ilonka02 07.08.04, 21:51 Czy na Ursynowie są wielbiciele szant? Gdzie chodzicie sie bawić? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarawis Re: Szanty 10.08.04, 11:47 Wielbiciele pewnie ze są .... ale knajpek z tym klimatem jeszcze sie na ursynowie nie doczekalismy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izu$ Re: Szanty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 13:55 Witam! ja nie przepadam za taką muzyką ale przypadkowo poszliśmy ze znajomymi do Karpielówki do baru i tam grała na żywo kapela to było chyba we wtorek lub w środę. Kapela nazywa się Ponton club-chyba. Bardzo mi się podobało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka02 Re: Szanty 11.08.04, 20:37 Miłosników szant nie widać, przynajmniej nie we wtorki w Karpielówce (a szkoda) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basienka Re: Szanty IP: 195.94.201.* 13.08.04, 12:02 Niestety szant ani widu ani słychu.. Na Żoliborz daleko... Byliśmy raz w knajpce w okolicach służewia (busem w strone galerii mokotów ze 3 przystanki i potem piechotką w prawo aż prawie do Wilanowskiej) niestety nie pamiętam nazwy. Było fajnie i tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szanty IP: *.acn.waw.pl 01.09.04, 13:08 Chyba chodzi Ci o Barrakude (Smoluchowskiego 2, w piwnicy kolo Biedronki). Codziennie o 21 sa koncerty na zywo, glownie szanty, w weekendy jakis bluesik czy jazzik. Piwko za 6 zl, zjesc tez cos mozna. Z zewnatrz malo wyglednie, ale w srodku spoko, a atmosfera na koncertach fajowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Szanty IP: *.chello.pl 13.08.04, 14:20 ja lubie ja !!! ale na Ursynowie nic niema tylko na Żoliborzu Gniazdo Piratów fajne :)polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunnypol Polecam Taverne 10 B IP: *.dashofer.pl / 212.160.156.* 23.08.04, 16:47 Polecam Taverne 10 B która miesci sie prawie w centrum, a wiec odpada kłopot z dojazdem Adres to Grzybowska 88 www.taverna10b.fr.pl Pozdrawiam sunnypol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Polecam Taverne 10 B IP: *.chello.pl 28.11.04, 21:45 Na Ursynowie sami hiphopowcy wiec szantow nima. A szkoda! Bo na takich imprezach ciekawi ludzie i fajny klimat! Czy ktos zna jeszcze jakies ciekawe miejsca???? Byle jak najbizej Ursynowa! Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Polecam Taverne 10 B 28.11.04, 21:54 Na Ursynowie mieszka tak duzo osób, że na pewno można znaleźć wielu miłosników hip-hopu, szant, country i czego tylko chcesz. Podejrzewam, że w naszych domach kultury są organizowane jakieś koncerty szantowe - nie wiem, bo nie jestem (delikatnie rzecz ujmując) wielbicielka gatunku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Polecam Taverne 10 B 29.11.04, 09:19 Okolice Politechniki, a dokładniej Ulica Śniadeckich - Tawerna Internetowa [knajpka + pare stanowisk do kompa ] 7 Szklanka. Szanty z taśmy i na żywo... Odpowiedz Link Zgłoś