Dodaj do ulubionych

Zachowanie radnego Matejki

IP: *.netlandia.pl 14.07.04, 19:10
Szanowy Panie Radny!
Drogi wybrańcu narodu!

cytat z Pana posta na tym Forum:
"powodu zakłocenia sesji przez bande zadymiarzy".

Panie, jak Pan śmie nazywac ludzi, mieszkańców Ursynowa zadymiarzami. Ja
rozumiem tych ludzi i dlatego dzisiaj też przyjde. Troche kultury człowieku.
Zaarchiwzowałem Pana wpis, i przekaże go włądzom PO, z któymi to Pan sie tak
ochoczo fotografuje. Platforma Obywatelska została założona przez ludzi,
któzy walczyli o demokracje. O to bym mógł jako uczcziwy podatnik przyjść na
sesje rady dzielnicy i sie wypowiedzieć. Każdy z tzw. Trzech tenorów,
ztworzących platforme (poza Olechowskim) był internowany. I dlatego
niepozwole, by Pan za pieniądze z moich podatków obrażał mieszkańców ursynowa.
Obserwuj wątek
    • Gość: jaa_ga A skąd wiesz... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.04, 20:07
      ...że to radny Matejka??
      Załącz link.
      A jesli nie załączysz -
      to jesteś jednym z zadymiarzy,
      których zachowaniu sprzeciwił się głośno i odważnie
      radny Matejka.
      I nie myślcie, że w Polsce
      ktokkolwiek tolerować będzie anarchię
      i bandytyzm dzikiego tłumu:(
      • Gość: jacek tekst godny mariana spychalskiego IP: *.u.mcnet.pl 16.07.04, 13:19
        z 56 roku
    • Gość: m&m Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.04, 01:26
      Panie dokładnie tak było jak napisałem.Jesli było by inaczej to mozna by
      prowadzic sesje bez ineterwencji POLICJI i Straży Miejskiej! zgodzi sie Pan ze
      Policja i Straż Miejska nie sa potrzebne do uspokojenia zwykłych "uczciwych
      podatników ktorzy chca sie wypowiedziec". Z kim i gdzie sie fotografuje to
      tylko moja sprawa.jedna szczera rada z głebi serca...to, że Pan zarchiwizował
      jakis wpis to naprwade nic nie znaczy - Nikt z nas nie wie kto siedzi po
      drogiej stronie...Oczywiscie ja twierdze, że nie podszywam sie pod tego
      radnego,naprwade nim jestem.Podtrzymuje tez to co napisałem.A wysyłac moze Pan
      co chce i gdzie chce(no moze poza waglikiem) - zyjemy w wolnym kraju.
      • Gość: U. Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 06:47
        M&M jesteś chyba tym bystrym młodzieńcem , który jedyny zebrał szczerą burzę
        oklasków na piątkowej aferze.
        Podziwiam.
        Tak trzymaj !!

• Gość: ar Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.netlandia.pl 15.07.04, 09:51
      Ten "Bystry Młodzieniec", zagłosował ZA budową autostrady w tunelu. fakt, ze
      nie siedziałem tamw czoraj do końca, ale mało facetowni nie dałem w morde. Taki
      przemądrzły gnojek..... Ale na szceście dla neigo to jego ostatnia kadencja. Za
      kilka dni powstanie strona, gdzie bede na biezaco opisywal jego dokoniania
      • Gość: m&m Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.04, 17:56
        kłamiesz albo nie rozmuesz tekstu pisanego. sam nie wiem co gorsze.czy poza
        tymi kłamstwami i obelgami masz mi cos do powiedzenia? to zapraszam na moj
        dyzur, chetnie wysłucham...
        • Gość: pagero Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.cybertech.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:26
          w niedużym ciele mężny duch. to po piwie... ;}
          • Gość: m%m Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.04, 17:00
            :)))
        • Gość: ar Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.netlandia.pl 16.07.04, 13:12
          Wódki razem nie piliśmy, i nie przymonam sobie Panie Radny byśmy przechodzili
          na Ty.
          • Gość: pagero Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.mennica.com.pl 16.07.04, 14:08
            na necie jest przyjęta forma na ty. jak komuś nie pasuje, to niech się na
            pisanie listów przerzuci
            • Gość: zuza Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 15:38
              Miał rację, to była zadyma.
              • Gość: jacek warcholy !!! IP: *.u.mcnet.pl 16.07.04, 15:46
                jak w Poznaniu '56, w Warszawie '68, na Wybrzezu w '70 i w Radomiu '76

milicja musiala przywrocic porzadek

radny po slusznie mowi

kariere w ormo by zrobil !!!
              • Gość: m&m Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.04, 17:01
                dzieki:)
          • Gość: m&m Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.04, 17:00
            Czytajac twoje listy doszedlem do wniosku, że koresponduje z nieletnim majacym
            ok 16-17 lat.mlodzi ludzie w tym wieku z regoly nie sa przesadnymi formalistami
            i wiekszosc tych ktorych znam uwaza ze sa za mlodzi zeby im "panowac".do tego
            dochodzi aspekt forum na ktorym wszyscy sa na "ty".oczywiscie ciesze sie ze
            potwierdzasz, że wodki razem nie pilismy bo nie mozesz mnie oskarzyc o
            rozpijanie małoletniego co było by przestepstwem sciganym na podstawie
            właciwych art.kk. czy moge jeszcze w czyms pomoc?polecam sie i przypominam, ze
            jestem do dyspozycji na dyzurach (poza dyzurami tez po wczesniejszym
            potwierdzeniu)
            • Gość: zuza Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.04, 20:17
              M&m - tylko tak dalej,a będziesz miał mój głos w następnych wyborach. Dosyć już
              było radnych - bezradnych.
              • Gość: reno Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.160-200-80.adsl.skynet.be 16.07.04, 20:59
                Brawo Michal,

Niech bedzie radnym do konca zycia!!!!
                • Gość: ixi Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 10:17
                  Zaipmonowałeś mi w piątkową rozróbę.
                  Teksty takie ,że ktoś chciał " przywalić w mordę " za to,że powiedziałeś co
                  myślałeś są mocno niepokojące.
                  Taki typ rozumowania i argumentacji tylko pokazują jaki poziom umysłowy i
                  kulturalny przedstawia osobistość chcąca dać w mordę.

M&M masz u mnie pełne poparcie .

Howgh !
                  • Gość: m&m Dziękuje Wam za dobre słowo:) zuza,reno,ixi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.04, 23:14
                    i moralne wsparcie - naprawde się przydaje :)
                    • Gość: jacek raczej niemoralne IP: *.u.mcnet.pl 21.07.04, 10:18
                      moralne by pomoglo czynic dobro

do czynienia zla potrzebne jest wsparcie niemoralne

kasy czynne w godzinach pracy urzedu
            • Gość: ar Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.netlandia.pl 17.07.04, 12:13
              Sznaowny Panie !
              Niestety myli sie Pan co do mojego wieku. Ukonczyłem już 23 rok zycia. W wieku
              lat 16 rzucałem kamieniami, i blokowałem eksmisje. Wtedy po porstu dał bym Panu
              w morde. A dzisiaj o tym tylko pisze. Jest Pan dosyć wątłej postury wiec może
              dlatego dowrtościowywuje sie piszac takie bzdety. Niech pan sie cieszy, ze nie
              wyciagnąłem wydruku pana postu o "hołocie: na sesji w środe. "Zastepy
              Mocherówych beretów" by panu pokazały ;-)). Kończąc te pyskówke, zapewniam Pana
              o jednym. Będe się uważnie przyglądal Pana pracy w Radzie Dzielnicy. I o
              wszystkim bede pisał na specjalnej stronie int.

• Gość: jaa_ga Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.04, 12:35
                A mój gorący oddech będziesz czuł na karku....
                Jeżeli skłamiesz - nie zaznasz spokoju...
                • Gość: DEMOKRATA nie radzę gardzić większością ludzi tzw."zwykłych" IP: *.chello.pl 17.07.04, 16:21
                  co to za radny który jest faszystą?!
                  Niech się zacznie uczyc demokracji albo spada na stanowisko portiera !
                  • Gość: DEMOKRATA RADNY ma SŁUŻYĆ swoim wyborcom i szanować ludzi... IP: *.chello.pl 17.07.04, 16:31
                    ...a nie leczyć swoje wsiowe kompleksy niższości udając jakieś PANISKO!

Jak jest faszystą to niech się przyłączy do Skinów.

A jak nie rozumie co to jest SŁUŻBA SPOŁECZEŃSTWU, jeśli NIE SZANUJE tzw.
                    ZWYKŁYCH LUDZI, to nie ma wśród radnych miejsca dla kogoś takiego...
                    • Gość: m&m Re: RADNY ma SŁUŻYĆ swoim wyborcom i szanować lud IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.04, 13:42
                      Jesli jakis radny jest fasszyta to koniecznie idz z tym do prokuratury inaczej
                      popełniasz przestepstwo nie informujac o łamaniu prawa własciwych organow!!!!a
                      jesli zaden nie jest to zwyczajnie pomawiasz innych ludzi...to tez jest łamanie
                      prawa...ale oczywiscie tego bys nie zrobil - czekamy z niecierpliwoscia na
                      info. o tym ze zamkneli tego faszyste...mam nadzieje ze dasz nam znac?
                      • Gość: jacek RADNY ma SŁUŻYĆ swoim wyborcom i szanować lud IP: *.u.mcnet.pl 19.07.04, 16:13
                        >czekamy z niecierpliwoscia na
                        > info. o tym ze zamkneli tego faszyste...mam nadzieje ze dasz nam znac?

to temu radnemu bedzie trudno wyslac wiadomosc - chyba ze grypsem

• Gość: xxx Wiekszoscia?? ha ha ha ha ha ha ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 17:28
                    Raczej grupka biednych, naiwnych ludzi przez dzialaczy reprezentujacych nie
                    wiadomo kogo. Nie nazywal bym tego "wiekszoscia".
                    • Gość: większość Nie-Wiekszoscia? TO CZEMU SIĘ BOICIE REFERENDUM ?! IP: *.chello.pl 17.07.04, 18:54
                      Proszę bardzo, pragniemy tutaj REFERENDUM: czy mieszkańcy chcą mieć autostradę,
                      bądź tzw. "nie-autostradę", bądź tzw. "drogę_ekspresową_łączącą_dwa_końce
                      autostrady_transkontynentalnej" - POD SWOIMI KONAMI CZY TEŻ NIE?!!
                    • Gość: większość Nie-Większością? TO CZEMU SIĘ BOICIE REFERENDUM ?! IP: *.chello.pl 17.07.04, 18:55
                      Proszę bardzo, pragniemy tutaj REFERENDUM: czy mieszkańcy chcą mieć autostradę,
                      bądź tzw. "nie-autostradę", bądź tzw. "drogę_ekspresową_łączącą_dwa_końce
                      autostrady_transkontynentalnej" - POD SWOIMI OKNAMI CZY TEŻ NIE?!!

• Gość: z Re: Nie-Większością? TO CZEMU SIĘ BOICIE REFEREND IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.04, 13:46
                        chcsz referendum?prosta sparwa - zbierz odpowiednio duzo podpisów(chyba 10%
                        mieszkanców ale pewny nie jestem) i wtedy mozesz mowic ze My pragniemMY bo
                        teraz to pragniesz Ty i Twoj kolega.
                        • Gość: łę weź jeszcze pod uwagę protestujących podczas sesji IP: *.chello.pl 19.07.04, 15:53
                          rady Ursynowa czy też wcześniej przy owej "prezentacji".
                          Raferendum trzeba zorganizować, nikt temu nie zaprzecza, co do zebrania
                          odpowiedniej ilości podpisów to wymaga pewien wkład czyjegoś prywatnego czasu i
                          uwagi, w ramach nieodpłatnej pracy o charakterze społecznym - w przeciwieństwie
                          do was, którzy na wiadomych działkach mają się nieźle OBŁOWIĆ!
                          • Gość: v Re: weź jeszcze pod uwagę protestujących podczas IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.04, 22:39
                            to ty uwazasz ze trzeba!jak chcesz udowodnic ze ktos jeszcze to zbierz
                            podpisy...ja mysle ze najwiecej to ty sie dorobisz na cudzych działkach - tak
                            mowia na miescie...
                  • Gość: jaa_ga Re: nie radzę gardzić większością ludzi tzw."zwyk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.04, 17:33
                    Styl postu świadczy o tobie - zadymiarzu.
                    Przyjdzie na was kryska.
                    • Gość: xxx Re: nie radzę gardzić większością ludzi tzw."zwyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 17:35
                      No i napisalas 12-to tysieczny post.
                      • Gość: jaa_ga He he:)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.04, 20:02
                        Mało tego:
                        na forum Warszawa 318000 niechcący ustrzeliłam:)))))
                        PS. Czas skreślić numerki w Dużym Lotku:)))
                        Pozdrawiam 3x iksa:)
                    • Gość: DEMOKRATA Jestem szanowanym obywatelem a zadymiarzem żeś TY IP: *.chello.pl 17.07.04, 18:59
                      > Przyjdzie na was kryska.

STRASZYSZ WPROWADZENIEM DYKTATURY, "RADNY" - WROGU DEMOKRACJI ?!
                      • Gość: jaa_ga Straszysz wprowadzeniem anarchii, zadymiarzu?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.04, 19:50
                        Niedoczekanie twoje :((
                        • Gość: jacek skad my to znamy - staly tekst przekreciarzy i IP: *.u.mcnet.pl 19.07.04, 13:49
                          kombinatorow

najlepsze przekrety robi sie w dykaturze

w demokracji znaczne trudniej - wiec najlepiej nazwac ja 'anarchia'

a ludzi - 'warcholami'
                      • Gość: m&m Re: Jestem szanowanym obywatelem a zadymiarzem że IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.04, 13:48
                        ktory radny chce zorganizowac zamach stanu???????KONIECZNIE MUSISZ ISC Z TYM NA
                        POLICJE DO PROKURATURY I ABW!!!inaczej bedziesz wspołodpowiedzialny!!!ZAMACH
                        STANU TO POWAZNA SPARWA!!!jesli oczywiscie mowisz powaznie...
                        • Gość: DEMOKRATA m& mSTRASZY CHCĄCYCH WYEGZEKWOWAĆ REGUŁY DEMOKRACJI IP: *.chello.pl 19.07.04, 16:03
                          m&m! Próbujesz ZASTRASZYĆ zwykłych ludzi którzy pragną teraz WYEGZEKWOWAĆ SWOJE
                          DEMOKRATYCZNE PRAWO DO ROZLICZENIA SWOICH "reprezentantów" CZYLI LUDZI KTÓRYCH
                          ZATRUDNILI (na czas określony z prawem do odwołania) I KTÓRYCH W KAŻDEJ CHWILI
                          MAJĄ PRAWO WYWALIĆ Z ROBOTY!
                          • Gość: m&m Re: m& mSTRASZY CHCĄCYCH WYEGZEKWOWAĆ REGUŁY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.04, 00:24
                            własnie odpisałem ci na maila w watku w ktorym opisujesz portierow jako ludzi
                            gorszych od reszty.napisalem tam min.zebys nie zmienial nicka bo jescze nas nie
                            zniecheciles do siebie jak ludzi z twojej dzielnicy ktorzy cie
                            bojkotuja.pomylilem sie.bredzisz straszliwie- kałmiesz i zarzucasz mi
                            zastraszenie-to jest skandaliczne!

p.s. jak masz kolegow to nie doradzaj im w sparwie prawa pracy...
                            • Gość: Nie jestem Jackiem rozliczenie wywiązywania się z obowiązków IP: *.chello.pl 20.07.04, 07:48
                              Przepraszam, ale gdzie na świecie istnieje takie prawo pracy które uniemozliwia
                              rozliczanie pracownika z rzetelności wypełniania swoich obowiązków, a w
                              szczególności stosowanie sankcji za DZIAŁANIE NA SZKODĘ PRACODAWCY ?!
                  • Gość: m&m Re: nie radzę gardzić większością ludzi tzw."zwyk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.04, 13:39
                    1)ktory radny jest faszysta?jesli wiesz ktory to koniecznie idz z tym do
                    prokuratury inaczej popełniasz przestepstwo nie informujac o łamaniu prawa
                    własciwych organow!!
                    2)dlaczego nie szanujesz PORTIEROW?piszac o nich jak by byli gorsi?to sa tacy
                    sami ludzie jak ty, troche szacunku dla innych!
                    • Gość: DEMOKRATA PORTIERZY OK, ALE IM NARÓD NIE POWIERZYŁ WŁADZY IP: *.chello.pl 19.07.04, 15:57
                      TAK JAK RADNYM, portierom też nie dał TAKICH UPOSAŻEŃ JAK RADNYM
                      TO ZOBOWIĄZUJE!
                      Wy, radni, dostaliście OGROMNE PRZYWILEJE ALE NIE ZA DARMO!
                      Winniście rozumieć że wasza rola TO SŁUŻYĆ LUDZIOM KTÓRZY WAS WYBRALI!
                      a nie odwrotnie!
                      • Gość: m&m Re: PORTIERZY OK, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.04, 00:14
                        napierw ponizasz portierow teraz znow mijasz sie z prawda.co do uposażen to sa
                        podobne do tych własnie portiera w sredniej klasy warszawskim hotelu.
                        uposazenie to nazywa sie dieta i jest rekompensata za dochody utracone z
                        opowodu działalnosci publicznej.zasady wypłat diet
                        www.ursynow.pl/ratusz/2_2_4.php#s -zyczliwie polecam. co do przywilejów-
                        to NIE MA ZADNYCH i albo poprostu o tym nie wiesz i piszesz co ci sie wydaje
                        albo zwyczajnie celowo starasz sie wprowadzic ludzi w blad.sam nie wiem co
                        gorsze.Roloa radnych jest słuzyc MIESZKANCOM(szerzej niz "tym ktorzy
                        wybrali"wtedy to pachnialo by korupcja)i ja własnie MIESZKANCOM służe...jak
                        zreszta wiekszosc radnych...

p.s.jacku, nie musisz zmieniac nicka.jeszcze nie zniecheciles nas do siebie jak
                        ludzi z dzielnicy wlochy ktorzy cie bojkotuja...
                        • Gość: Nie jestem Jackiem KOMU PAN SŁUŻY ?!! IP: *.chello.pl 20.07.04, 07:45
                          Jak to pan służysz mieszkańcom, skoro chcesz pan przeforsować decyzję dla nich
                          WROGĄ?
                          Większość Ursynowian traktuje groźbę tej autostrady jak NAJGORSZY KOSZMAR!
                          Więc KOMU SŁUŻYSZ ?!
                          • Gość: jacek mamonie IP: *.u.mcnet.pl 20.07.04, 11:28
                            uklad warszawski - albo ponadpartyjny sojusz lewych dochodow
                          • Gość: Amigo Re: KOMU PAN SŁUŻY ?!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 11:42
                            Gość portalu: Nie jestem Jackiem napisał(a):

> Jak to pan służysz mieszkańcom, skoro chcesz pan przeforsować decyzję dla
                            nich
                            > WROGĄ?
                            > Większość Ursynowian traktuje groźbę tej autostrady jak NAJGORSZY KOSZMAR!
                            > Więc KOMU SŁUŻYSZ ?!

Kilkudziesięciu krzykaczy nieumiejących normalnie dyskutować,
                            to teraz większość? Dobre, hehehe...
                            Na jakiej podstawie twierdzisz, że wiekszość jest przeciwko budowie tunelu?
                            • Gość: Nie jestem Jackiem socjotechniczne manipulacje niePRZEJDĄ naURSYNOWIE IP: *.chello.pl 20.07.04, 15:11
                              > Na jakiej podstawie twierdzisz, że wiekszość jest przeciwko budowie tunelu?
                              A no na takiej:
                              www.ursynow.waw.pl/archiwum/A2konsultacje.php
                              ale nie próbuj i tym razem PRZEKRĘCAĆ SŁÓW! (że jakoby tu idzie "o tunel"!)

Takie socjotechniczne manipulacje NIE PRZEJDĄ NA URSYNOWIE!
                              Tutaj mieszkający ludzie nie dadzą się zwieść ZAMIANIE SŁÓWEK!
                              Wszyscy tutaj doskonale wiedzą CZYM BĘDZIE "NIE_AUTOSTRADA" lub
                              "DROGA_EKSPRESOWA_ŁĄCZĄCA_2_KOŃCE_AUTOSTRADY_TRANSKONTYNENTALNEJ"!

NIE MA INNEGO WYJŚCIA, MUSICIE PODJĄĆ POWAŻNE PERTRAKTACJE,
                              musicie zacząć traktować ludzi POWAŻNIE
                              a nie KRĘCIĆ dalej swe ARCY-PRZEWROTNE ewolucje propagandowo-PSEUDOprawnicze!
                              • Gość: Amigo Re: socjotechniczne manipulacje niePRZEJDĄ naURSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 16:45

> > Na jakiej podstawie twierdzisz, że wiekszość jest przeciwko budowie tunel
                                > u?
                                > A no na takiej:
                                > www.ursynow.waw.pl/archiwum/A2konsultacje.php
                                > ale nie próbuj i tym razem PRZEKRĘCAĆ SŁÓW! (że jakoby tu idzie "o tunel"!)
                                >
                                > Takie socjotechniczne manipulacje NIE PRZEJDĄ NA URSYNOWIE!
                                > Tutaj mieszkający ludzie nie dadzą się zwieść ZAMIANIE SŁÓWEK!
                                > Wszyscy tutaj doskonale wiedzą CZYM BĘDZIE "NIE_AUTOSTRADA" lub
                                > "DROGA_EKSPRESOWA_ŁĄCZĄCA_2_KOŃCE_AUTOSTRADY_TRANSKONTYNENTALNEJ"!
                                >
                                > NIE MA INNEGO WYJŚCIA, MUSICIE PODJĄĆ POWAŻNE PERTRAKTACJE,
                                > musicie zacząć traktować ludzi POWAŻNIE
                                > a nie KRĘCIĆ dalej swe ARCY-PRZEWROTNE ewolucje propagandowo-PSEUDOprawnicze!

Wg powyższego źródła w tych "konsultacjach" wzięło udział niecałe 51%
                                mieszkańców Ursynowa. Spośród nich niecałe 80% opowiedziało się przeciw
                                autostradzie przez Ursynówa, co daje wynik niecałe 41% wszystkich
                                pełnoletnich mieszkańców Ursynowa (w owym czasie).
                                Reszta albo nie przyszła na wybory (co oznacza, że zwisa im czy autostrada
                                będzie przebiegać przez Ursynów), albo zagłosowali za autostradą.

Tak więc drogi "Nie jestem Jackiem", nie wiekszość, a mniejszość (41%) jest
                                przeciwna autostradzie przez Ursynów. Gdyby powtórzyć owe "konsultacje
                                społeczne", ale dać do wyboru kilka wariantów:
                                - żadnej drogi
                                - droga na powierzchni
                                - droga w tunelu
                                to sądzę, że jeszcze mniej byłoby zwolenników zaorania ulic w mieście.

• Gość: Nie jestem Jackiem PROPAGANDOWE PSEUDO-PRAWNICZE BEZCZELNE KPINY !!! IP: *.chello.pl 20.07.04, 23:02
                                  STARSZNIE JESTEŚCIE PRZYWIĄZANI DO MANIPULACJI I KRĘTECTW!
                                  Choćby na chwilę nie potraficie pomyśleć UCZCIWIE!

> wzięło udział niecałe 51%
                                  > mieszkańców Ursynowa. Spośród nich niecałe 80% opowiedziało się przeciw
                                  > autostradzie przez Ursynówa, co daje wynik niecałe 41% wszystkich (...)
                                  > Tak więc (...) nie wiekszość, a mniejszość (41%) jest
                                  > przeciwna autostradzie przez Ursynów.

A więc odwróćmy te twoje słowa...

wzięło udział niecałe 51%
                                  mieszkańców Ursynowa. Spośród nich 20% opowiedziało się ZA
                                  autostradą przez Ursynów, co daje wynik 10% wszystkich
                                  Tak więc MARGINES (10%) jest ZA autostradą przez Ursynów.

FACET! TE PSEUDO-PRAWNICZE KPINY WYRUGOWAŁYBY Z ZAWODU KAŻDEGO PRAWNIKA który
                                  by je głosił w normalnym państwie, jak Wielka Brytania czy USA!
                                  Obudźcie się! Czasy Polskiej Republiki Bananowej powoli przemijają!
                                  • Gość: Amigo Re: PROPAGANDOWE PSEUDO-PRAWNICZE BEZCZELNE KPINY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:56

> STARSZNIE JESTEŚCIE PRZYWIĄZANI DO MANIPULACJI I KRĘTECTW!
                                    > Choćby na chwilę nie potraficie pomyśleć UCZCIWIE!

Pokaż palcem, proszę, w którym miejscu pomyślałem nieuczciwie...

>
                                    > > wzięło udział niecałe 51%
                                    > > mieszkańców Ursynowa. Spośród nich niecałe 80% opowiedziało się przeciw
                                    > > autostradzie przez Ursynówa, co daje wynik niecałe 41% wszystkich (...)
                                    > > Tak więc (...) nie wiekszość, a mniejszość (41%) jest
                                    > > przeciwna autostradzie przez Ursynów.
                                    >
                                    > A więc odwróćmy te twoje słowa...
                                    >
                                    > wzięło udział niecałe 51%
                                    > mieszkańców Ursynowa. Spośród nich 20% opowiedziało się ZA
                                    > autostradą przez Ursynów, co daje wynik 10% wszystkich
                                    > Tak więc MARGINES (10%) jest ZA autostradą przez Ursynów.

Dokładnie tak jak napisałeś co w sumie daje +/- taki wynik:

10% mieszkańców Ursynowa jest za autostradą,
                                    40% mieszkańców Ursynowa jest przeciwnych autostradzie,
                                    50% mieszkańców zwisa czy będzie tu autostrada czy pola bawełny.
                                    (a jeżeli jest im to obojętne, to znaczy, że nie są przeciwni)

Nie mam doktoratu z matemytyki, ale 40% to nie jest wiekszość.

>
                                    > FACET! TE PSEUDO-PRAWNICZE KPINY WYRUGOWAŁYBY Z ZAWODU KAŻDEGO PRAWNIKA który
                                    > by je głosił w normalnym państwie, jak Wielka Brytania czy USA!
                                    > Obudźcie się! Czasy Polskiej Republiki Bananowej powoli przemijają!

Te "PSEUDO-PRAWNICZE KPINY" to matematyka, a nie prawo...
                                    (nie jestem prawnikiem, ani matematykiem).

A tak BTW: USA to kraj debili. Przynajmniej jezeli chodzi o prawo.
                                    Jak na kubku z kawą nie ma napisu "Uwaga, kawa jest gorąca"
                                    to można wygrać niezłe odszkodowanie w przypadku oparzenia się,
                                    bo to qrwa niespotykane jest, żeby kawa podawana w jadłodajniach
                                    była gorąca.
                                    Albo taki kwiatek: Na kazdej butelce z alkoholem jest informacja,
                                    ze nie powinny go spozywać kobiety ciężarne. Wzielo sie to stad,
                                    że pewna pani urodziwszy chore dziecko, dowiedziala sie że to
                                    z powodu jej upodobań alkoholowych (wchłaniała litr whisky dziennie
                                    w czasie ciąży). Zauważyła, że na tej whisky nie było żadnego
                                    ostrzeżenia. Skarzyla i cos wygrala, no i od tamtej pory wszyscy takie
                                    ostrzezenia drukują. Debilizm na maxa.
                                    • Gość: jacek PROPAGANDOWE PSEUDO-PRAWNICZE BEZCZELNE KPINY IP: *.u.mcnet.pl 21.07.04, 10:20
                                      >Pokaż palcem, proszę, w którym miejscu pomyślałem nieuczciwie...
                                      to ty trzymasz mozg w torebce foliowej ???
              • Gość: m&m Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.04, 13:36
                witajcie towarzyszu,(bo tak ze wzgledów kurtuazyjnych wypada mi sie zwracac do
                bylego?? radykala)
                rzucanie kamieniami i blokowanie eksmisji wyjasnia skad ta sympatia w stosunku
                do zadymiarzy...swiadczy rowniez ze z tej mlodzienczej choroby skrajnie
                lewackich pogladów wychodzi sie z wiekiem co zdajesz sie potwierdzac w swoim
                mailu(no przynajmniej wiekszosc, taki stalin czy ikonowicz moze zeczywiscie
                nie). Gdybym sie chciał dowartosciowac to bym napisał ze tak odwazny na forum
                towarzysz nie miał odwagi powiedziec co mysli na sesji, ze zwyczajnie tchorzy w
                realu.a w zadnym mailu tak nie pisze, prawda? Co do prob "naciskania" mnie to
                nieprawdziwe informacje ktore podajesz(swiadomie lub nie) zupelnie mnie nie
                ruszaja bo sa nieprawdziwe.Jesli zas chodzi o moje prawdziwe wypowiedzi to
                zadnej sie nie wstydze i z zadna sie nie ukrywalem.na słynnych sesjach i
                spotkaniu w Centrum Onkologii mowilem co mysle i mowilem to publicznie -
                rwoniez o zachowaniu niektorych ludzi.
                Konczac nasza ostra acz ciekawa wymiane zdan zachecam do przygladania sie mojej
                pracy,mojej i innych radnych tez. zreszta dzieki temu własnie jeden z moich
                arcy lewicowych znajomych uznal mnie za swojego reprezentanta.nie wiem tylko
                czy to dlatego ze ja wypadam tak dobrze czy reszta tak zle;). szczerze zachecam
                do stworzenia takiej strony www o jakiej Pan pisze bo uwazam ze przy zachowaniu
                minimum obiektywizmu bedzie to moja swietna reklama. z checia obejże a jak
                bedzie tam napisana prawda to z chcecia ja zlinkuje z moja obecna www.matejka.pl

POzdrawiam
                m&m

p.s.jesli zyczy Pan sobie jakies inf.dotyczace mojej pracy czy ma Pan pytania
                dotyczace samorzadu Ursynowa to zachecam do konataktu. email jest na mojej www.
                • Gość: jacek zenujace Zachowanie radnego Matejki IP: *.u.mcnet.pl 19.07.04, 13:46
                  >mowilem co mysle i mowilem to publicznie
                  z mowieniem to prawda - gorzej z tym mysleniem

ot, uklad warszawski i tyle
                  • Gość: ursyn Re: wzorcowe Zachowanie radnego Matejki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.04, 13:50
                    na forum twojej dzielnicy nikt z toba nie chce gadac, to sie tu przeniosłes?
                    • Gość: jacek zenujace Zachowanie radnego Matejki IP: *.u.mcnet.pl 19.07.04, 14:21
                      na forum mojej dzielnicy nikt z nikim nie chce rozmawiac

takie mamy wzorce

u was nawet radny osobiscie broni przekretu

• lewe_oko Re: zenujace Zachowanie radnego Matejki 19.07.04, 14:34
                        A Ty jesteś z Włoch, tak?
                        • Gość: jacek zenujace Zachowanie radnego Matejki IP: *.u.mcnet.pl 19.07.04, 15:04
                          z Warszawy

ksiestwa dzielnicowe nie prowadza do niczego dobrego
      • Gość: >>> Re: Zachowanie radnego Matejki IP: *.chello.pl 17.07.04, 21:43
        A jak maial niby glosowac???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka