ri1 18.02.05, 12:20 Poszukuję odpowiedzialnego i kompetentnego pediatry, który prowadzi wizyty domowe. Może ktoś zna godnego polecenia lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polk Re: Pediatra - Ursynów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.05, 14:17 Czas od czasu dzwonie do fajnej kobitki,bardzo miła babka,odpowiedzialna.Nawet jak zadzwonisz do niej za rok,bedzie wiedziała o kogo chodzi,wszystkich dzieciaczków i ich choróbska zapisuje sobie do zeszytu.Nie duzo bierze(chyba 60zł). Telefon domowy:022-644-71-71 Czeslawa Mroczek. Zycze duzo zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Pediatra - Ursynów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.05, 14:30 Dr.Mroczek pracowała jakies 8lat temu w przychodni na Romera.mam kiepskie doświadczenia.zapisywac musi w zeszycie bo ma chyba ze 100lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polk Re: Pediatra - Ursynów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.05, 16:47 Wcale nie ma,babka po 50ce ale jak dla mnie OK.Moje dziecko miało katar 3 tygodnie!!!Miała wtedy 3 mies-cy,po braniu leków od innych(podobno dobrych lekarzy) zadzwoniłam do niej i 2 dni pózniej dzidzia była zdrowa.Czy młode są lepsze??!!!Mojej kolezanki dzieci nie chodzili do przychodni wcale,tylko do niej.Tez była z niej zadowolona.Zresztą nikogo nie namawiam. Odpowiedz Link Zgłoś