noonka30 08.11.12, 13:40 Witam, dzisiaj chciałam spędzic czas z moim maluszkiem w My baby cafe a tam na drzwiach - nieczynne do odwołania. Mam nadzieję, że jednak jeszcze będzie otwarte, bo bardzo lubiliśmy to miejsce z moimi dzieciakami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alaias11 UrsynOFF- zamknięte :( 08.11.12, 15:10 nie tylko My baby cafe zmknięto; także nazwany w temacie klub zamknął swe podwoje...właściciel powiedział, że opłaty miesięczne na rzecz Spóółdzielni były powalające - no i powaliły. Wielka szkoda, bo było to miejsce nietuzinkowe i z ambicjami...wydarzenia kulturane, itp Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: UrsynOFF- zamknięte :( 08.11.12, 15:29 No cóż... W czasach, w których nawet apteki się zamyka, miejsca nietuzinkowe i z ambicjami to zbytek luksusu. Na czynsz to chyba teraz tylko punkty bukmacherskie i "Alkohole 24h" mają szanse wyrobić. alaias11 napisała: > nie tylko My baby cafe zmknięto; > także nazwany w temacie klub zamknął swe podwoje...właściciel powiedział, że o > płaty miesięczne na rzecz Spóółdzielni były powalające - no i powaliły. > Wielka szkoda, bo było to miejsce nietuzinkowe i z ambicjami...wydarzenia kult > urane, itp Odpowiedz Link Zgłoś
makoc Re: My baby cafe - zamknięte do odwołania 09.11.12, 09:57 no wlasnie, szkoda My Baby Cafe :( we wrzesniu juz słyszałam, ze chyba nie uda im sie przedluzyc umowy najmu... Odpowiedz Link Zgłoś
dn22 Re: My baby cafe - zamknięte do odwołania 09.11.12, 10:54 Ojej :( Strasznie mi przykro, uwielbiałyśmy z koleżankami to miejsce i nasze dzieciaki też! Odpowiedz Link Zgłoś