Dodaj do ulubionych

nietypowy sklep

04.09.04, 10:30
Mam pytanie - czy bylibyście zainteresowani gdyby na Ursynowie powstał sklep
z używanymi orginalnymi ciuchami, kapeluszami, gadżetami z lat 50/60tych,
nietypowymi sprzętami domowymi i rowerami holenderskimi? Dzięki za odpowiedź.
PS. Oczywiście wiem, że nie będzie to do końca obiektywne, bo przecież forum
nie jest odwiedzane (niestety) przez zbyt dużą ilość Ursynowian.
Obserwuj wątek
    • rattenbury Re: nietypowy sklep 04.09.04, 12:56
      byloby super. Mysle ze znalazloby sie duzo klientow, tylko musialabys to
      dobrze zareklamowac
      Ania
    • chiara76 Re: nietypowy sklep 04.09.04, 15:22
      hm, myślę, że przydało by się coś nietuzinkowego...
      pozdrawiam i życzę wytrwałości w realizowaniu planu:)

www.chiara76.blox.pl
    • Gość: bazylea Re: nietypowy sklep IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.09.04, 17:21
      nie, takich sklepow z badziewiami jest juz kilka w mojej okolicy i zerowy ruch
      • lewe_oko Re: nietypowy sklep 08.09.04, 18:05
        Mieszkasz na Ursynowie??? To oświeć mnie proszę, gdzie znajdują się takie
        sklepy?
        • Gość: Weronika Re: nietypowy sklep IP: *.acn.pl 08.09.04, 20:00
          Dwa lumpexy są na KEN przy Wiolinowej, jeden na Polinezyjskiej, jeden na Nugat
          przy bibliotece, no i oczywiście bazarek dołek, gdzie jest cała kupa różnych
          szmat.
          • lewe_oko Re: nietypowy sklep 08.09.04, 23:42
            Hmm... To są zwyczajne lumpexy. A jesli dobrze rozumiem, to w sklepie, o którym
            mowa w wątku miałyby być wyselekcjonowane ubrania i rzeczy do mieszkania, a
            takiego sklepu chyba na Ursynowie nie ma. Domyślam sie, że chodzi o sklep w
            rodzaju nieistniejącego niestety "Wszytsko na sprzedaż" w CSW i "Szper" na
            pl.Unii Lubelskiej.
        • Gość: bazylea Re: nietypowy sklep IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.09.04, 09:08
          hm, moze nie dokładnie to co napisał autor wątku, ale różne takie "durnostojki"
          na prezent na parapetówkę, z którym potem obdarowani nie mają co zrobić są w 2
          sklepach tuż koło siebie: w blokach przy KEN idąc od stacji Natolin w kierunki
          Imielin, mniej wiecej na wyskosci Migdałowej
          • Gość: bazylea Re: nietypowy sklep IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.09.04, 09:08
            aha, a dokładnie to co napisał autor czyli staromodne ciuchy są przy
            Królewskiej pod arkadami, tez zerowy ruch choc to centrum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka