Dodaj do ulubionych

Takiego mamy burmistrza jakiegośmy sobie wybrali..

06.07.12, 09:01
www.zw.com.pl/artykul/2,657970_Urzednicy--nie--chca-lapac-za-piersi.html
Obserwuj wątek
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Takiego mamy burmistrza jakiegośmy sobie wybr 09.07.12, 20:47
      Zaraz, zaraz. Z tego tekstu wynika, że to nie jest żadna oficjalna strona urzędu, a burmistrz postanowił nie dopuścić do tego, żeby jakieś swawolne Dyzie wypisywały głupoty pod oficjalnym herbem dzielnicy.
      A że na początku mu się spodobało... No cóż. Nie zapominajmy, że jest to burmistrz tęczowy i postępowy a nie moherowy, konserwatywny i ponury.
      • domi_33 Re: Takiego mamy burmistrza jakiegośmy sobie wybr 09.07.12, 22:36
        ja tam lubię naszego burmistrza, dużo rzeczy organizuje, nad wszystkim czuwa, szuka miejsc dla maluchów w przedszkolach, naprawdę dużo robi. no a że dużo młodszy od poprzedników to i światopogląd inny. mniej sztywny niż starsi panowie na stanowiskach, czepiacie się bez sensu. ja tam lubię nasze ursynowskie festyny a dziecko je uwielbia, zawsze się tak wyszaleje że pada.
        • domi_33 Re: Takiego mamy burmistrza jakiegośmy sobie wybr 10.07.12, 22:54
          burmistrz zabierz mi ten smród zza okna, który znowu wylazł po wizytacjach i pokazach mody bo zmienię zdanie!!!!!! :> normalnie wkurzyłam się jak wyszłam na balkon! chcę otworzyć okno. wrrrrrrrrrr, będę gryźć. proszę się spodziewać jutro gorącej telefonicznej linii. :> nie potraficie zrobić z tym porządku to nie dam wam pracować spokojnie!
          • pereiro Re: Takiego mamy burmistrza jakiegośmy sobie wybr 13.08.12, 23:47
            A czemu pretensje do burmistrza? Prezydent miasta to pies?
    • tvtotal2 nie jest źle 10.07.12, 22:40
      Nasz Ursynów zawarł paskudny cyrograf koalicyjny, jednak p.Guział jako Burmistrz wykonuje kawał solidnej roboty. Wiele się dzieje na dzielnicy, pamiętajcie również jak Ratusz ze względów politycznych piętnuje WN...
      • dziedzicznacytadelafinansjery Re: nie jest źle 11.07.12, 15:42
        A czym się paskudztwo tego cyrografu przejawia? Duszną atmosferę na Ursynowie stworzyli? Kabaciarze boją sie, że jak o 6 rano zadzwoni dzwonek to nie będzie mleczarz? Jakieś białe miasteczko na KEN-ie maltretowane pielęgniarki rozłożyły? Transplantologia na Natolinie doznała zapaści? Aferę gruntową przy Jeziorku Imielińskim sprowokowano? Wiceburmistrz z psem do ratusza przyszedł? A może koalicjant porównał Passę do Trybuny Ludu z 1953 roku?
    • ceziu75 Chcecie taką Burmistrz jak ma Wawer? 11.07.12, 15:39
      Gwarantuję Wam, że odpowiecie stanowczo nie po pierwszym spotkaniu z mieszkańcami. Burmistrz co nic kompletnie nie robi dla mieszkańców bo wszstko to sprawa "Miasta" a nie Dzielnicy: komunikacja miejska w Dzielnicy, Budowa Kanalizazacji, sprwa podtopień terenów w Dzielnicy...i mnustwo innych...
      warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,40543,12022581,Odwolana_burmistrz_znow_wybrana___Wypadek_przy_pracy_.html
      • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Chcecie taką Burmistrz jak ma Wawer? 11.07.12, 15:46
        ceziu75 napisał:

> Gwarantuję Wam, że odpowiecie stanowczo nie po pierwszym spotkaniu z mieszkańca
        > mi. Burmistrz co nic kompletnie nie robi dla mieszkańców bo wszstko to sprawa "
        > Miasta" a nie Dzielnicy: komunikacja miejska w Dzielnicy, Budowa Kanalizazacji,
        > sprwa podtopień terenów w Dzielnicy...i mnustwo innych...
        > rel="nofollow">warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,40543,12022581,Odwolana_burmistrz_znow_wybrana___Wypadek_przy_pracy_.html

Dobra, to są takie tam, wicie, bolączki, po X zjeździe w 2014 Partia pozbędzie się wypaczeń i podejmie uchwały ws. dalszej demokratyzacji i o dalszy dynamiczny rozwój, bo kierunek jest słuszny, tylko nie zawsze właściwi ludzie na właściwych odcinkach ten kierunek realizują
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka