annuka 28.11.12, 22:09 Kilka dni temu moja mama znalazła na psiej górce w okolicach Grzegorzewskiej i Szolc-Rogozińskiego klucze do samochodu. Jeśli ktoś zgubił, proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alaias11 Re: Znaleziono klucze do samochodu 10.12.12, 19:14 ja zgubiłam klucz do auta ( na prostokątnym, zwykłym breloczku ) kilka dni temu na psiej górce , lub w bezpośr.sąsiedztwie, codziennie tam z psem spaceruję :-( Odpowiedz Link Zgłoś
annuka Re: Znaleziono klucze do samochodu 10.12.12, 20:15 Witam. Ten, który znalazła moja mama jest od samochodu Ford. Breloczek metalowy ze św. Krzysztofem. To chyba nie ten sam :-( Proszę się odezwać, gdyby jednak okazało się, że tak Odpowiedz Link Zgłoś
alaias11 Re: Znaleziono klucze do samochodu 11.12.12, 17:09 dzięki za odp. !! nie, to jednak nie moje kluczyki. :-( - jeżeli mogę coś zasugerować....proszę w pobliskiej aptece wywiesić ( może na szybie sąsiadującej z drzwiami apteki ?, Panie tamtejsze pozwolą napewno) informacje o znależieniu kluczyków; tak było, gdy rok temu ( w lasku u stóp psiej górki ) zgubiłam pęk kluczy m.inn od mieszkania, ktoś je oddał do tej apteki - a panie tam pracujące u siebie informację o tym nakleiły na szybie. Pozdrawiam serdecznie, Ala Odpowiedz Link Zgłoś