Dodaj do ulubionych

"Bar Sajgon"ul.Symfonii -nie jedzcie tam!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 21:23
Mam znajomego w sanepidzie, mieli niedawno kontrole.Mięso, warzywa - wszystko mieli gnojki przeterminowane, kupowane z hurtowni (oczywiście bez faktur) za połowe ceny.
Często stamtąd zamawialiśmy na wynos. Więc jeśli chcecie być zdrowi, proponuje przerzucić się na inna chińszczyzne lub pizze.
Moze ktoś zna dobrego "chinola",
pozdrawiam,
"zniesmaczona"
Obserwuj wątek
    • Gość: Glosik Re: "Bar Sajgon"ul.Symfonii -nie jedzcie tam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 00:29
      Faktycznie okropna buda. Zarcie podle odsluga chamska i straszny brud. Pozdrawiam.
      • Gość: ten Re: "Bar Sajgon"ul.Symfonii -nie jedzcie tam!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.01.05, 13:14
        czy zuza to jakas konkurencja ?
        • craker Re: "Bar Sajgon"ul.Symfonii -nie jedzcie tam!!!!! 20.01.05, 14:49
          no właśnie, słuchajcie na forum jest co raz ciężej, bo albo ktoś reklamuje
          własną knajpę udając klienta, albo byc może będac z konkurencji zakłada watek,
          że coś jest nie tak. Ja mieszkam na Ursynowie od lat i staram się poznawać
          rózne punkty gastronomiczne, mam o nic różne zdanie i nie mam ulubionego
          miejsca. Zresztą chyba większość może to potwierdzić. Nie ma chyba ani az tak
          fajnych miejsc, aby się nimi zachwycac na forum, ani tak beznadziejnych, aby je
          na 100% odradzać. Dlatego właśnie myślę, ze to najczęściej właściciele tych
          miejsc lub konkurencja wypowiadają się o sobie nawzajem.
          W tym barku nie byłem, choć z zewnątrz wygląda nie najlepiej. Nie wiem jednak
          czy info tak łatwo z SANEPID-u dostać, ze gdzies cos wykryli......
          • lewe_oko Re: "Bar Sajgon"ul.Symfonii -nie jedzcie tam!!!!! 20.01.05, 14:57
            Nigdy tego nie zrozumiem - dlaczego uznajecie każda pochlebną opinię za reklamę
            a negatywną jako wypowiedź konkurencji? Ja też wiele razy wypowiadałam sie na
            tym forum o jakiś knajpach, ale przestałam po tego typu reakcjach. A przecież
            temu między innymi służy forum. Dlatego poprzestałam na suchej informacji, typu
            nazwa i adres albo w ogóle nie piszę nic. A szkoda - bo taka wzajemna informacja
            jest bardzo pożyteczna. Być może faktycznie czasami to reklama, ale z reguły
            daje się to wyczuć.
            • Gość: craker Re: "Bar Sajgon"ul.Symfonii -nie jedzcie tam!!!!! IP: *.mofnet.gov.pl 21.01.05, 13:55
              A ja gdy tylko zaczynam czytać pochlebne opinie i właśnie od razu wyczuwam
              reklamę..... Ludzie łamią regulamin, więc może rzeczywiście lepiej się nie
              wpowiadać.
              • Gość: chrupka-zawpdpwoec Re: "Bar Sajgon"ul.Symfonii -nie jedzcie tam!!!!! IP: 194.246.107.* 21.01.05, 14:04
                pochlebne opinie też powinny być....
                tylko te reklamy i ludzie podszywający sie pod zadowolonych klientów...buuuu
    • izzunia ja dodam jeszcze garmazerke w Galerii Ursynów 20.01.05, 16:21
      Swego czasu zamawiałam tam pierogi - daleko nie mam, a były smaczne, więc
      dlaczego nie? Pani uśmiechnięta i w ogóle nieźle.
      Do czasu :( postanowiliśmy z mężem kupić tam normalny obiad - kotlety schabowe,
      jakaś surówka... jeden kotlet po przekrojeniu wyrzuciliśmy od razu (był wręcz
      czarny w środku), drugim, który wyglądał w miarę normalnie, zatruliśmy się.
      To był ostatni raz jak tam kupiłam cokolwiek. Po prostu przechodząc obok muszę
      odwracać wzrok, bo aż zbiera mi się na wymioty.
      byłam klientką, nie mam nic wspólnego z tamtą firmą - nie są moją konkurencją
      (zajmuję się działem IT).
      Widzę jednak, że wiele osób tam kupuje, choć mam wrażenie, że jednak mniej niż
      na początku.

Pozdrawiam
      iza
    • Gość: naszklientnaszpan Re: "Bar Sajgon"ul.Symfonii -nie jedzcie tam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:52
      Nie wiedzialem, ze warzywa maja konkretny termin waznosci.
      Skad sanepid wiedzial gdzie bylo kupowane mieso i ze za polowe ceny, jesli nie
      bylo faktur?? Czy moze mi to ktos wyjasnic?

• Gość: chrupka-zawodowiec Re: "Bar Sajgon"ul.Symfonii -nie jedzcie tam!!!!! IP: 194.246.107.* 21.01.05, 11:50
      kiedyś było tam smacznie, nie wiem ...może zmielili starego kucharza na farsz
      do sajgonek?!
      teraz żarcie ostro tłuszczowe, feeeee
      zrezygnowałam z nich już jesienią
    • Gość: DoReMi NIE WIEM CZY TO JEST BZDURY ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.05, 22:52
      Jestem stałym klientem baru Sajgon, danie są bardzo dobre. Jeszcze nigdy nie
      miałem i nie słyszałem jakiś skargi. Nie wiem, dlaczego Zuzia tak pisze, chyba
      to silna konkurencja!!!.

• Gość: chrupka-zawodowiec Re: NIE WIEM CZY TO JEST BZDURY ? IP: 194.246.107.* 26.01.05, 12:30
        wszystko kwestia gustu,ja nie gustuje w żarciu(!) przesiąkniętym tłuszczem....
        • Gość: Podejrzliwa Re: NIE WIEM CZY TO JEST BZDURY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:08
          Autor podpisujący się jako DoReMi nie włada poprawną polszczyzną. I to nie są
          literówki!!
          Podejrzewam, że jest Azjatą - właścicielem wspomnianej budy na Symfonii.
          A zatem podszywa się pod zadowolonego klienta i uprawia kryptoreklamę.
          • Gość: bcx Re: NIE WIEM CZY TO JEST BZDURY ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:48
            He he he. Może i masz rację z tą kryptoreklamą, ale jeśli przyjąć kryterium
            poprawności, to 95% osób na forum jest Azjatami;)
            Z drugiej strony informacja o sanepidzie itd. wygląda trochę na nieczystą walkę
            z konkurencją.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka