rodziny pani kierownik sie odezwal jak widze ;)

> lub w jakiś sposób narazili się kierownictwu
          > SKLEPU!!!!!!!!

A tego nie rozumiem - jak ktos sie narazi kierownictwu to za kare pani na
          miesnym mu brudna lapa poda plynnego loda oblizanego przez pania z cukierniczego? :)
          • Gość: a Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.04, 16:22
            brawo.
          • Gość: TiP Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.kolmet.com.pl / 217.67.206.* 25.06.04, 10:15
            Gość portalu: k. napisał(a):
            > O prosze, ktos z rodziny pani kierownik sie odezwal jak widze ;)
            no witam ;]

> > lub w jakiś sposób narazili się kierownictwu
            > > SKLEPU!!!!!!!!
            > A tego nie rozumiem - jak ktos sie narazi kierownictwu to za kare pani na
            > miesnym mu brudna lapa poda plynnego loda oblizanego przez pania z
            cukierniczego? :)

pewnie i za karę jeszcze klęczenie na grochu... ;]
            komuno wróć!! ;]
            P.
        • Gość: tatuś Re:do misia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.04, 16:26
          matke i tak wywalili z tego sklepu i nie zapłacą nam za reklame.kup podrodze
          kurczaka tylko nie na dembowskiego.ojcowskie pozdro
        • Gość: AMIGO Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.04, 20:01
          co ty misiu łykasz,zmień tabletki i pozdrów CIOCIE KIEROWNICZKĘ.
    • Gość: oli Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.04, 19:57
      ble,ble,ble
    • Gość: tymon Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.04, 21:12
      a gdzie dokładnie jest ten sławny sklep?
      • Gość: andrzej_r Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.netlandia.pl 27.06.04, 19:17
        Koło Quatro
    • Gość: Wkurwiona Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.acn.waw.pl 27.06.04, 20:40
      Szczerze mówiąc to co nie którzy z Was powinni najpierw nauczyc się poprawnie
      pisać i formułować zdania, a potem wypowiadać się na jakiś temat. Po drugie
      zauważyłam, że wypowiadaja się tu osoby bezrobotne, którym nudzi się w domu i
      wyrzywają się za swoje niepowodzenia na niewinnych ekspedientkach. JAK WAM
      SKLEP NIE PASI TO SPIERDALAĆ DO INNYCH !!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Wkurwiona Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.acn.waw.pl 27.06.04, 20:43
      Jeszcze jedno ja do tego sklepu często zachodzę i jestem zadowolona z obsługi i
      jeszcze nigdy nie kupiłam tam żadnej zepsutej wędliny, ani śmierdzącego
      mięsa!!! Czy Wy naprawdę nie macie innych zajęć i innych lepszych i dużo
      ciekawszych tematów do rozmów tylko o jakimś sklepie?? Pogadajcie o
      bezrobociu !!!
      • Gość: emi Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 20:51
        a co pracy szukasz? to idz do mokpolu tam takie ordynarne osoby jak ty są
        zatrudniane.
      • Gość: prawiemagister Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 21:36
        jaki przenikliwy umysł albo 6-zmysł podziwiam tak wyczuć tych wrednych
        bezrobotnych co zresztą pisać nie potrafią.pocieszające jest że istnieją takie
        wspaniałe osoby jak ty.rada Emi pewno ci się przyda.powodzenia na kasie.
    • Gość: fatima Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 22:07
      dziwiłam się czytając o tym sklepie.robiłam tam małe zakupy 5,6 razy w roku.już
      się nie dziwie.widziałam jak mały chłopiec(może 2lata)zbil butelkę
      napoju.babsztyle nakrzyczały na matkę.to był wypadek a kobieta chciala
      zapłacić.nic tam nie kupie.
    • Gość: Epiphany Mokpol zagrał w "Dniu świra" IP: 212.244.180.* 29.06.04, 12:19
      Nie wiem, czy zwróciliście na to uwagę, ale Adaś Miauczyński w "Dniu świra"
      robił zakupy właśnie w naszym "ulubionym" sklepie (zresztą mieszkał nieopodal).
      M.in. kłócił się z babą stojącą w kolejce. Niestety, reżyser nie wykorzystał
      głównych "atutów" sklepu oraz jego ogromnego potencjału komicznego. Nie było
      nic (w każdym razie nie pamiętam) na temat pań w kasie ani w dziale mięsnym, a
      także przekrętów z cenami towarów (lepiej sprawdzać czytnikiem).
    • Gość: wezyr Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.07.04, 17:30
      podobno w sierpniu mają zlikwidować ten sklep.będzie po sprawie.
      • Gość: Go Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.acn.pl 06.07.04, 22:41
        A od kogo takie wiadomości ?
        • Gość: ozi Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.04, 12:44
          to zamykają czy nie???????????????
          • Gość: Adusia Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.acn.pl 16.07.04, 23:52
            No ico z tym sklepem temat zamknięty? Skoro mają zamykać to kiedy? Przecież
            ktoś ma takie informacje więc niech się nimi podzieli.
            • Gość: emilka Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.04, 18:25
              ktoś coś wie????????????????
              • Gość: a Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.04, 22:26
                sklep jest
              • Gość: WITEK Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.04, 22:28
                i co dalej?wszyscy zadowoleni?
                • Gość: fafika Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 22:55
                  d
                  • Gość: n Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.acn.waw.pl 02.09.04, 13:54
                    I jakoś nic się nie zmieniło - sklep jak był jest. Panie bez zmian. Wystrój bez
                    zmian
                    • Gość: edek Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.09.04, 19:02
                      może go podpalić??????
                      • Gość: JA Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl 16.12.04, 23:55
                        Sam się podpal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: renata Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.04, 00:00
      to syfiasty sklep.te baby to suki
    • Gość: senq Re: Mokpol na Dembowkiego IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.04, 19:21
      To mój sklep hehe. Ja na szczecie kupuje tylko z rana
      bułeczki.

Juz nie wspomne o cenach: 3,07; 4,43; 1,02...
      A potem mówią, ze nie mają wydać

A pilnowanie jest ostre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka