Dodaj do ulubionych

angielski na Natolinie

08.05.13, 07:15
Gdzie posyłacie by kontynuowały naukę języka na dobrym poziomie?

Słyszałam o nowej szkole językowej na Natolinie gdzie nauczycielami są tylko native speakerzy. Dzieciaki mają dwóch podczas półtorj godziny. Bawią się, malują na ścianie, ale czy też uczą? Chociaż ponoć chodzą tam i te z przedszkoli dwujęzycznych, więc chyba to najlepsza metoda. Sama nie wiem
A może dla dzieci z klasy 1 wystarczy to co mają w szkole?

Co polecacie?

Pomóżcie bo czas już na coś zdecydować się
Obserwuj wątek
    • areck Re: angielski na Natolinie 09.05.13, 10:27
      No super,
      założenie konta i od razu takie pytanie?
      Świetna próba wrzucenia spamu, post zgłoszony do moderacji.
    • areck Re: angielski na Natolinie 09.05.13, 10:30
      Jakaś monotematyczna jesteś:

"o z dzeiećmi z przedszkoli dwujęzycznych (początek wątku)

Co z tymi, które nie poszły do prywatnych, międzynarodowych szkół? Gdzie je posyłacie by kontynuowały naukę języka dalej na tak wysokim poziomie? Gdzie posyłacie by kontynuowały naukę języka na dobrym poziomie? Słyszałam o nowej szkole językowej na Natolinie Play coś tam. Nauczycielami są ponoć tyl

Śr, 08-05-2013 Forum: Kabaty-Moczydło Wątek: co z dzeiećmi z przedszkoli dwujęzycznych Autor: bbbmagda
      angielski ursynów (początek wątku)

Jaką szkołę polecacie dla dziecka 6letniego? Słyszałam o szkole gdzie nauczycielami są tylko native speakerzy. Czy to dobra metoda dla tak małych dzieci? Czy ktoś z Was posyła tam dzieci? Albo jaką inną polecacie? Pomóżcie bo czas już na coś zdecydować się

Wt, 07-05-2013 Forum: Edukacja Wątek: angielski ursynów Autor: bbbmagda
      co z dziećmi z przedszkoli dwujęzycznych (początek wątku)

Gdzie posyłacie by kontynuowały naukę języka na dobrym poziomie? Słyszałam o szkole językowej na Natolinie gdzie nauczycielami są tylko native speakerzy. Dzieciaki mają dwóch podczas półtorj godziny. Bawią się, malują na ścianie, ale czy też uczą? Czy ktoś z Was posyła tam dzieci? Albo jaką inn

Śr, 08-05-2013 Forum: Mokotów, Wilanów Wątek: co z dziećmi z przedszkoli dwujęzycznych Autor: bbbmagda
      angielski na Natolinie (początek wątku)

Gdzie posyłacie by kontynuowały naukę języka na dobrym poziomie? Słyszałam o nowej szkole językowej na Natolinie gdzie nauczycielami są tylko native speakerzy. Dzieciaki mają dwóch podczas półtorj godziny. Bawią się, malują na ścianie, ale czy też uczą? Chociaż ponoć chodzą tam i te z przedszkoli d

Śr, 08-05-2013 Forum: Ursynów Wątek: angielski na Natolinie Autor: bbbmagda
      angielski tylko z native speakerem (początek wątku)

Czy warto zapisać dziecko na taki kurs? Czy 6 lat to nie za wcześnie? Lepsze lekcje indywidualne czy kurs w szkole językowej?

Wt, 07-05-2013 Forum: Ogłoszenia warszawskie Wątek: angielski tylko z native speakerem Autor: bbbmagda "
      • playandtell Re: angielski na Natolinie 09.05.13, 10:57
        Dziękujemy Panie Arku za insynuacje i odszukanie tych wątków.

A Panią Magdę zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami.
    • pierwszakawa Re: angielski na Natolinie 23.05.13, 17:04
      polecam szkołę EQ na Uboczu. bardzo małe grupy, lekcje są organizowane tam, gdzie uczeń sobie zażyczy (kiedyś uczyły się u mnie w domu, teraz u nich w budynku). płacimy 60 zł za lekcję za całą grupę, więc od osoby wychodzi 15 zł za czwórkę dzieciaków. pani Alicja jest fajna i nie przeciąża maluchów podręcznikową wiedzą, dużo śpiewają i rysują.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka