Dodaj do ulubionych

My baby cafe - zamknięte do odwołania

08.11.12, 13:40
Witam, dzisiaj chciałam spędzic czas z moim maluszkiem w My baby cafe a tam na drzwiach - nieczynne do odwołania. Mam nadzieję, że jednak jeszcze będzie otwarte, bo bardzo lubiliśmy to miejsce z moimi dzieciakami.
Obserwuj wątek
    • alaias11 UrsynOFF- zamknięte :( 08.11.12, 15:10
      nie tylko My baby cafe zmknięto;
      także nazwany w temacie klub zamknął swe podwoje...właściciel powiedział, że opłaty miesięczne na rzecz Spóółdzielni były powalające - no i powaliły.
      Wielka szkoda, bo było to miejsce nietuzinkowe i z ambicjami...wydarzenia kulturane, itp
      • dziedzicznacytadelafinansjery Re: UrsynOFF- zamknięte :( 08.11.12, 15:29
        No cóż... W czasach, w których nawet apteki się zamyka, miejsca nietuzinkowe i z ambicjami to zbytek luksusu. Na czynsz to chyba teraz tylko punkty bukmacherskie i "Alkohole 24h" mają szanse wyrobić.

alaias11 napisała:

> nie tylko My baby cafe zmknięto;
        > także nazwany w temacie klub zamknął swe podwoje...właściciel powiedział, że o
        > płaty miesięczne na rzecz Spóółdzielni były powalające - no i powaliły.
        > Wielka szkoda, bo było to miejsce nietuzinkowe i z ambicjami...wydarzenia kult
        > urane, itp
    • makoc Re: My baby cafe - zamknięte do odwołania 09.11.12, 09:57
      no wlasnie, szkoda My Baby Cafe :(
      we wrzesniu juz słyszałam, ze chyba nie uda im sie przedluzyc umowy najmu...
      • dn22 Re: My baby cafe - zamknięte do odwołania 09.11.12, 10:54
        Ojej :( Strasznie mi przykro, uwielbiałyśmy z koleżankami to miejsce i nasze dzieciaki też!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka