felis 06.07.12, 09:01 www.zw.com.pl/artykul/2,657970_Urzednicy--nie--chca-lapac-za-piersi.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Takiego mamy burmistrza jakiegośmy sobie wybr 09.07.12, 20:47 Zaraz, zaraz. Z tego tekstu wynika, że to nie jest żadna oficjalna strona urzędu, a burmistrz postanowił nie dopuścić do tego, żeby jakieś swawolne Dyzie wypisywały głupoty pod oficjalnym herbem dzielnicy. A że na początku mu się spodobało... No cóż. Nie zapominajmy, że jest to burmistrz tęczowy i postępowy a nie moherowy, konserwatywny i ponury. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Takiego mamy burmistrza jakiegośmy sobie wybr 09.07.12, 22:36 ja tam lubię naszego burmistrza, dużo rzeczy organizuje, nad wszystkim czuwa, szuka miejsc dla maluchów w przedszkolach, naprawdę dużo robi. no a że dużo młodszy od poprzedników to i światopogląd inny. mniej sztywny niż starsi panowie na stanowiskach, czepiacie się bez sensu. ja tam lubię nasze ursynowskie festyny a dziecko je uwielbia, zawsze się tak wyszaleje że pada. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Takiego mamy burmistrza jakiegośmy sobie wybr 10.07.12, 22:54 burmistrz zabierz mi ten smród zza okna, który znowu wylazł po wizytacjach i pokazach mody bo zmienię zdanie!!!!!! :> normalnie wkurzyłam się jak wyszłam na balkon! chcę otworzyć okno. wrrrrrrrrrr, będę gryźć. proszę się spodziewać jutro gorącej telefonicznej linii. :> nie potraficie zrobić z tym porządku to nie dam wam pracować spokojnie! Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Takiego mamy burmistrza jakiegośmy sobie wybr 13.08.12, 23:47 A czemu pretensje do burmistrza? Prezydent miasta to pies? Odpowiedz Link Zgłoś
tvtotal2 nie jest źle 10.07.12, 22:40 Nasz Ursynów zawarł paskudny cyrograf koalicyjny, jednak p.Guział jako Burmistrz wykonuje kawał solidnej roboty. Wiele się dzieje na dzielnicy, pamiętajcie również jak Ratusz ze względów politycznych piętnuje WN... Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: nie jest źle 11.07.12, 15:42 A czym się paskudztwo tego cyrografu przejawia? Duszną atmosferę na Ursynowie stworzyli? Kabaciarze boją sie, że jak o 6 rano zadzwoni dzwonek to nie będzie mleczarz? Jakieś białe miasteczko na KEN-ie maltretowane pielęgniarki rozłożyły? Transplantologia na Natolinie doznała zapaści? Aferę gruntową przy Jeziorku Imielińskim sprowokowano? Wiceburmistrz z psem do ratusza przyszedł? A może koalicjant porównał Passę do Trybuny Ludu z 1953 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
ceziu75 Chcecie taką Burmistrz jak ma Wawer? 11.07.12, 15:39 Gwarantuję Wam, że odpowiecie stanowczo nie po pierwszym spotkaniu z mieszkańcami. Burmistrz co nic kompletnie nie robi dla mieszkańców bo wszstko to sprawa "Miasta" a nie Dzielnicy: komunikacja miejska w Dzielnicy, Budowa Kanalizazacji, sprwa podtopień terenów w Dzielnicy...i mnustwo innych... warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,40543,12022581,Odwolana_burmistrz_znow_wybrana___Wypadek_przy_pracy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Chcecie taką Burmistrz jak ma Wawer? 11.07.12, 15:46 ceziu75 napisał: > Gwarantuję Wam, że odpowiecie stanowczo nie po pierwszym spotkaniu z mieszkańca > mi. Burmistrz co nic kompletnie nie robi dla mieszkańców bo wszstko to sprawa " > Miasta" a nie Dzielnicy: komunikacja miejska w Dzielnicy, Budowa Kanalizazacji, > sprwa podtopień terenów w Dzielnicy...i mnustwo innych... > rel="nofollow">warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,40543,12022581,Odwolana_burmistrz_znow_wybrana___Wypadek_przy_pracy_.html Dobra, to są takie tam, wicie, bolączki, po X zjeździe w 2014 Partia pozbędzie się wypaczeń i podejmie uchwały ws. dalszej demokratyzacji i o dalszy dynamiczny rozwój, bo kierunek jest słuszny, tylko nie zawsze właściwi ludzie na właściwych odcinkach ten kierunek realizują Odpowiedz Link Zgłoś