Dodaj do ulubionych

smugi na niebie

24.09.14, 20:48
kto wierzy niech wierzy, kto nie wierzy niech nie wierzy, ale dzisiaj niebo było całe w smugach więc lepiej ograniczać swoją aktywność na świeżym powietrzu zwłaszcza przez dzieci. no bo ewidentnie coś na rzeczy jest. smugi ciągnęły się przez całą moją drogę do domu a trwa ona 1,5 godziny. i niestety nie ma z kim o tym pogadać i dowiedzieć się prawdy. to taka informacja dla tych bardziej przezornych i dbających o swoje zdrowie. większość samolotów a było ich nadspodziewanie dużo "gubiła" dziś swój ślad i przecinała swoje szlaki...

zdrówka życzę!
Obserwuj wątek
    • turtle3 Re: smugi na niebie 25.09.14, 07:50
      ten post to jakiś żart? Smugi na niebie, zagrożenie dla zdrowia jakieś, chrońmy nasze dzieci? Może po prostu statki powietrzne na wysokości ponad 10 tys. km w okeślonych warunkach atmosferycznych.
      btw. czy te niebezpieczne smugi to fenomen lokalny, ursynowski, odpowiedni na to forum. Może jednak bardziej na formum UFO i tajemnicze zagrożenia:)
      • domi_33 Re: smugi na niebie 25.09.14, 10:27
        no bardzo fajnie by było jakby to był żart. ale niestety zbyt dużo ich jak na przypadkowość. ale jak mówię, można w to wierzyć albo nie. wybór należy do każdego. smugi ciągnęły się przez ponad 20 km. moje dziecko np. które ma delikatny układ oddechowy już wieczorem gorzej oddychało. ale wiara bądź niewiara należy do każdego z osobna. i nie UFO, tylko ostrzeżenie mieszkańców którzy w to wierzą a być może nie spojrzeli w niebo. aha i mi wskazała to mała dziewczynka, która powiedziała "oooo chemitralis na niebie".
        • jasnecappucino Re: smugi na niebie 25.09.14, 16:04
          a głowę masz zdrową kobieto?
    • przystanek_tramwajowy Re: smugi na niebie 25.09.14, 18:34
      Proponuję zacząć się leczyć na nerwicę natręctw. Poprzednio śmierdziało ci z metra, teraz trują cię z powietrza. A nie chodzą za tobą jacyś dziwni ludzie i nie słyszysz głosów? :-D
      • linda.hugon Re: smugi na niebie 25.09.14, 19:44
        Wspólczuję dziecku nie delikatnego układu oddechowego tylko ewidentnie chorej psychicznie mamusi. Wszystko Ci przeszkadza- a to śmierdzi z metra, a to przychodnia źle działa,a to samoloty latają, a to jakaś lakiernia a teraz zawracasz dupę kolejnymi urojeniami pt szkodliwe smugi na niebie! A co ci mówią głosy w Twojej głowie?:)))
        Idź schizofreniczny babolu do szpitala na Sobieskiego, może tam Ci pomogą. Tylko wspólczuć dziecku chorej umysłowo mamusi.
      • horpyna4 Re: smugi na niebie 25.09.14, 19:46
        To się chyba nazywa mania prześladowcza. Znałam przypadek kobiety, która twierdziła, że sąsiedzi wpuszczają jej do mieszkania cząstki alfa; przez dziurkę od klucza.
        • domi_33 Re: smugi na niebie 25.09.14, 19:55
          najlepiej siedzieć na czterech literach i nic nie robić. i dawać się robić w balona. a myślcie sobie co tam chcecie. i wdychajcie. na zdrowie. a o moje zdrowie naprawdę nie musicie się troszczyć, raczej o swoje w dobie tego co nam fundują. houk.
          • linda.hugon Re: smugi na niebie 25.09.14, 21:31
            Schizofreniczko to działaj, najlepiej na Sobieskiego a nam daj zyc i nie zasmiecaj forum swoimi chorymi głosami, bo się tego czytać nie da.
          • horpyna4 Re: smugi na niebie 25.09.14, 22:13
            Ludzie wyluzowani i nie trzęsący się, że zza każdego węgła ktoś czyha na ich zdrowie i życie, żyją zdrowiej i dłużej. Serio.

A paranoicy sami się zagryzają urojonymi przeciwnościami losu.
          • annthonka Re: smugi na niebie 20.10.14, 19:46
            Próbowałaś jakiejś terapii? Może warto.
    • imielin Re: smugi na niebie 25.09.14, 20:57
      Smugi na niebie, a kwiaty we włosach....
      • wilcza25 Re: smugi na niebie 19.10.14, 22:34
        dzisiaj usłyszałam o tym po raz drugi; chemtralis to sie nazywa-kolejna teoria spiskowa...ech
    • mary_ann Re: smugi na niebie 26.10.14, 09:25
      https://i59.tinypic.com/fa1uu0.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka