Gość: teść IP: *.chello.pl 10.10.04, 11:47 Które z Ursynowskich restauracji, klubów i innych placówek rozrywkowych organizują wesela. Jest to dla mnie bardzo ważne, bo przyszła i na mnie pora. Prosiłbym o informację za które z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amigo Re: Wesele - gdzie urządzić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:35 Kilkakortnie widziałem, jak odbywały się w barze SEDAR. Lokal nie za duży, nadaje się raczej na bardzo kameralne wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcella Re: Wesele - gdzie urządzić? IP: *.acn.waw.pl 12.10.04, 11:19 Ja miałam wesele w małej restauracji przy rosoła (obok lecznica dla zwierząt). przyjęcie było do 40 osób. Widziałam że wesela odbywają się też w lokalu "Alternatywna" koło urzędu gminy(Szolc -Rogozińskiego) maja dosyć duzo miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Wesele - gdzie urządzić? IP: *.adsl.proxad.net 12.10.04, 21:14 A moze z okazji slubu warto wybrac sie poza Ursynow? Raz w zyciu (a przynajmniej nieczesto), goscie raczej zmotoryzowani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wesele - gdzie urządzić? IP: *.chello.pl 12.10.04, 23:21 A może teść chce na Ursynów przyjechać z Żoliborza? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
smakoszy-stu Re: Wesele - gdzie urządzić? 16.10.04, 17:25 Ten SEDAR to dobry pomysł. Wchodzi na luzaka do 50 osób. Miła atmosfera, dobre jedzenie, niedrogo. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja JAR IP: 83.144.125.* 18.10.04, 19:29 Polecam klub JAR, przy Końskim Jarze. Sala w piwnicy z parkietem, kameralna, niedrogo. Sama miałam tam imprezę poślubną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polltaxvoter Re: Wesele - gdzie urządzić? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 19:13 robilismy rekonesans i wypadlo, ze najlepiej zrobic poza ursynowem. zdecydowalismy sie na restauracje w Powsinie, na razie ciezko mi ocenic bo wesele dopiero za 2 miesiace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Wesele - gdzie urządzić? IP: *.chello.pl 09.11.04, 19:54 Sentyment i Huśtawka na lanciego Stajnia na Nowoursynowskiej też godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś